RAZIŠČITE JAGUAR E-PACE

RAZIŠČITE JAGUAR E-PACE

MOČ IN SAMOZAVEST

Izklesana zunanjost s samozavestno držo. Napredna tehnologija LED žarometov z dolgimi lučmi se približuje prepoznavnemu monogramu Gloss Black.

E-Pace 24MY
KLIKNITE ZA INTERAKCIJO

ELEGANTNA KONČNA OBDELAVA

Vsaka podrobnost notranjosti je natančno izdelana; od šivanja žogic za kriket do vzorca monograma, vgraviranega na vrtljive številčnice, nalepke sedeža Coventry in naslona za glavo Jaguar Leaper.
USTVARITE SVOJ AVTOMOBIL

MOČ IN OKRETNOST

Sprostite električno zmogljivost, ki jo podpira Jaguarjev inženiring.

INTELIGENTNI NAČINI VOŽNJE

Hibridni način optimizira učinkovitost. Način za shranjevanje shrani napolnjenost baterije, ki je pripravljena za uporabo v načinu EV – odlično za vožnje po mestnih območjih čistega zraka.
OBMOČJE ELEKTRIFIKACIJE
INTELIGENTNO POLNJENJE

SPECIFIKACIJE

0–100 KM/H

7,3 sekunde

0–100 km/h v 6,5 sekunde z Jaguarjem E-PACE P300e.

NAJVEČJA MOČ

269KM

227 kW pri Jaguarju E-PACE P300e.

EMISIJE (OD)

33 g/km ††

Brez emisij iz izpušne cevi v načinu EV.

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA

601litri

Mokra prostornina, izmerjena s simulacijo prtljažnika, napolnjenega s tekočino.

ODZIVNO UPRAVLJANJE

Odzovite se na cesto pred vami v realnem času. Prilagodljiva dinamika Jaguarja E-PACE je na voljo po naročilu in samodejno prilagodi vzmetenje, prestavljanje in krmiljenje avtomobila za optimalno izkušnjo vožnje. Prevzemite popoln nadzor z nastavljivo dinamiko, ki ustreza vašemu slogu vožnje.

ZAUPANJE V VSEH POGOJIH

Prevzemite nadzor nad zmogljivostjo svojega Jaguarja E-PACE tako, da izberete eno od štirih nastavitev JaguarDrive Control. Optimizirajte za zmogljivost, udobje ali učinkovitost. V neugodnih vremenskih razmerah izberite način za dež, led in sneg, da samodejno prilagodite nastavitve motorja in zavor za največji oprijem.

POVEZANOST IN UDOBJE

Brezskrben občutek povezanosti. Tehnologija, zgrajena okoli vas.

OSTANITE POVEZANI

Vrhunski sopotnik. Povežite se s Pivi Pro1 prek elegantnega 11,4-palčnega ukrivljenega zaslona na dotik z glasovnim upravljanjem Alexa. Naj bo vse posodobljeno z brezžičnimi posodobitvami programske opreme.

DIHAJTE LAHKOTNO

Sistem po naročilu za čiščenje zraka v kabini meri kakovost zraka v notranjosti, obenem pa aktivno skenira in filtrira onesnaževala, kot sta prah in cvetni prah, v vhodnem zraku.

BODITE OBVEŠČENI

Ostanite osredotočeni na cesto pred seboj. Izberite nastavljiv 12,3-palčni interaktivni voznikov zaslon (IDD) in prikaz na vetrobranskem steklu, ki zagotavljata bistvene informacije na prvi pogled.

NEOVIRANI POGLEDI

Z notranjim vzvratnim ogledalom ClearSight bodite pozorni na cesto zadaj.5 Naj gre za nakopičeno prtljago prtljažnik ali visoke potnike na zadnjih sedežih, video posnetek v živo vam zagotavlja jasen pogled.
USTVARITE SVOJ AVTOMOBIL

RAZISKUJTE NAPREJ

MODELI

MODELI

Oglejte si celotno ponudbo modelov in specifikacije.
PREGLED

PREGLED

Neprimerljiva vsestranskost z značilnim Jaguarjevim dizajnom.

††Oglejte si vrednosti po WLTP

Prikazane količine so rezultat uradnega testiranja proizvajalca v skladu z zakonodajo EU s popolnoma napolnjeno baterijo. Samo za primerjavo. Dejanske številke so lahko drugačne. Podatki o CO2, porabi goriva, porabi energije in dosegu se lahko razlikujejo glede na dejavnike, kot so način vožnje, okoljski pogoji, obremenitev, namestitev koles, nameščena dodatna oprema, dejanska pot in stanje baterije. Podatki o dosegu temeljijo na serijskem vozilu na standardizirani poti.


1Za sistem Connected Navigation je po začetnem obdobju potrebna nadaljnja naročnina po nasvetu vašega prodajalca vozil Jaguar.

2Vaš avto je pripravljen za Apple CarPlay. Storitve, ki jih nudi Apple CarPlay®, so odvisne od razpoložljivosti funkcije v vaši državi, zato za več informacij obiščite https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3Vaš avto je pripravljen za Android Auto. Storitve, ki jih nudi Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti funkcije v vaši državi, zato za več informacij obiščite https://www.android.com/auto/.

4Samo združljivi pametni telefoni.

5Izbirna funkcija. V skladu z lokalnimi predpisi. Če bifokalni ali varifokalni uporabniki ne morejo enostavno prilagoditi ostrenja na digitalni sliki za vzvratno vožnjo ClearSight, se lahko kadar koli vrnejo v način vzvratnega ogledala.


Izbirne funkcije in njihova razpoložljivost se lahko razlikujejo glede na specifikacije vozila (model in pogonski sklop) in trg ali pa njihova namestitev zahteva namestitev drugih funkcij. Za več podrobnosti se obrnite na pooblaščenega lokalnega prodajalca ali konfigurirajte svoje vozilo na spletu.


Vozniki naj uporabljajo funkcije v avtomobilu le, če je to varno. Vozniki morajo poskrbeti, da imajo ves čas popoln nadzor nad vozilom.


Funkcije Pivi in InControl, možnosti, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od trga – preverite razpoložljivost na lokalnem trgu in celotne pogoje pri pooblaščenem prodajalcu vozil Jaguar. Nekatere funkcije zahtevajo naročnino, ki jo je treba po začetnem obdobju podaljšati po nasvetu vašega prodajalca. Povezave z mobilnim omrežjem ni mogoče zagotoviti na vseh lokacijah. Prikazane informacije in slike, povezane s tehnologijo InControl, vključno z zasloni ali vsebino, so predmet posodobitev programske opreme, nadzora različic in drugih sistemskih/vizualnih sprememb, odvisno od izbranih možnosti. Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih pridruženih podjetij. Določene funkcije Alexa so odvisne od tehnologije pametnega doma. Za uporabo aplikacije Amazon Alexa potrebujete račun Amazon.


MeridianTM je registrirana blagovna znamka družbe Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava s tremi polji je blagovna znamka družbe Trifield Productions Ltd.


App CarPlay je blagovna znamka družbe Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končnega uporabnika družbe Apple Inc.


Android Auto je blagovna znamka družbe Google LLC.