JAGUAR XF

JAGUAR XF

Osupljiva kombinacija prefinjenosti in zmogljivosti. Modeli vozila Jaguar XF se ponašajo z novo paleto dizelskih motorjev, ki so nadgrajeni z blago hibridno tehnologijo.​
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO

POUDARKI

OBLIKOVANJE

OBLIKOVANJE

V posodobitve zunanjosti in notranjosti vozila Jaguar XF smo vtkali oblikovalski navdih, intuitivne nove tehnologije, sodobno razkošje in še boljšo dinamiko.
OGLEJTE SI FILM
ZMOGLJIVOST

ZMOGLJIVOST

Model XF se v svojem jedru ponaša z zmogljivostjo vozil Jaguar, zdaj pa je na voljo tudi s pogonskimi sklopi z blago hibridno tehnologijo (MHEV).
OGLEJTE SI FILM
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Raziščite množico naprednih tehnologij, ki jih nudi model Jaguar XF.
OGLEJTE SI FILM

OBLIKOVANJE

RAZIŠČITE NOTRANJOST LIMUZINE

Vozilo Jaguar XF bo z veliko prostora za noge, prilagodljivimi sedežnimi položaji in novimi masažnimi možnostmi, ki so na voljo kot dodatna oprema, vaše pravo zatočišče.​
SESTAVITE SI SVOJEGA OGLEJTE SI GALERIJO

IZBERITE JAGUAR XF

Prebrskajte vso paleto modelov XF, ki so na voljo kot prefinjene limuzine ali s prostorno karoserijo Sportbrake.

JAGUAR XF

JAGUAR XF

V modelu Jaguar XF smo združili značilno obliko, športne zmogljivosti in najsodobnejše tehnologije. Zunanje podrobnosti v barvi Noble Chrome in 18-palčna lita platišča v barvi Sparkle Silver pa poudarjajo njegovo eleganco na cesti.​
OGLEJTE SI GALERIJO
JAGUAR XF R-DYNAMIC

JAGUAR XF R-DYNAMIC

Model Jaguar XF R-Dynamic nudi to, kar izraža njegovo ime. Izboljšan je s športnim vzmetenjem in dodatnimi zunanjimi podrobnostmi, kot so 18-palčna platišča z zaključno obdelavo Diamond Turned ter rešetka maske v barvi Shadow Atlas. Posebnosti se nadaljujejo tudi v notranjosti, kjer vam športni sedeži omogočijo še bolj vznemirljivo vožnjo.
OGLEJTE SI GALERIJO
JAGUAR XF R-DYNAMIC BLACK

JAGUAR XF R-DYNAMIC BLACK

Izjemna interpretacija vozila. Model Jaguar XF R-Dynamic Black je na voljo v različicah Saloon in Sportbrake, ponaša se z 19-palčnimi platišči Elegance v barvi Gloss Black in kontrastnimi rdečimi zavornimi čeljustmi. Oblikovanje je dodatno dopolnjeno z zunanjim paketom Black v barvi Gloss Black, v notranjost pa smo namestili furnirje v barvi Satin Charcoal Ash, ki predstavljajo eleganten zaključek celote.
OGLEJTE SI GALERIJO

ZMOGLJIVOST

VOZNA ZMOGLJIVOST

VOZNA ZMOGLJIVOST

Doživite vožnjo v vozilih Jaguar. Naša paleta vozil zdaj vključuje nove dizelske motorje z blago hibridno tehnologijo za še učinkovitejša potovanja.
VEKTORIRANJE NAVORA

VEKTORIRANJE NAVORA

Tehnologija vektoriranja navora pri zaviranju zagotavlja nadzorovano neodvisno zaviranje, s čimer se poveča zmogljivost tudi v najbolj ostrih ovinkih, in sicer z zmanjšanjem podkrmiljenja in omogočanjem gibljivosti, podobne tisti, ki jo najdemo pri športnih avtomobilih.
POGONSKI SKLOPI

POGONSKI SKLOPI

Še boljša učinkovitost ob zmogljivosti vozil Jaguar. Poleg vrste učinkovitih bencinskih motorjev se model XF ponaša tudi z novo dizelsko paleto, ki jo izboljšuje blaga hibridna tehnologija; pameten regenerativni sistem, ki se polni med zmanjševanjem hitrosti in zaviranjem.
PAKET DYNAMIC HANDLING

