ODDELEK JAGUAR CLASSIC

V oddelku Jaguar Land Rover Classic smo posvečeni ohranjanju in obnavljanju avtomobilske dediščine, da bodo v njej lahko uživale in jo negovale tudi prihodnje generacije. Prav tako smo popolnoma zavezani podpiranju pobud za obnovitev, vzdrževanje in ohranitev klasičnih vozil Jaguar, da bi svoji slavni preteklosti z restavriranjem in celo elektrifikacijo zagotovili kar najboljšo prihodnost.

E-TYPE ZERO

Postanite lastnik najlepšega električnega avtomobila na svetu. Model E-Type Zero vso privlačnost legendarnega vozila iz 60. let prenaša v sodobnost zahvaljujoč naši novi generaciji električnih pretvornikov pogonskega sklopa.
Raziščite E-TYPE ZERO

DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

S ponosom vam predstavljamo novo delavnico za klasična vozila Classic Works, kjer so zaposleni vrhunski inženirji in strokovnjaki za zgodovino avtomobilizma, s čimer vam želimo zagotoviti kar najboljše storitve prenove, sestavljanja, servisiranja in vzdrževanja vozil.
IZVEDITE VEČ
IZVIRNA VOZILA

IZVIRNA VOZILA

Zgodovino oživljamo z natančno reprodukcijo omejene serije klasičnih vozil znamke Jaguar – serija Jaguar Classic, med drugim izredno lahki model E-Type, legendarni model XKSS, predstavljamo pa vam tudi revolucionarno električno vozilo E-Type Concept Zero.
STORITVE ZA LASTNIKE

STORITVE ZA LASTNIKE

Poslanstvo tega oddelka, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Jaguar, ne glede na njihovo starost.
ORIGINALNI DELI

ORIGINALNI DELI

Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil Jaguar. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila.