RAZIŠČITE JAGUAR I-PACE

RAZIŠČITE JAGUAR I-PACE

NAPREDNO RAZMIŠLJANJE

Poenostavljena zunanjost, izklesana za zmanjšanje zračnega upora.

I-Pace 24MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJO

ELEGANTNA PREPROSTOST

Urejena postavitev in prefinjeni zaključki. Elegantno vzdušje povsod.

POPOLNOMA ELEKTRIČEN

Elektrificirana zmogljivost. Brez emisij iz izpušne cevi.

NEUSTRAŠNA PROSTOST

Vozite še naprej brez strahu pred dosegom. Z zaupanjem potujte naprej s sistemom Pivi Pro,1 ki osvetli vse polnilne postaje na poti.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNE VOŽNJE

OBMOČJE EV (DO)

470 km**

Pričakovan dejanski doseg po WLTP do 470 km.

ČAS POLNJENJA (OD)

8,58 ure*

Popolnoma napolnjen z 11-kW polnilnikom za izmenični tok (AC).

EMISIJE

0 CO2

Uživajte brez emisij iz izpušne cevi.

0–100 KM/H

4,8 sekunde

0–100 km/h v 4,8 sekunde.

REGENERATIVNO ZAVIRANJE

Tehnologija regenerativnega zaviranja pretvarja energijo, ki nastane pri zaviranju, v uporabno električno energijo, kar omogoča daljše vožnje. Prevzemite popoln nadzor z izbiro ene od štirih nastavitev JaguarDrive Control za zmogljivost, udobje, učinkovitost in neugodne vremenske razmere.

NAPREDNO VZMETENJE

Med vožnjo s hitrostjo aktivno vzmetenje samodejno zniža avtomobil, da izboljša aerodinamiko. Sistem Adaptive Dynamics nenehno spremlja in prilagaja vzmetenje za popolno ravnovesje med udobjem in okretnostjo.

TEMELJI NA TEHNOLOGIJI

Preprost občutek povezanosti z vrsto tehnologij, ki so vam na voljo.

INTUITIVNI DVOJNI ZASLON

Uživajte v enostavnem nadzoru z dvojnim zaslonom na dotik Pivi Pro. Z našim povezanim navigacijskim sistemom gladko preklapljajte med medijskimi aplikacijami, stopnjami napolnjenosti in upravljanjem klimatske naprave, pri čemer vam ni treba pozabiti, kam greste1.

BREZŽIČNO POLNJENJE

Vklopite združljivo napravo s pomočjo brezžičnega polnjenja s ploščice v sredinski konzoli.

KLIMATSKA NAPRAVA

Zasnovana za učinkovitost in udobje. Tehnologija Smart Climate zaznava število potnikov v avtu, ustvarja posebna zračna območja in optimizira porabo energije do 30 odstotkov.

RAZISKUJTE NAPREJ

MODELI

MODELI

Oglejte si celotno ponudbo modelov in specifikacije.
PREGLED

PREGLED

Inovativnost in dizajn v popolnem ravnovesju.

**Oglejte si vrednosti po WLTP.
Prikazani podatki so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s popolnoma napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke so lahko drugačne. Podatki o porabi energije in dosegu se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, namestitev koles, nameščena dodatna oprema, dejanska pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo na serijskem vozilu na standardizirani poti.  


* Časi polnjenja se razlikujejo glede na številne dejavnike, med drugim glede na starost, stanje, temperaturo in dejansko napolnjenost baterije; uporabljen objekt in trajanje polnjenja.


1Potrebni so tržno mobilno omrežje, signal in uporabniški račun. Po začetnem obdobju je za sistem Connected Navigation potrebna nadaljnja naročnina po nasvetu vašega prodajalca vozil Jaguar.


Funkcije Pivi in InControl, možnosti, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od trga – preverite razpoložljivost na lokalnem trgu in celotne pogoje pri pooblaščenem prodajalcu vozil Jaguar. Nekatere funkcije zahtevajo naročnino, ki jo je treba po začetnem obdobju podaljšati po nasvetu vašega prodajalca. Povezave z mobilnim omrežjem ni mogoče zagotoviti na vseh lokacijah. Prikazane informacije in slike, povezane s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali vsebino, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, ki so odvisne od izbranih možnosti. Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih pridruženih podjetij. Določene funkcije Alexa so odvisne od tehnologije pametnega doma. Za uporabo Amazon Alexa potrebujete račun Amazon.  


MeridianTM je registrirana blagovna znamka družbe Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava s tremi polji je blagovna znamka družbe Trifield Productions Ltd.