JAGUAR F-PACE

JAGUAR F-PACE

Naše zmogljivo razkošno športno terensko vozilo združuje večkrat nagrajeno oblikovanje, zmogljivosti, značilne za vozila Jaguar, in intuitivne tehnologije, zaradi česar se boste na vsakem potovanju počutili zares izjemno. Zdaj na voljo tudi kot priključno hibridno vozilo.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO RAZIŠČITE TA MODEL

POUDARKI

OBLIKOVANJE

OBLIKOVANJE

Napredno in odločno – izjemno športno terensko vozilo. Posodobljena zunanjost modela Jaguar F-PACE vozilu zagotavlja dinamičen, posodobljen videz. Prostorno in razkošno notranjost smo popolnoma preoblikovali, pri tem pa smo izjemno pozornost do podrobnosti namenili še večji stopnji udobja.
OGLEJTE SI FILM
ZMOGLJIVOST

ZMOGLJIVOST

Z dobro znano zmogljivostjo vozil Jaguar model Jaguar F-PACE zagotavlja izboljšano, športno vodljivost s še boljšo učinkovitostjo porabe goriva. Doživite razburljivo vožnjo, ki jo omogočajo različni pogonski sklopi. Nova različica priključnega hibridnega vozila vam zagotavlja še večjo učinkovitost porabe goriva in nižje izpuste CO2.
OGLEJTE SI FILM
TEHNOLOGIJA V VOZILU

TEHNOLOGIJA V VOZILU

V notranjosti vozila F-PACE se nahaja popolnoma nov sistem za informacije in zabavo Pivi Pro. Zdaj se z največkrat uporabljanimi možnostmi lahko še hitreje povežete na začetnem zaslonu ali prek izboljšanega glasovnega nadzora. 11,4-palčni zaslon na dotik ima intuitiven vmesnik, podoben pametnemu telefonu, s preoblikovano navigacijo in iskanjem prek spleta.
OGLEJTE SI FILM

Oblikovanje

RAZIŠČITE NOTRANJOST

Vsako podrobnost notranjosti modelov Jaguar F-PACE in Jaguar F-PACE R-Dynamic smo dodobra premislili ter ustvarili umirjen prostor za vas in vaše potnike. Popolnoma prenovljeno notranjost krasijo vrhunski materiali, nove barvne kombinacije in še izboljšano udobje sedežev.
SESTAVITE SI SVOJEGA OGLEJTE SI GALERIJO

IZBERITE VOZILO F-PACE

Pri vsakem modelu vozila F-PACE lahko izberete različico motorja, vključno z možnostjo PHEV, ki poveča ekonomičnost porabe goriva, na voljo pa vam je tudi vrsta značilnih oblikovnih lastnosti.

F‑PACE

F‑PACE

Izjemna zasnova modela F-PACE vedno znova preseneča, zato doživite njegovo nepozabno vpadljivost na cesti. Sodobno zunanjo privlačnost poudarjajo 18-palčna lahka platišča v barvi Sparkle Silver in končna obdelava Noble Chrome. Udobni sedeži, ki jih lahko prilagajate v 8 smeri, so v tkanini Luxtec, na voljo pa sta vam vedno moderni barvi Ebony ali Light Oyster. Vi in vaši sopotniki se boste vedno vozili v popolnem udobju.
OGLEJTE SI GALERIJO
F‑PACE R‑DYNAMIC

F‑PACE R‑DYNAMIC

Model F-PACE R-Dynamic izžareva slog in prefinjenost, odlikujejo pa ga privlačne oblikovne podrobnosti, kot so 19-palčna lahka platišča v barvi Gloss Black in spodnji del odbijača R-Dynamic. Prefinjene podrobnosti najdete tudi v notranjosti. Del njih predstavljajo perforirani športni sedeži v usnju različnih barv, ki jih dopolnjujejo aluminijaste obloge v barvi Engine Spin Aluminium. Elegantnega oblikovanja tega modela res ni mogoče zanikati.
OGLEJTE SI GALERIJO
F‑PACE R‑DYNAMIC BLACK

F‑PACE R‑DYNAMIC BLACK

Model F-PACE R-Dynamic Black ima elegantno, bolj športno oblikovano silhueto. Izjemen paket Black Exterior in 20-palčna lahka platišča v barvi Gloss Black pričarajo samozavestno prisotnost na cesti, vse navedeno pa še bolj poudarjajo kontrastne rdeče zavorne čeljusti in zatemnjena stekla. Še več razkošja nudi tudi notranjost vozila, med drugim drsna panoramska streha, ki vam približa okolico in poudari svetlobo ter prostornost, v kateri boste uživali vi in vaši sopotniki.
OGLEJTE SI GALERIJO
F‑PACE SVR

