ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE

ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE

Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO

Prikazana vozila morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Nekatere opisane možnosti so lahko del dodatne opreme ter so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

KLJUČNE ZNAČILNOSTI

 NAELEKTRENA VOŽNJA

NAELEKTRENA VOŽNJA

Vozilo I‑PACE je zlasti pravi predstavnik družine Jaguar - avtomobil, ki je zares posvečen vozniku. Električna motorja in skoraj popolna razporeditev teže zagotavljajo 696 Nm takojšnjega navora in okretnost športnih vozil.
RAZIŠČITE ZMOGLJIVOST
OBLIKA, KI VAS GANE

OBLIKA, KI VAS GANE

Z elegantno in izjemno aerodinamično zasnovo ter zelo nizkim količnikom zračnega upora, ki znaša le 0,29d, smo vozilo I‑PACE, ki zrak reže kot najostrejše rezilo, ustvarili, da bi zagotovili kar največji doseg in kar najboljšo stabilnost. Vozilo I‑PACE vas bo s tekočimi bočnimi linijami, premišljeno odprtino za zajem zraka na pokrovu motorja in značilnimi izboklinami zadka presunilo iz vseh strani.
RAZIŠČITE ZUNANJOST
NOTRANJI MIR

NOTRANJI MIR

Jaguar I‑PACE brezhibno združuje vse prednosti sodobne tehnologije in izjemno prostornost. Zasnova notranjosti je popolnoma čista, brez odvečnih dodatkov, ponaša pa se z otipljivimi značilnostmi in elegantnimi linijami. Zaradi značilnosti električnega pogona je na voljo dodaten prostor, ki zagotavlja več svobode in kar največje udobje, ki ga zagotavlja notranjost vozila I‑PACE.
RAZIŠČITE NOTRANJOST
POPOLN NADZOR

POPOLN NADZOR

Novi sistem za informacije in zabavo Pivi Pro omogoča ključne informacije v le nekaj trenutkih. Navdih smo poiskali pri pametnih telefonih, saj je sistem enako intuitiven.
RAZIŠČITE TEHNOLOGIJO V VOZILU
DOSEG VOZILA I-PACE 

DOSEG VOZILA I-PACE 

Ob pomoči izračuna dosega ugotovite, kako se vozilo Jaguar I-PACE brezhibno sklada z vašim življenjskim slogom. 
ZMOGLJIVOST

ZMOGLJIVOST

Trenutni navor in oprijem vseh štirih koles vozilu I‑PACE omogočata pospeševanje pravega športnega avtomobila. Do 100 km/h pospeši v le 4.8 sekunde.
BATERIJA

BATERIJA

Baterija vozila I‑PACE z 90 kWh je izdelana iz litij-ionskih celic visoke energijske gostote. Njihova zasnova in najsodobnejši sistem za toplotno upravljanje jim omogočata dolgo življenjsko dobo in dolga obdobja trajne maksimalne moči.
MOČ

MOČ

Vozilo I‑PACE poganjata dva sinhrona elektromotorja s trajnim magnetom. Podobno kot tehnologija, ki se nahaja v dirkalnem avtomobilu I‑TYPE Formula E, motorja ustvarjata 400 KM in 696 Nm navora.
MERE

MERE

Vozilo I‑PACE je od zunaj videti zelo kompaktno, znotraj pa je izjemno prostorno. Ponaša se s petimi sedeži, inovativnim razporedom prostora za shranjevanje, velikim prtljažnim prostorom, ki obsega več kot 1,453 litrov, in kar 27 litri prostora za shranjevanje v kabini.
POLNJENJE VOZILA I-PACE 

POLNJENJE VOZILA I-PACE 

Za enostavno polnjenje vozila I-PACE na domu uporabite domači polnilni kabel. Z javnim polnilnim kablom za javne polnilnice in zaradi vedno večjega števila javnih polnilnih mest pa boste vozilo I-PACE brez težav polnili tudi na poti.

IZBERITE SVOJE VOZILO JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

JAGUAR I-PACE

Skrajno prefinjeno in izjemno zmogljivo električno športno terensko vozilo Jaguar I-PACE z možnostjo izbire številnih barv zunanjosti in dodatnih paketov ter koles. Na voljo v različicah S, SE in HSE.
VOZILO JAGUAR I-PACE BLACK

VOZILO JAGUAR I-PACE BLACK

Vozilo Jaguar I-PACE Black ima vizualno izboljšano zunanjost s podrobnostmi v barvi Gloss Black ter se ponaša z 20-palčnimi platišči in panoramsko streho.​

RAZIŠČITE VEČ

MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

MOŽNOSTI IN DODATNA OPREMA

Z našo široko paleto možnosti in dodatkov si vozilo Jaguar I-PACE prilagodite tako, da bo popolnoma ustrezalo vašemu življenjskemu slogu.
OGLEJTE SI MOŽNOSTI IN DODATNO OPREMO
POSLOVNO VOZILO JAGUAR I-PACE

POSLOVNO VOZILO JAGUAR I-PACE

Zahvaljujoč inovativnim tehnologijam brez negativnih izpustov in z obilico prostora, ki ga omogoča prefinjena zasnova, je vozilo Jaguar I-PACE popolno prilagojeno za vse vidike sodobnega poslovanja.
VOZITE NA ELEKTRIKO Z VOZILI JAGUAR

VOZITE NA ELEKTRIKO Z VOZILI JAGUAR

Enostavno in dostopno polnjenje, veliki prihranki stroškov in bolj trajnostna vožnja. Jaguarjev električni svet vas čaka.

Oglejte si številke WLTP.
Navedene številke so rezultat uradnih preizkusov proizvajalca v skladu z zakonodajo EU z vozilom, ki ima popolnoma napolnjeno baterijo. Številke služijo samo za primerjavo. Dejanski podatki so lahko drugačni. Podatki o porabi energije in dosegu se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so načini vožnje, okolijski pogoji, obremenitev, namestitev koles, vgrajena dodatna oprema, dejanska pot in stanje baterije. Podatki o dosegu veljajo za serijsko vozilo, ki vozi po običajno zahtevni poti.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Upoštevajte, da se serijske značilnosti lahko spremenijo, če izberete alternativno opremo. Serijske značilnosti se lahko razlikujejo tudi glede na državo nakupa, različico motorja in menjalnik.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.

Določene lastnosti sistemov Pivi in InControl ter možnosti in storitve tretjih so odvisne od tržišča – dostopnost na svojem tržišču in popolne pogoje uporabe preverite pri prodajalcu vozil Jaguar. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.