Connected Speech (Povezan govor)

Connected Speech (Povezan govor)

Z dvigom priročnosti in udobja na novo raven vam Jaguarjev Connected Speech (Povezan govor) omogoča, da z glasom upravljate navigacijo, razvedrilo, klimatsko napravo, telefonske klice in še več. Celo ko potujete brez povezave, določeni glasovni ukazi ostanejo aktivni in dostopni na vsaki vožnji1.

AKTIVIRANJE POVEZANEGA GOVORA

Dostop do Connected Speech (Povezanega govora) v vašem Jaguarju je možen na dva načina.  


1. Če želite aktivirati gumbe za upravljanje svojega vozila z ukazom »Hey Jaguar« (»Hej, Jaguar«), preprosto pojdite na Settings (Nastavitve) > All settings (Vse nastavitve) > General (Splošno) > Voice Settings (Glasovne nastavitve) > Wake Word ON (Vklop besede za aktiviranje). Svojo izbiro besede za aktiviranje lahko določite tudi v Voice Settings (Glasovnih nastavitvah).  


2. Lahko pa na kratko pritisnete gumb Voice (Glas) na volanu, da zaženete glasovni ukaz.  


Če želite med vožnjo kar najbolje izkoristiti vse funkcije povezanega govora, se prepričajte, da ste prijavljeni v svoj račun InControl.

AKTIVIRANJE POVEZANEGA GOVORA

Lahko se uporabljajo pravila o pošteni uporabi. Standardna enoletna naročnina, ki se lahko po začetnem obdobju podaljša po nasvetu vašega pooblaščenega prodajalca vozil Jaguar.  


Funkcije InControl, možnosti, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od trga – preverite razpoložljivost na lokalnem trgu in celotne pogoje pri pooblaščenem prodajalcu vozil Jaguar. Nekatere funkcije zahtevajo naročnino, ki jo je treba po začetnem obdobju podaljšati po nasvetu vašega prodajalca. Povezave z mobilnim omrežjem ni mogoče zagotoviti na vseh lokacijah. Prikazane informacije in slike, povezane s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali vsebino, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, odvisno od izbranih možnosti.  


Izbirne funkcije in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacije vozila (model in pogonski sklop) ali pa njihova namestitev zahteva namestitev drugih funkcij. Za več podrobnosti se obrnite na pooblaščenega lokalnega prodajalca ali konfigurirajte svoje vozilo na spletu.  


Vozniki naj uporabljajo funkcije v avtomobilu le, če je to varno. Vozniki morajo poskrbeti, da imajo ves čas popoln nadzor nad vozilom.  


1Za Online Pack (Spletni paket) je potrebna 12-mesečna naročnina. Če želite ustrezno funkcijo po začetnem obdobju naročnine še naprej uporabljati, morate podaljšati naročnino in plačati ustrezne stroške podaljšanja. Na voljo je le na povezanih trgih; preverite pri svojem pooblaščenem prodajalcu. Online Pack (Spletni paket) za pakete s specifikacijami S in višjimi