F‑PACE SVR

Model F-PACE SVR je zasnovan z dodatno izboljšano zmogljivostjo. Gre za učinkovito in praktično razkošno terensko vozilo. Prefinjen motor V8 z močjo 550 KM je povezan s štirimi izpušnimi cevmi in aktivnim izpuhom, ki omogoča neverjetno vozno izkušnjo. Obdaja ga karoserija SVR z ekskluzivno zaključno obdelavo v barvi Satin Grey in možnostjo sedežev Performance v semišu ali usnju Windsor, ki se ujemajo z vsemi preostalimi podrobnostmi.
OGLEJTE SI GALERIJO

ZMOGLJIVOST

VOZNA ZMOGLJIVOST

VOZNA ZMOGLJIVOST

Vozilo F-PACE združuje navdušujoče zmogljivosti in inteligentne vozne tehnologije.
HIBRIDNI, BENCINSKI ALI DIZELSKI MOTOR

HIBRIDNI, BENCINSKI ALI DIZELSKI MOTOR

Vozila F-PACE poganjajo naši novi blagi hibridni bencinski in dizelski motorji, lahko pa se odločite za popolnoma novo priključno hibridno vozilo Jaguar, primerno za vse, ki želijo še bolj znižati porabo goriva in izpuste CO2. Vsi modeli imajo 8-stopenjske samodejne menjalnike.
EDINSTVEN ZA VOZILA JAGUAR

EDINSTVEN ZA VOZILA JAGUAR

Izbirajte med popolnimi dinamičnimi zmogljivostmi in zmanjšano porabo goriva. Edinstveni sistem za nadzor vožnje vozil Jaguar omogoča hitrejše prestavljanje in športno vožnjo v dinamičnem načinu vožnje ter zgodnejše prestavljanje v načinu Eco. Tako izboljša učinkovitost, v načinu za dež, led in sneg, kjer je oprijem precej manjši, pa je vožnja bolj nežna.
ODLOČITE SE ZA UMIRJENO VOŽNJO

ODLOČITE SE ZA UMIRJENO VOŽNJO

Štirikolesni pogon Jaguar z inteligentno dinamiko pogonskega sklopa je samodejno predvidljiv pogon na vsa kolesa. Medtem ko drugi sistemi postanejo aktivni šele po tem, ko avtomobil izgubi oprijem, naš sistem prednostno prestavi navor na prednji kolesi, da ohrani nadzor, preden vozilo izgubi oprijem.

TEHNOLOGIJA V VOZILU

Serijske možnosti sistema Pivi vsebujejo naslednje možnosti:

 • 11,4-palčni zaslon na dotik
 • Digitalni radio DAB
 • Novo oblikovan vmesnik
 • Apple CarPlay® 2
 • Android Auto™ 3
 • Aplikacija Remote4
Če si privoščite nadgrajeni sistem Pivi Pro5, boste lahko uporabljali najnovejšo avtomobilsko umetno inteligenco z navigacijskim sistemom, ki se samostojno uči ter vam omogoča popolnoma povezana potovanja.
PREPROSTOST SERIJSKO
INFORMACIJE NA DLANI
ZVOK MERIDIAN™
MIR IN TIŠINA
POSKRBI, DA STE VEDNO POVEZANI

POSKRBI, DA STE VEDNO POVEZANI

Paket Online8 nudi dodatne povezane storitve z vgrajeno kartico SIM, ki omogoča dostop do naslednjih možnosti:
 • Neomejeno pretakanje vsebin
 • Spletno prepoznavanje govora
 • Vremenske napovedi
 • Sinhronizacija koledarja prek spleta
OKOLJE, PRIMERNO ZA VSE

OKOLJE, PRIMERNO ZA VSE

Kot dodatno opremo lahko izberete dostopno točko Wi-Fi z naročnino za prenos podatkov9 in uporabljate naslednje možnosti:
 • Pretočne storitve po lastni izbiri
 • Do 20 GB prenosa podatkov na mesec
 • Izboljšana povezanost prek antene vozila
 • Več povezanih naprav
BREZŽIČNO NAPAJANJE

BREZŽIČNO NAPAJANJE

Brezžično napajanje naprav z ojačevalcem telefonskega signala, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča polnjenje združljivih pametnih telefonov brez kablov ali polnilnih priključkov. Medtem ko ste v avtomobilu, bo telefon uporabljal anteno vozila za boljši signal in jasnejši zvok.
MEHURČEK ČISTEGA ZRAKA

MEHURČEK ČISTEGA ZRAKA

Možnost čiščenja zraka (Clean Air) izboljšuje počutje voznika in sopotnikov s prestrezanjem drobnih delcev in alergenov iz zraka, vključno z vsemi vrstami prahu, med drugim tudi cvetnega. Air Purge je sistem, ki osveži zrak v kabini. Z aktiviranjem novega načina samodejnega čiščenja zraka lahko prek sistema Pivi vedno in povsod spremljate indeks kakovosti zraka in ravni delcev PM2,5 tako v vozilu kot v okolici.

