O JAGUARJU

O JAGUARJU

JAGUARJEVO POSLOVANJE

Že več kot 90 let premikamo meje mogočega, pri čemer nas navdihuje naš ustanovitelj, Sir William Lyons. Vztrajal je, da mora vsak avtomobil združevati zmogljivost in lepoto na edinstven način. Njegova vizija brez kompromisov je postavila nove cilje, ki so še vedno naše vodilo.

To tradicijo ohranjamo z uvedbo novega Jaguarja F‑TYPE. Ta vrhunski dvosedežni športni model je naslednik spoštovane linije modelov, ki se je začela z Jaguarji C-, D- in E‑Type. E‑Type je še vedno legendaren in je po mnenju mnogih najlepši avto na svetu. Postavil je pravila na trgu, ki jih F‑TYPE danes le še utrjuje.

Jaguarjevi geni so takoj prepoznavni v celotni paleti modelov – vse odlikujejo nezgrešljivo čiste linije. Dinamičnost in zmogljivost, aerodinamika in zapeljivost, samozavest in nagon: vse to boste našli v vseh naših avtomobilih.

Jaguar je nadvse živ tudi kot podjetje. Ponosni smo na svojo vlogo v globalnem in britanskem gospodarstvu – ustvarjamo na tisoče delovnih mest in si prizadevamo za avtomobilsko odličnost v Veliki Britaniji in po vsem svetu. S predano zavezanostjo našim temeljnim načelom bo Jaguar še dolgo ohranil vodilno vlogo med izdelovalci razkošnih avtomobilov.

POSLOVNE VREDNOTE

POSLOVNE VREDNOTE

Da zagotovo vedno izpolnimo svoje obljube, pri Jaguarju vsi upoštevamo preproste, a nadvse učinkovite vrednote.
PREVZEM ODSLUŽENIH VOZIL

PREVZEM ODSLUŽENIH VOZIL

Spoznajte Jaguarjev celovit sistem v skladu z zahtevami zakonodaje o odsluženih vozilih v Evropski uniji.
SKUPNOST

SKUPNOST

Odkrijte, kakšna partnerstva je Jaguar oblikoval s skupnostmi, v katerih poslujemo.

Odkrijte več