O VOZILIH JAGUAR

O VOZILIH JAGUAR

UMETNOST ZMOGLJIVOSTI

Življenje. V življenju ne gre le za številke, štejejo občutja. Trenutki, ki se dotaknejo duše. Dogodki, ki nam vzamejo sapo. Izkušnje, ob katerih ostanemo brez besed. To so trenutki, za katere živimo.

Zato oblikovalci in inženirji znamke Jaguar razvijajo kombinacije odzivnih zmogljivosti, ki dvignejo utrip, izjemno oblikovanje, v katerega se zastrmite, ter občutek teatralnosti, ki prebudi vaša čustva.

Naši avtomobili so manifestacija naše strasti. Zmogljivost, ki je ni mogoče izmeriti, le občutiti. Zato temu pravimo umetnost.

POSEL Z VOZILI JAGUAR

POSEL Z VOZILI JAGUAR

Meje mogočega premikamo, že odkar smo leta 1935 izdelali prvi avtomobil Jaguar.
KONCEPTNA VOZILA

KONCEPTNA VOZILA

Kakšen bo Jaguar prihodnosti? Izvedite več o tem, kako razmišljajo naši oblikovalci in inženirji.
ODDELEK JAGUAR CLASSIC

ODDELEK JAGUAR CLASSIC

Pri Jaguarju menimo, da je treba klasiko vedno spoštovati. Izvedite, na kakšen način smo v oddelku Jaguar Classic posvečeni pomoči lastnikom vseh starejših modelov vozil Jaguar.
OBLIKOVANJE VOZIL JAGUAR

OBLIKOVANJE VOZIL JAGUAR

Vodi nas načelo, da mora oblikovanje vznemiriti vse naše čute. To se odraža na različne načine in nekateri sploh niso povezani z avtomobili.
RAZVOJ POSEBNIH VOZIL (SVO)

RAZVOJ POSEBNIH VOZIL (SVO)

V oddelku za razvoj posebnih vozil se trudimo preseči omejitve in zagotoviti neprimerljivo vozno izkušnjo, in sicer z izjemno močjo, udobno vožnjo ter upravljanjem; poskrbimo pa tudi za neprekosljivo razkošje, veliko izbiro in osebne prilagoditve.
ZANIMIVI ČLANKI

ZANIMIVI ČLANKI

Pobližje spoznajte vozila Jaguar in preverite testne vožnje najnovejših modelov, izvedite, kdo so naši inovativni strokovnjaki, ter raziščite oblikovanje in tehnologijo, s katerima se ponaša znamka Jaguar.
ZANESLJIVOST VOZIL JAGUAR

ZANESLJIVOST VOZIL JAGUAR

Pri znamki Jaguar vlagamo vse napore, da bi vam zagotovili najbolj varne, zanesljive in zaupanja vredne zmogljive luksuzne limuzine, športne avtomobile in športna terenska vozila.

IZVEDITE VEČ