PIVI & POGOSTA VPRAŠANJA O PIVI PRO

PIVI & POGOSTA VPRAŠANJA O PIVI PRO

Poiščite odgovore na najpogostejša vprašanja o Jaguarjevem sistemu za informiranje in razvedrilo ter naših povezanih storitvah.

SISTEMSKE NASTAVITVE IN GUMBI ZA UPRAVLJANJE

SISTEMSKE NASTAVITVE IN GUMBI ZA UPRAVLJANJE

WI-FI, POVEZLJIVOST IN PODATKI

WI-FI, POVEZLJIVOST IN PODATKI

POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME

POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME

APLIKACIJA IGUIDE

Jaguarjeva aplikacija iGuide (i-Vodnik), ki je na voljo za prenos za AppleTM in AndroidTM,*omogoča enostavno iskanje ključnih informacij o funkcijah vašega Jaguarja.
APLIKACIJA IGUIDE

SISTEMSKE NASTAVITVE IN RAZVEDRILO

ODPRITE VSE
RADIJSKI IN MEDIJSKI PREDVAJALNIK
POVEZLJIVOST Z USB
SPLETNI PAKET
INDIVIDUALIZACIJA
NASTAVITVE IN GUMBI ZA UPRAVLJANJE
PREPOZNAVANJE GLASU
SPLOŠNO

NAVIGACIJA

ODPRITE VSE
POGLEDI NA ZEMLJEVID IN INTERAKCIJE
VODENJE PO POTI
SPLOŠNO
NASTAVITVE

NAROČNINE

ODPRITE VSE
NAROČNINE
NAKUP IN AKTIVIRANJE
PRENEHANJE STORITEV INCONTROL
NASTAVITVE

WI-FI, POVEZLJIVOST IN PODATKI

ODPRITE VSE
WI-FI IN DOSTOPNA TOČKA
SIM IN PODATKI
BLUETOOTH
TELEFON

POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME

ODPRITE VSE
POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME
ODPRAVLJANJE TEŽAV

NE NAJDETE, KAR IŠČETE?

Naši strokovnjaki za sistem za informiranje in razvedrilo so vam z veseljem na voljo. 


Telefon: 0370 5000500 


E-pošta: lradvice@jaguarlandrover.com

1Za aplikacijo Connected Navigation (Povezana navigacija) je po začetnem obdobju potrebna naročnina po nasvetu vašega prodajalca vozil Jaguar.

2Vaš avto je pripravljen za Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti funkcije v vaši državi, zato na naslovu https://www.apple.com/ios/feature-availability/#apple-carplay poiščite več informacij.

3Vaš avto je pripravljen za Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti funkcije v vaši državi, zato na naslovu https://www.android.com/auto/ poiščite več informacij.

4Aplikacija Remote (Aplikacija za daljinsko upravljanje) vsebuje naročniške storitve, ki se lahko po začetnem obdobju podaljšajo po nasvetu vašega pooblaščenega prodajalca vozil Jaguar. Aplikacijo Remote morate prenesti iz Apple App Store/Google Play Store.

5Potrebna sta naročnina za InControl Remote, Secure Tracker ali Secure Tracker Pro in račun InControl. Storitve Secure Tracker in Secure Tracker Pro je treba aktivirati, vozilo pa mora biti v območju, ki ga pokriva omrežje. Če želite ustrezno funkcijo po začetnem obdobju naročnine še naprej uporabljati, morate podaljšati naročnino in plačati ustrezne stroške podaljšanja.

6Za Online Pack (Spletni paket) je potrebna 12-mesečna naročnina. Če želite ustrezno funkcijo po začetnem obdobju naročnine še naprej uporabljati, morate podaljšati naročnino in plačati ustrezne stroške podaljšanja. Na voljo je le na povezanih trgih; preverite pri svojem pooblaščenem prodajalcu. Online Pack (Spletni paket) za pakete s specifikacijami S in višjimi

7Uporabljajo se pravila o pošteni uporabi. Potem ko se v enem mesecu porabi 20 GB podatkov, se lahko hitrost prenosa in funkcionalnost podatkov v vozilu do konca meseca zmanjšata. Za posodobitev je potrebno soglasje lastnika/voznika. Potrebna je povezava z omrežjem.