APLIKACIJA REMOTE

APLIKACIJA REMOTE

Aplikacija Remote1, 2 vam omogoča vidnost in nadzor nad stanjem, varnostjo in zdravjem vašega Jaguarja neposredno s pametnega telefona. 


Dostopna je prek vašega naročniškega paketa Remote.

PREVZEMITE NADZOR OD KODERKOLI

UPRAVLJANJE KLIMATSKE NAPRAVE NA DALJAVO

Vnaprej pripravite svoj Jaguar z nastavitvijo temperatur, da bo vam in vsem vašim potnikom udobno od trenutka, ko vstopite.

INFORMACIJE O STANJU VOZILA

Preverite trenutno raven goriva ali doseg EV, položaje vrat in oken ter ključavnice. Oglejte si zadnjo lokacijo parkiranega vozila in poiščite pot nazaj do nje z navodili za pešačenje.

OPOZORILA O VZDRŽEVANJU VOZILA

Oglejte si težave z vzdrževanjem, kot so nizke ravni tekočin, in poiščite nasvete o tem, kako jih hitro in učinkovito odpraviti.

ZGODOVINA POTOVANJ

Samodejno zabeležite zgodovino potovanja, vključno s statistiko poti in prevoženih kilometrov. Te informacije je mogoče izvoziti po e-pošti v Excelovi obliki za poročanje o stroških.

NAČIN S ČUVAJEM

Opozarja vas na vsako nepooblaščeno interakcijo z vašim vozilom,  Guardian Mode (Način s čuvajem)3, 4 vam lahko pomaga zagotoviti stalno brezskrbnost.

OPOZORILA O KRAJI

Če se je sprožilo samodejno opozorilo o kraji4 za vaše vozilo, boste v aplikaciji prejeli obvestilo.

OPOMNIK ZA ZAKLEPANJE VOZILA

Če je bil vaš Jaguar odklenjen 15 minut, vas bomo z obvestilom prek pametnega telefona obvestili o tem in možnosti daljinskega zaklepanja vrat z vaše trenutne lokacije.

PISK IN BLISKAVICA NA DALJAVO

Poiščite svoj Jaguar v množici z vklopom varnostnih utripalk, zasenčenih žarometov in zvočnega opozorila.

DALJINSKO ZAKLEPANJE IN ODKLEPANJE

Zaklenite ali odklenite vrata, aktivirajte alarm, sklopite stranska ogledala, zaprite okna in prižgite varnostne utripalke – vse s klikom gumba.

PONASTAVITEV ALARMA NA DALJAVO

Če se alarm vašega vozila sproži, vam opozorilo na pametnem telefonu omogoča, da ga takoj ponastavite.

FUNKCIJA AKTIVIRANJA

Zaradi varčevanja z baterijo se bodo nekatere nebistvene funkcije aplikacije Remote izklopile, če Jaguarja ne vozite štiri dni. Če načrtujete Wake-Up (Aktiviranje), se te funkcije ponovno aktivirajo v času, ki ga izberete.

INTUITIVNE VARNOSTNE FUNKCIJE

Če kdo nezakonito premakne vašega Jaguarja, ste s sistemoma Secure Tracker in Secure Tracker Pro korak pred njim.
INTUITIVNE VARNOSTNE FUNKCIJE

1Na voljo je za prenos iz trgovine Apple App Store ali Google Play za večino sistemov AndroidTM in AppleTM pametni telefoni iOS. Aplikacija Jaguar Remote zahteva omrežno povezljivost, združljiv pametni telefon, račun InControl in naročnino za Remote. Če želite ustrezno funkcijo po začetnem obdobju naročnine še naprej uporabljati, morate podaljšati naročnino in plačati ustrezne stroške podaljšanja.  


2Funkcije InControl, možnosti in njihova razpoložljivost so odvisne od trga – preverite razpoložljivost na lokalnem trgu in celotne pogoje pri svojem prodajalcu. Nekatere funkcije zahtevajo ustrezno kartico SIM z ustrezno podatkovno pogodbo, ki bo zahtevala podaljšanje naročnine po začetnem obdobju po nasvetu vašega prodajalca. Mobilne povezave ni mogoče zagotoviti na vseh lokacijah. Prikazane informacije in slike, povezane s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali vsebino, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, odvisno od izbranih možnosti. Celotni Terms and Conditions (Pogoji) so na voljo tukaj.  


3Na voljo so samo na nekaterih trgih.  


4Potrebna sta naročnina za InControl Remote, Secure Tracker ali Secure Tracker Pro in račun InControl. Storitve Secure Tracker in Secure Tracker Pro je treba aktivirati, vozilo pa mora biti v območju, ki ga pokriva omrežje. Če želite ustrezno funkcijo po začetnem obdobju naročnine še naprej uporabljati, morate podaljšati naročnino in plačati ustrezne stroške podaljšanja.