OGLED PROIZVODNJE VOZIL JAGUAR V MESTU SOLIHULL

V spremstvu naših strokovnih vodičev stopite v zakulisje najsodobnejšega proizvodnega obrata Solihull in si oglejte, kako nastajajo vozila, ki spadajo med tehnološko najnaprednejša vozila na svetu.

INTELIGENTNA KOVINA

INTELIGENTNA KOVINA

Prva lupinasta zasnova vozil Jaguar z dodanim aluminijem izboljša dinamiko, dodelanost in kakovost vožnje. V obratu Lode Lane si lahko ogledate izdelavo popolne karoserije – tudi značilnih zadnjih izboklin.
ELEGANTNA KIBERNETIKA

ELEGANTNA KIBERNETIKA

Osebno in od blizu si oglejte, kako 627 visokotehnoloških robotov naše kibernetske vojske popolnoma usklajeno oblikuje, koviči in zlaga vsako posamezno vozilo. Med drugimi ob pomoči najsodobnejših izjemno natančnih kamer sestavljajo tudi izjemno lahko ohišje novega modela F-PACE. Na koncu jih naši strokovnjaki še prilagodijo in sestavijo vsako posamezno vozilo Jaguar.
OBLIKUJTE SI SVOJEGA

OBLIKUJTE SI SVOJEGA

Razmišljate, da bi kupili vozilo Jaguar? Ogledi tovarn Jaguar vam nudijo možnost, da se prepustite domišljiji ob ogledu stotin popolnih elementov. Notranjost v izjemno mehkem usnju v barvah Jet, Latté ali Brogue; furnirji iz brušenega aluminija ali vrhunskega lesa v barvi Satin; na voljo so platišča, barve in večpredstavnostne možnosti za klasičen, športni ali sodobni videz.

POMEMBNI PODATKI ZA OBISKOVALCE

OPEN ALL
Kako rezervirati?
Moram kaj prinesti s sabo?
Koliko moram biti star?
Lahko parkiram pri tovarni?
Kdaj moram priti?
Ali lahko fotografiram?
Ali obstaja dostop za invalide?

Veselimo se vašega obiska, a je število mest omejeno, zato prosimo, da obisk rezervirate vnaprej.