PAKET DYNAMIC HANDLING

Paket, ki je na voljo kot dodatna oprema, vsebuje sistema prilagodljive in nastavljive dinamike, rdeče zavorne čeljusti, spojler na zadku vozila, 355-milimetrske sprednje zavore in 325-milimetrske zadnje zavore, zaradi česar ima vozilo še bolj estetski videz, izboljša pa se tudi vozna izkušnja.​

TEHNOLOGIJA V VOZILU

PREPROSTOST SERIJSKO

Serijske možnosti sistema Pivi vsebujejo naslednje možnosti:
 • 11,4-palčni zaslon na dotik
 • Digitalni radio DAB
 • Novo oblikovan vmesnik
 • Apple CarPlay® 1
 • Android AutoTM 2
 • Aplikacija Remote3
Z nadgrajenim sistemom Pivi Pro4 boste lahko uporabljali najnovejšo avtomobilsko umetno inteligenco z navigacijskim sistemom, ki se samostojno uči ter vam omogoča popolnoma povezana potovanja.
PREPROSTOST SERIJSKO
INFORMACIJE NA DLANI
ZVOK MERIDIAN™​
SISTEM ZA AKTIVNO ODPRAVLJANJE CESTNEGA HRUPA (ARNC)
POSKRBI, DA STE VEDNO POVEZANI

POSKRBI, DA STE VEDNO POVEZANI

Paket Online7 nudi dodatne povezane storitve z vgrajeno kartico SIM, ki omogoča dostop do naslednjih možnosti:
 • Neomejeno pretakanje vsebin
 • Spletno prepoznavanje govora
 • Vremenske napovedi
 • Sinhronizacija koledarja prek spleta
OKOLJE, PRIMERNO ZA VSE

OKOLJE, PRIMERNO ZA VSE

Kot dodatno opremo lahko izberete dostopno točko Wi-Fi z naročnino za prenos podatkov8 in uporabljate naslednje možnosti:
 • Pretočne storitve po lastni izbiri
 • Do 20 GB prenosa podatkov na mesec
 • Izboljšana povezanost prek antene vozila
 • Več povezanih naprav
BREZŽIČNO NAPAJANJE

BREZŽIČNO NAPAJANJE

Brezžično napajanje naprav z ojačevalcem telefonskega signala, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča polnjenje združljivih pametnih telefonov brez kablov ali polnilnih priključkov. Medtem ko ste v avtomobilu, bo telefon uporabljal anteno vozila za boljši signal in jasnejši zvok.
IONIZACIJA ZRAKA V KABINI S FILTROM PM2,5

IONIZACIJA ZRAKA V KABINI S FILTROM PM2,5

Ionizacija zraka v kabini NanoeTM, ki je na voljo kot dodatna oprema, izboljša počutje vseh prisotnih v kabini. Če aktivirate to možnost, posebej zasnovan filter zajame drobne delce iz zunanjega zraka, na primer PM2,5 ter prah in cvetni prah.

PRAKTIČNOST IN VARNOST

PRTLJAŽNIK

PRTLJAŽNIK

Dovolj prostora za vse, kar potrebujete na svojih potovanjih. Ne glede na to, ali greste na sobotni izlet z družino ali daljše potovanje, model Sportbrake ustreza vsem vašim potrebam.
AKTIVNI KLJUČ

AKTIVNI KLJUČ

Novi aktivni ključ9, ki je na voljo kot dodatna oprema, je odporen na vodo in udarce. Z njim lahko odklepate, zaklepate in zaganjate vozilo. Ne glede na to, kakšne dejavnosti na prostem ste načrtovali s prijatelji, običajnega ključa sploh ne potrebujete več.​
NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT

NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT

Najsodobnejša tehnologija, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča neoviran pogled skozi zadnji del limuzine Jaguar XF Saloon10. Kamera, ki se nahaja v podstavku antene, v živo prikazuje dogajanje za vozilom v vzvratnem ogledalu, kar zagotavlja stalno vidljivost ne glede na to, kaj je za vami.​
POMOČ VOZNIKU

POMOČ VOZNIKU

Vozilo Jaguar XF je zasnovano s funkcijami za pomoč voznikom, ki olajšajo vožnjo po mestu in parkiranje, vožnja po avtocestah pa je še bolj prijetna. Ker s svojo pomočjo zmanjšujejo stres, je vožnja še bolj kakovostna.

