IZKUŠNJA VOŽNJE Z VOZILI JAGUAR

IZKUŠNJA VOŽNJE Z VOZILI JAGUAR

Izkoristite priložnost in sedite za volan vozila Jaguar ter izkusite umetnost zmogljivosti.
IZVEDITE VEČ

Duh vozil Jaguar boste najbolje spoznali, če se jim popolnoma približate, zato nudimo vrsto razburljivih izkušenj Jaguar, ki vam omogočajo spoznavanje vozil in blagovne znamke na način, ki si ga težko predstavljate.

OGLEDI PROIZVODNJE

SOLIHULL

SOLIHULL

Privoščite si ekskluzivni ogled zakulisja naše najsodobnejše tovarne v mestu Solihull in si oglejte kibernetske proizvodne robote ter stotine kvalificiranih strokovnjakov, ki skupaj ustvarjajo nagrajeno vozilo F-PACE. Prvo športno terensko vozilo, ki se ponaša z legendarno oznako Jaguar.
CASTLE BROMWICH

CASTLE BROMWICH

Na lokaciji Castle Bromwich si natančno oglejte, kaj vse je potrebno za proizvodnjo tehnološko najnaprednejših avtomobilov na svetu. Izvedite, kako iz običajne pločevine ustvarimo športne avtomobile ter kaj je bistvo britanskega oblikovanja in inženiringa.

POTOVANJA

POTOVANJA NA DIRKE JAGUAR RACING

POTOVANJA NA DIRKE JAGUAR RACING

Izkusite občutke, ob katerih se vam bo naježila koža. Pobliže spoznajte ekipo Jaguar Racing in spremljajte njene nastope na dirkah.

IZKUŠNJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI

VOŽNJA PO STEZI MIRA IN OGLED OBRATA CASTLE BROMWICH

VOŽNJA PO STEZI MIRA IN OGLED OBRATA CASTLE BROMWICH

Ogled steze MIRA in obrata Castle Bromwich nudi vpogled v zakulisje ene najboljših tovarn avtomobilov na svetu, čemur sledi vabilo gostom, da se preskusijo v vožnji klasičnih in sodobnih vozil Jaguar na sloviti testni stezi MIRA.
IZZIV S KLASIČNIMI VOZILI JAGUAR

IZZIV S KLASIČNIMI VOZILI JAGUAR

Izziv Jaguar Classic je nova dirkaška serija z legendarnimi modeli vozil Jaguar, ki so bili izdelani pred letom 1966.