TRUST ZA OHRANJANJE DEDIŠČINE

TRUST ZA OHRANJANJE DEDIŠČINE

TRUST ZA OHRANJANJE DEDIŠČINE, OHRANJANJE LEGENDE

Trust Jaguar Heritage Trust skrbi za bogato zapuščino podjetja Jaguar Cars Ltd. Poleg skrbi za neprecenljivo zbirko zgodovinskih vozil Jaguar je Trust odgovoren za ohranjanje obsežnega arhiva poslovnih dokumentov, predmetov in zapisov o izdelkih o nekaterih najbolj zaželenih vozilih na svetu.

NAŠA VOZNA AMBICIJA

Trust Jaguar Daimler Heritage je bil leta 1983 ustanovljen v javnem interesu in je registriran kot izobraževalna dobrodelna organizacija. Njegov cilj je ohraniti bogato dediščino podjetja Jaguar Cars Limited in vseh njegovih predhodnih znamk, vključno z znamkami Swallow, SS, Daimler in Lanchester. Glavni cilj trusta je zbiranje in ohranjanje vozil in predmetov iz preteklosti in sedanjosti, ki se nanašajo na zgodovino, industrijski razvoj in družbeni vpliv podjetja Jaguar in povezanih podjetij.

OŽIVLJANJE LEGEND

Trust skrbi za zbirko več kot 140 zgodovinskih vozil, ki jih razstavljajo na dogodkih po vsej Evropi, v stalni zbirki pa so v Muzeju prevoznih sredstev v Coventryju in v Britanskem muzeju avtomobilov v Gaydonu, oba v Združenem kraljestvu.