RAZIŠČITE NAŠA VOZILA

JAGUAR F‑PACE

Jaguarjev osupljivi zmogljivi SUV športno vodenje in čudovito oblikovanje združuje z vsakdanjo praktičnostjo in učinkovitostjo.
JAGUAR F‑PACE

JAGUAR E‑PACE

E‑PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.
JAGUAR E‑PACE

JAGUAR I‑PACE

Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom.
JAGUAR I‑PACE

JAGUAR F‑TYPE

Močan, okreten in izjemno izrazit. Pravi Jaguarjev športni avto.
JAGUAR F‑TYPE

JAGUAR XE

Najnaprednejši, najučinkovitejši in najbolj prefinjen športni salonski avtomobil znamke Jaguar, kar smo jih izdelali.
JAGUAR XE

JAGUAR XF

Izraziti predstavnik družine Jaguar. Samozavestna oblika modela XF izstopa iz množice.
JAGUAR XF

Prikazane količine so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s popolnoma napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke so lahko drugačne. Podatki o CO2, porabi goriva, porabi energije in dosegu se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, namestitev koles, nameščena dodatna oprema, dejanska pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo na serijskem vozilu na standardizirani poti.


Predloženi podatki so rezultat uradnih preizkusov proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Podatki služijo le za primerjavo. Dejanski podatki so lahko drugačni.2 Izpusti CO2 in poraba goriva se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so načini vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, namestitev koles in vgrajena dodatna oprema.