VZDRŽEVANJE i POMOČ NA CESTI

VZDRŽEVANJE i POMOČ NA CESTI

VZDRŽEVANJE I POMOČ NA CESTI

Od trenutka, ko stopite v stik z Jaguarjevim pooblaščenim servisnim centrom, boste sodelovali z izjemno usposobljenimi in kvalificiranimi strokovnjaki.

Kaj lahko pričakujete
Ko nam pripeljete svojega Jaguarja, vam bomo ponudili nadomestno vozilo, da se boste lahko odpravili domov. Nato se lotimo dela, pri čemer za odkrivanje težav uporabljamo najsodobnejšo diagnostično opremo. Naši tehniki upoštevajo globalna tehnična navodila in uporabljajo orodja, ki so zasnovana posebej za naše avtomobile; uporabljajo le originalne Jaguarjeve dele in dodatno opremo.

Poleg tega je vsak servisni center povezan z elektronskim katalogom nadomestnih delov in sistemom za pregled zaloge nadomestnih delov. Tako vam bo lahko vaš servisni svetovalec hitro zagotovil originalne nadomestne dele Jaguar za vaš avtomobil.

Ko je delo opravljeno
Verjamemo v popolno transparentnost, tako na vašem računu ne bo nepričakovanih stroškov. Če je vaš avtomobil še v garanciji, bodo vsi stroški, ki jih pokriva garancija, kriti z garancijo, prav tako za vse vgrajene originalne nadomestne dele velja naša garancija za dele in dodatno opremo. Našim kupcem, ki so vozilo kupili prej julijem 2013, bomo uradno ožigosali servisno knjižnico.