RAZISKUJTE DALJE

IZBERITE JAGUAR XF

IZBERITE JAGUAR XF

Tu najdete celotno paleto modelov s širokim naborom izjemnega oblikovanja, pomoči vozniku in najnaprednejših tehnologij.
IZBERITE MODEL
GALERIJA

GALERIJA

Ključni element naših vozil je bila vedno prefinjena pozornost do podrobnosti. Novi model vozila Jaguar XF je prava izbira. Prefinjeno vozilo, s katerim se lahko kosa le malokdo.
OGLEJTE SI GALERIJO
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Raziščite vse podrobnosti. Izvedite več o zmogljivosti motorja, dimenzijah in porabi goriva.
OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
POPOLNA VOŽNJA SE ZAČNE PRAV TU

POPOLNA VOŽNJA SE ZAČNE PRAV TU

​Razkošna poslovna limuzina z značilnim oblikovanjem, dinamičnimi voznimi sposobnostmi in najnovejšimi tehnologijami. S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo XF.​
SESTAVITE SI SVOJEGA
DODATNA OPREMA JAGUAR

DODATNA OPREMA JAGUAR

Vozilo XF popolnoma prilagodite svojemu okusu, življenjskemu slogu in interesom.
POIŠČITE DODATNO OPREMO

Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.

Oglejte si številke WLTP..

WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO2 pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji. Podatki so prikazani kot razpon pri podatkih za testiranje WLTP. Najnižje številke se nanašajo na najbolj varčen / najlažji nabor možnosti.
Najvišji podatki se nanašajo na najmanj ekonomičen / najtežji nabor možnosti. Zakonodaja o WLTP narekuje, da se pri odstopanjih med najnižjimi in podatki, ki so manjši od 5 g CO2, navedejo samo najvišji podatki.


1 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.

3 Aplikacija Jaguar Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati. Aplikacijo Jaguar Remote si boste morali naložiti iz spletne trgovine Apple App Store/Google Play Store.

4 Povezana navigacija vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati.

5 Na nekaterih tržiščih je na voljo le v kombinaciji z vetrobranskim steklom, ki zmanjšuje vpliv sončnih žarkov. Navigacijske smernice na vetrobranskem steklu se prikazujejo samo, če je v vozilo nameščen sistem Pivi Pro.
6 Možnost ARNC je na voljo le z zvočnim sistemom Meridian, ki je del dodatne opreme.
7 Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga svetuje prodajalec vozil Jaguar.

8 Slika prikazuje dodatek Click and Go, ki ga je treba kupiti dodatno. Tablica ni vključena. Uporablja se politika poštene uporabe. Po porabi 20 GB podatkov v enem mesecu se lahko hitrost podatkov in funkcionalnost vozila zmanjšata za preostali mesec. Za podrobnosti pravilnika o pošteni uporabi, povezanega s to funkcijo, si oglejte pogoje InControl Pivi Pro na naslovu www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Čas predvajanja je odvisen od ponudnika pretakanja in opredelitve video vsebine. HD video bo znatno povečal porabo podatkov.

9 Aktivni ključ lahko napolnite v približno dveh urah, kar zagotavlja do deset dni delovanja baterije.

10 Le pri modelu Saloon. Namestitev možnosti je odvisna od lokalnih predpisov. Če uporabniki bifokalnih ali varifokalnih leč ne morejo preprosto prilagoditi nastavitev digitalne slike v vzvratnem ogledalu ClearSight, lahko kadar koli uporabljajo možnost običajnega vzvratnega ogledala.


Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.


Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.


Možnosti sistemov Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Jaguar. Nekatere možnosti vključujejo naročnino, ki se bo nadaljevala po obdobju, ki vam ga je predlagal prodajalec vozil. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.


Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končne uporabnike podjetja Apple Inc.

Android Auto je blagovna znamka podjetja Google LLC.