ZIMSKA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE

PREIZKUŠENA IN PRIPRAVLJENA

Predstavljamo originalna Jaguarjeva zimska platišča in odobrene pnevmatike.


Da so pridobile status odobrenih, so bile preskušene do skrajnosti v nekaterih najbolj grobih hladnih in mokrih okoljih na svetu. Če lahko delujejo tam, lahko poskrbijo za vašo zimsko vožnjo v službo in nazaj.

PRESKUŠANJE OPRIJEMA NA MOKRI PODLAGI PRI VISOKI HITROSTI

Za zagotovitev najboljšega možnega oprijema tudi v močnem dežju.

PRESKUŠENE PRI VISOKIH TEMPERATURAH

Da dokažemo, da lahko naša platišča prenesejo temperature od –40 °C do 80 °C v pogojih 100-odstotne relativne vlažnosti.

PRESKUS OB ROBNIKIH

S 40 km/h smo zadeli v 150-milimetrski robnik in se prepričali, da lahko prenesejo nenamerne udarce in ohranijo strukturno celovitost.

DOKAZANO USTAVIJO PREJ

Sposobnost hitrega ustavljanja in nadzora je v hladnem in mokrem vremenu še pomembnejša. Dokazano je, da imajo odobrene Jaguarjeve zimske pnevmatike bistveno krajšo zavorno pot kot naše letne pnevmatike v zimskih razmerah – pri vožnji s hitrostjo 60 km/h po poledeneli cesti zmanjšajo zavorno pot do 64 %.*


Ko temperature padejo, boste torej lahko vozili samozavestno.

DOKAZANO USTAVIJO PREJ

ODOBRENO V EU

Jaguarjeve odobrene zimske pnevmatike nosijo dve odobreni oznaki kakovosti, ki so ju standardizirali, pregledali in odobrili organi EU – „M+S“ in ikono „3-Peak Mountain Snow Flake“ (3PMSF) – ki izpolnjujeta standarde za neugodne vremenske razmere.

BLATO + SNEG
3-PEAK MOUNTAIN SNOW FLAKE

POGOVORITE SE Z NAMI

Z zaupanjem izberite prava zimska platišča in pnevmatike za svoje vozilo. Pogovorite se z našo ekipo še danes.

DODATNA OPREMA

Individualizirajte svoj Jaguar s široko izbiro dodatne opreme, posebej zasnovane za vaše vozilo.
DODATNA OPREMA
  • Rezultati preskusov temeljijo na primerjavi letnih in zimskih pnevmatik, nameščenih na vozilo F-PACE, med vožnjo po nagnjeni ledeni površini s hitrostjo 60 km/h.