ODDELEK JAGUAR CLASSIC

V oddelku Jaguar Land Rover Classic smo posvečeni ohranjanju in obnavljanju avtomobilske dediščine, da bodo v njej lahko uživale in jo negovale tudi prihodnje generacije. Prav tako smo popolnoma zavezani podpiranju pobud za obnovitev, vzdrževanje in ohranitev klasičnih vozil Jaguar, da bi svoji slavni preteklosti z restavriranjem in celo elektrifikacijo zagotovili kar najboljšo prihodnost.

E-TYPE ZERO

Postanite lastnik najlepšega električnega avtomobila na svetu. Model E-Type Zero vso privlačnost legendarnega vozila iz 60. let prenaša v sodobnost zahvaljujoč naši novi generaciji električnih pretvornikov pogonskega sklopa.
Raziščite E-TYPE ZERO

DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

S ponosom vam predstavljamo novo delavnico za klasična vozila Classic Works, kjer so zaposleni vrhunski inženirji in strokovnjaki za zgodovino avtomobilizma, s čimer vam želimo zagotoviti kar najboljše storitve prenove, sestavljanja, servisiranja in vzdrževanja vozil.
IZVEDITE VEČ
IZVIRNA VOZILA

IZVIRNA VOZILA

Zgodovino oživljamo z natančno reprodukcijo omejene serije klasičnih vozil znamke Jaguar – serija Jaguar Classic, med drugim izredno lahki model E-Type, legendarni model XKSS, predstavljamo pa vam tudi revolucionarno električno vozilo E-Type Concept Zero.
STORITVE ZA LASTNIKE

STORITVE ZA LASTNIKE

Poslanstvo tega oddelka, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Jaguar, ne glede na njihovo starost.
ORIGINALNI DELI

ORIGINALNI DELI

Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil Jaguar. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila.
DOŽIVETJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI

DOŽIVETJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI

Če želite izkusiti vznemirjenje pri vožnji klasičnega vozila Jaguar, ni treba, da ste njegov lastnik. Naše izkušnje vožnje s klasičnimi vozili Jaguar so vaša priložnost, da doživite duha, romantiko in vznemirjenje preteklosti znamke Jaguar.