PRAKTIČNOST IN VARNOST

PRAKTIČEN PRTLJAŽNIK

PRAKTIČEN PRTLJAŽNIK

Vozilo F-PACE se ponaša s 778 litri1, 10 prtljažnega prostora, tudi če v drugi vrsti vozite prijatelje ali družino. Če potrebujete še več prostora, lahko spustite drugo vrsto sedežev in s tem prtljažnik povečate na 1.827 litrov10 uporabnega prostora. Najsi potujete čez teden ali se odpravljate na sproščen vikend, bo vozilo F-PACE vedno zadovoljilo vaše potrebe.
AKTIVNI KLJUČ

AKTIVNI KLJUČ

Aktivni ključ11, ki je na voljo kot dodatna oprema, je odporen na vodo in udarce. Z njim lahko odklepate, zaklepate in zaganjate vozilo. Ne glede na to, kakšne dejavnosti na prostem ste načrtovali s prijatelji, običajnega ključa sploh ne potrebujete več.
ŽAROMETA PIXEL LED Z ZNAČILNIMI DNEVNIMI LUČMI

ŽAROMETA PIXEL LED Z ZNAČILNIMI DNEVNIMI LUČMI

Žarometa Pixel LED, ki sta del dodatne opreme, nudita možnost animiranih smernih kazalcev, prilagodljivi snop svetlobe pa omogoča še boljšo osvetljenost, saj samodejno razdeli svetlobo in tako ne slepi nasproti vozečih voznikov.
POMOČ VOZNIKU

POMOČ VOZNIKU

Vozilo Jaguar F-PACE je zasnovano s funkcijami za pomoč voznikom, ki olajšajo vožnjo po mestu in parkiranje, vožnja po avtocestah pa je še bolj prijetna. Ker s svojo pomočjo zmanjšujejo stres, je vožnja še bolj kakovostna.

RAZISKUJTE DALJE

IZBERITE PRAVI MODEL JAGUAR F-PACE ZASE

IZBERITE PRAVI MODEL JAGUAR F-PACE ZASE

Tu najdete celotno paleto modelov s širokim naborom izjemnega oblikovanja, pomoči vozniku in najnaprednejših tehnologij.
IZBERITE MODEL
GALERIJA

GALERIJA

Ključni element naših vozil je bila vedno prefinjena pozornost do podrobnosti. Novi Jaguar F-PACE. Uživajte v vsaki podrobnosti.
OGLEJTE SI GALERIJO
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Raziščite vse podrobnosti. Izvedite več o zmogljivosti motorja, dimenzijah in porabi goriva.
OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
POPOLNA VOŽNJA SE ZAČNE PRAV TU

POPOLNA VOŽNJA SE ZAČNE PRAV TU

Zmogljivo luksuzno športno terensko vozilo nudi praktičnost in učinkovitost. S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar F-PACE.
SESTAVITE SI SVOJEGA
DODATNA OPREMA JAGUAR

DODATNA OPREMA JAGUAR

Ustvarite vozilo, ki se resnično sklada z vašim življenjskim slogom, ter opremite svoje vozilo F-PACE s številnimi funkcionalnimi možnostmi in praktičnimi dodatki Jaguar.
POIŠČITE DODATNO OPREMO

Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.

Oglejte si številke WLTP.
WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO₂ pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji. .

1 Odvisno od pogonskega sklopa.

2 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.

4 Aplikacija Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati. Aplikacijo Jaguar Remote si boste morali naložiti iz spletne trgovine Apple App Store/Google Play Store.

5 Možnost povezane navigacije je pogojena s sklenitvijo pogodbe, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval vaš prodajalec.

6 Na nekaterih tržiščih je na voljo le v kombinaciji z vetrobranskim steklom, ki zmanjšuje vpliv sončnih žarkov. Navigacijske smernice na vetrobranskem steklu se prikazujejo samo, če je v vozilo nameščen sistem Pivi Pro.

7 Dodatna možnost.

8 Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga svetuje prodajalec vozil Jaguar.

9 Slika prikazuje dodatek Click and Go, ki ga je treba kupiti dodatno. Tablica ni vključena. Uporablja se politika poštene uporabe. Po porabi 20 GB podatkov v enem mesecu se lahko hitrost podatkov in funkcionalnost vozila zmanjšata za preostali mesec. Za podrobnosti pravilnika o pošteni uporabi, povezanega s to funkcijo, si oglejte pogoje InControl Pivi Pro na naslovu www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Čas predvajanja je odvisen od ponudnika pretakanja in opredelitve video vsebine. HD video bo znatno povečal porabo podatkov.

10 Bruto volumen je industrijski standard, ki se meri s polnjenjem tovornega prostora s tekočino. Volumen se meri do strešnih oblog. Prilagajanje prtljažnika in njegova prostornina sta odvisna od modela in velikosti rezervnega kolesa.

11 Aktivni ključ lahko napolnite v približno dveh urah, kar zagotavlja do deset dni trajanja baterije.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.


Možnosti sistema Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Jaguar. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.


Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končne uporabnike podjetja Apple Inc.
Android Auto je blagovna znamka podjetja Google Inc.
NanoeTM je blagovna znamka korporacije Panasonic.