STORITVE ZA LASTNIKE

Za vozila Jaguar smo pripravili sodobne preskusne zmogljivosti in preverjanje zgodovine; zanje poskrbimo bolje kot kdor koli drug. Poslanstvo oddelka storitve za lastnike (Owner Services), ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Jaguar, ne glede na njihovo starost.

SERVIS

SERVIS

Redno servisiranje je bistven del vzdrževanja vozila iz serije Classic, zato smo ustvarili edinstvene možnosti servisiranja, ki ponazarjajo preglede, kot so jih opravljali za izvirna vozila, le da so združeni z današnjim tehničnim znanjem. Vsi posegi so zapisani v vašo servisno knjigo vozila Jaguar Land Rover Classic, s katero ohranite vrednost vozila in zaščitite svoje premoženje.
PREVERJANJE STANJA

PREVERJANJE STANJA

Ko stranke prvič pripeljejo svoje vozilo v delavnice Jaguar Land Rover Classic Works, priporočamo celodnevni pregled stanja. Ko opravimo celovit vizualni pregled 121 točk, vam posredujemo poročilo, v katerem so podrobno opisana vsa dela. Najnujnejša dela so označena z rdečo, srednje nujna z rumeno in najmanj nujna z zeleno barvo. Za dobro vzdrževane avtomobile je na voljo tudi poldnevno preverjanje stanja.
RESTAVRIRANJE

RESTAVRIRANJE

Ne glede na fizično stanje vozila so vam na voljo naši strokovnjaki za klasične modele, ki vozilu povrnejo prvotno slavo. Storitve restavriranja so razdeljene na osem faz. Začetni pregled in revizija sestavnih delov, demontaža, čiščenje medijev, popravek karoserije in prenova sestavnih delov do ponovne montaže vozila. Vsako stopnjo skrbno izvajajo priznani strokovnjaki, ki zagotovijo popolno pristnost vašega klasičnega vozila.
OBNOVA MOTORJA

OBNOVA MOTORJA

Med tistimi, ki nam danes pomagajo pri obnovi motorjev, so iste roke, ki so ustvarile originalne motorje Jaguar V12. To brezčasno znanje združuje izvirne tehnike s sodobnimi postopki, ki nam omogočajo obnovo in rekonstrukcijo motorjev, da ustrezajo svoji klasični dediščini, vendar z vsemi prednostmi 21. stoletja.

TRUST ZA OHRANJANJE DEDIŠČINE VOZIL JAGUAR

Ohranjanje izjemne zbirke vozil Jaguar in zagotavljanje dokumentacije skupaj z drugimi raziskovalnimi storitvami za podporo lastnikom starodobnih vozil Jaguar.
IZVEDITE VEČ