RAZVOJ POSEBNIH VOZIL

RAZVOJ POSEBNIH VOZIL

Edinstvena vozila znamke Jaguar ustvarjamo z mislijo na razkošje, zmogljivost in tehnologijo na najvišjih ravneh.

​Osupljiva zmogljivost, neprekosljivo razkošje in vrhunska tehnologija. Oddelek za razvoj posebnih vozil predstavlja najboljša vozila znamke Jaguar z vrsto ekskluzivnih modelov, označenih z znakom oddelka za posebna vozila, omejenimi izdajami za zbiratelje in edinstvenimi projekti.

NAŠI OBRATI

NAŠI OBRATI

Naš oddelek za razvoj posebnih vozil, ki je vreden 20 milijonov funtov, se nahaja v Warwickshireu v Angliji. Specializirano proizvodno središče šteje za center odličnosti podjetja Jaguar Land Rover, kjer je zaposlenih 200 specialistov za avtomobilizem. Oddelek za razvoj posebnih vozil se razteza na 20.000 m2 in ima več kot 40 prostorov za pregled avtomobilov in eno najboljših lakirnic na svetu.
IZJEMNO ZMOGLJIVO ŠPORTNO TERENSKO VOZILO

IZJEMNO ZMOGLJIVO ŠPORTNO TERENSKO VOZILO

Različica SVR zagotavlja vse razkošje in praktičnost vozila F-PACE ter izdaja njegov pravi potencial. 5,0-litrski motor V8 s tlačnim polnilnikom in napredno aerodinamično arhitekturo zagotavlja, da gre gotovo za najhitrejši model vozila F-PACE.
RAZIŠČITE TO VOZILO

NAŠA SPECIALISTIČNA SREDIŠČA

Naša specialistična središča so ključnega pomena za vsakogar, ki si želi dodatnih prilagoditev vozila ali bi se rad pogovoril z našo ekipo strokovnjakov.

PREDSTAVITVENA VOZILA

PREDSTAVITVENA VOZILA

Si želite preskusiti posebno vozilo znamke Jaguar? Naša specialistična središča za razvoj posebnih vozil Jaguar nudijo vpogled v naše posebej prilagojene mojstrovine na kraju samem.
STROKOVNO ZNANJE

STROKOVNO ZNANJE

Zaradi izjemnega znanja o naših izdelkih so prodajni strokovnjaki oddelka za razvoj posebnih vozil pravi sogovorniki, če želite popolnoma prilagojeno vozilo Jaguar.
POSEBEJ IZURJENI TEHNIKI

POSEBEJ IZURJENI TEHNIKI

Vozilom, ki jih prilagodimo v oddelku za razvoj posebnih vozil, posvečamo posebno pozornost. Zato naša središča za razvoj posebnih vozil zaposlujejo samo najbolj usposobljene tehnike. Tehniki, zaposleni na tem oddelku, opravijo dodatna usposabljanja, s katerimi zagotovimo, da bo vaše vozilo zares unikatno.

NAJDITE SPECIALISTA ZA RAZVOJ POSEBNIH VOZIL

Ko vnesete svojo poštno številko, v meniju za filtriranje po storitvah izberite »specialistično središče«.