JAGUAR DODATNA OPREMA
PRILAGODITE SVOJEGA JAGUARJA

Svojega Jaguarja lahko prilagodite s širokim naborom dodatkov, zasnovanih posebej za vaš model. Dodatna oprema Jaguar je preizkušena in izdelana v skladu s standardi, ki veljajo tudi za vaš avtomobil. Poleg tega za njih velja garancija za dodatno opremo in rezervne dele Jaguar.

MOŽNOSTI IN OPREMA JAGUAR
JAGUAR F‑PACE DODATNA OPREMA
Oprema vozil Jaguar - dodatki vam omogoča, da svojemu F‑PACE-u vtisnete osebni pečat, ki odraža vaš okus in življenjski slog. Oglejte si jih in nato sestavite svojega Jaguarja F‑PACE ali prebrskajte naš spletni katalog s popolno ponudbo dodatne opreme.
Pregled dodatkov F‑PACE
JAGUAR E‑PACE DODATNA OPREMA
Je vaše vozilo E‑PACE zares dobro opremljeno? Ko želite izpopolniti videz svojega vozila, vam je na voljo široka paleta opreme Jaguar, od preprog, ki so posebej izdelane za prtljažni prostor, in luksuznih preprog za kabino vozila do natančno izdelanih platišč iz lahke zlitine in športnih zunanjih dodatkov.
Pregled dodatkov E‑PACE
JAGUAR I‑PACE DODATNA OPREMA
Dodatki in možnosti Jaguar vam omogočajo prilagoditev vozila I‑PACE po vašem okusu, glede na vaš življenjski slog in interese. Prebrskajte katalog vseh dodatkov in sestavite svoje vozilo I‑PACE.
Pregled dodatkov I‑PACE
JAGUAR F‑TYPE DODATNA OPREMA
Jaguarjeva dodatna oprema vam omogoča, da svoje vozilo F‑TYPE popolnoma prilagodite svojemu okusu, življenjskemu slogu in interesom. Oglejte si jo in si sestavite svoje sanjsko vozilo F‑TYPE ali pa prebrskajte naš spletni katalog dodatne opreme, da bi dobili vpogled v celotno ponudbo.
Pregled dodatkov F‑TYPE
JAGUAR XE DODATNA OPREMA
Z veliko izbiro možnosti in dodatne opreme si lahko vozilo XE popolnoma prilagodite svojim željam.
Pregled dodatkov XE
JAGUAR XF DODATNA OPREMA
Z dodatki znamke Jaguar vozilu XF dodate osebno noto. Navedeni dodatki na številne načine izboljšajo vse različice modelov XF. Izberite si katerega izmed navedenih paketov ali pa se odločite za popolno kombinacijo dodatkov, ki bodo prilagojeni le vam.
Pregled dodatkov XF
JAGUAR XF SPORTBRAKE DODATNA OPREMA
Izbirate lahko med široko paleto dodatne opreme in si do najmanjše podrobnosti prilagodite svoje vozilo XF Sportbrake.
Pregled dodatkov XF SPORTBRAKE
JAGUAR XJ DODATNA OPREMA
Prilagodite ga povsem sebi s tem, da mu dodate svoj slog, praktičnost in vsestranskost z uradno dodatno opremo, ki je na voljo pri vašem uradnem prodajalcu vozil Jaguar.
Pregled dodatkov XJ
PAKET ZA HIŠNE LJUBLJENČKE

Naj vaš ljubljenček uživa v udobju, sreči in varnosti. Pregrada v polni višini zagotavlja, da imajo potniki dovolj prostora, za podlago pa si lahko izberete nepremočljivi podstavek ali trajni gumijasti pod, ki ščiti prtljažni prostor vozila.

SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
DODATNA OPREMA
Svojega Jaguarja lahko prilagodite s širokim naborom dodatkov, zasnovanih posebej za vaš model