APLIKACIJE INCONTROL
NAMESTITE APLIKACIJE INCONTROL
1. KORAK
Aplikacije InControl so na voljo za vse telefone z operacijskim sistemom Android ali iOS. Preverite, ali so vaše naprave kompatibilne.
PREVERITE KOMPATIBILNOST
2. KORAK
Prenesite in namestite zaganjalnik aplikacij InControl na pametni telefon. Ko opravite navedeno, odprite aplikacijo.

ZA OPERACIJSKI SISTEM APPLE IOS

ZA OPERACIJSKI SISTEM ANDROID
3. KORAK
Za dokončanje nastavitev sledite navodilom v priročniku za hiter začetek. Potem ste pripravljeni in telefon lahko prek aplikacij InControl povežete z vozilom.
POVEŽITE PAMETNI TELEFON Z APLIKACIJAMI INCONTROL
1. KORAK
Za naprave z operacijskim sistemom Android: pametni telefon najprej seznanite in povežite z vozilom prek tehnologije Bluetooth za vozila Jaguar (kar potrebujete za telefonske klice in pretakanje glasbe). Ta korak za naprave z operacijskim sistemom iOS ni potreben.
POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O TEHNOLOGIJI BLUETOOTH
2. KORAK
Poskrbite, da je naprava odklenjena in da ovitek telefona ne prekriva zaslona (nekateri ovitki samodejno zaklenejo telefon, kadar prekrijejo zaslon).
3. KORAK
S kablom USB, ki se ga dobili z telefonom, telefon povežite z avtomobilom prek vtičnice USB.
4. KORAK
Pri telefonih iPhone, vas bo telefon opozoril, da dovolite aplikaciji InControl, da se odpre, če se še ne izvaja. Če uporabljate telefon s sistemom Android, lahko po opozorilu izberete možnost vedno dovoli in se tako izognete, da bi morali aplikaciji vedno znova dovoljevati povezovanje.
5. KORAK
Na zaslonu na dotik izberite aplikacije InControl. Na voljo so samo aplikacije, ki so bile prek postopka odobritve znamke Jaguar potrjene za uporabo z aplikacijami InControl. Za nekatere izmed teh aplikacij potrebujete naročnino.
6. KORAK
Na zaslonu na dotik boste morali izbrati glej (pri aplikacijah brez zvoka) ali glej in poslušaj (pri aplikacijah z zvokom, npr. predvajalnik glasbe ali klici).
VARNOSTNE POSODOBITVE ZA OPERACIJSKI SISTEM APPLE IOS

Aplikacije InControl, zaradi najnovejših varnostnih posodobitev sistema iOS 9 in novejših, zahtevajo kratko odobritev, da bi omogočili delovanje kompatibilnih aplikacij v vašem vozilu. Več informacij najdete v poglavju pogosto postavljenih vprašanji za aplikacije InControl o varnostnih posodobitvah.

NOVE VARNOSTNE FUNKCIJE
Kot boste opazili, bodo aplikacije, ki zahtevajo dovoljenje, obarvane sivo in ne bodo na voljo, dokler ta postopek ne bo končan.
PODELITEV DOVOLJENJ
Na zaslonu na dotik v vozilu Jaguar izberite aplikacijo, ki jo želite odpreti, in sledite navodilom na levi. Med postopkom boste dvakrat pozvani, da pametnemu telefonu odobrite dovoljenje. Ta proces boste morali opraviti po enkrat za vsako aplikacijo.
DODATNE INFORMACIJE
Vaš pametni telefon morda nima najnovejše programske opreme. Če želite preveriti, ali je na voljo posodobitev, pojdite v pametnem telefonu v meni Nastavitve.
PODPORA ZA SISTEM JAGUAR INCONTROL
APLIKACIJE INCONTROL
Aplikacije InControl predstavljajo optimiziran, interaktivni nabor aplikacij, ki omogočajo pretakanje medijev, storitve v oblaku in še več, vse to prek vtičnic USB.
IZVEDITE VEČ
POMOČ S STORITVIJO INCONTROL
Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah InControl.
KONTAKTIRAJTE NAS
OGLEJTE SI POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Jaguar InControl, na spletni strani, ki smo jo ustvarili za vašo državo.
OGLEJTE SI POGOJE UPORABE

Če želite na zaslonu na dotik v vozilu uporabljati odobrene aplikacije znamke Jaguar, ob naročilu novega vozila Jaguar izberite aplikacije InControl. Vse navedeno je, v primeru naročila, obračunano v ceno, strojno opremo pa je mogoče namestiti le tovarniško. Aplikacije InControl so brezplačno na voljo v spletnih trgovinah Google Play in App Store podjetja Apple. Nekatere aplikacije tretjih strani so plačljive ali zahtevajo naročnino. Ko priključite pametni telefon lahko aplikacije InControl v vozilu Jaguar nadzirate prek zaslona na dotik.

PREVERITE KOMPATIBILNOST
NAMESTITE APLIKACIJE INCONTROL
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah Jaguar InControl.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Jaguar InControl.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.