JAGUAR XF
SPECIFIKACIJE

SALOON
D200 RWD AUTO MHEV
XF S

XF S

D200 RWD AUTO MHEV

ZMOGLJIVOST
PORABA GORIVA
POGONSKI SKLOP
TEŽA
VLEKA
TOVOR NA STREHI
DIMENZIJE
PROSTOR ZA GLAVO
PROSTOR ZA NOGE
PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA
ODDALJENOST OD TAL
OBRAČALNI KROG

KATERI MODEL JAGUAR XF SI BOSTE IZBRALI?

Vsak model vozila XF nudi izrazito kombinacijo britanskega oblikovanja, zmogljivosti, značilne za vozila Jaguar, in najnovejšega avtomobilskega sistema za informacije in zabavo. Izberite med modeli Saloon in Sportbrake ter XF in XF R-Dynamic.

†Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.


Oglejte si številke WLTP.

△ Z voznikom, težkim 75 kg, vsemi tekočinami in 90-odstotno napolnjenim rezervoarjem.
▲ Z vsemi tekočinami in 90-odstotno napolnjenim rezervoarjem.
✧ Neto: prostornina, merjena s trdnimi bloki, skladnimi z VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Prostornina se meri do stropnih oblog.
✦ Bruto: prostornina, merjena s simulacijo tovornega prostora, napolnjenega s tekočino. Prostornina se meri do stropnih oblog.
± Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC in na podlagi uradnih testov proizvajalca. Številke se lahko razlikujejo glede na okolje in slog vožnje. Podatki služijo le za primerjavo.
Dejanski podatki so lahko drugačni.