AKTIVIRAJTE STORITEV JAGUAR PROTECT

AKTIVIRAJTE STORITEV JAGUAR PROTECT

AKTIVIRAJTE STORITEV JAGUAR PROTECT

Če želite uporabljati storitve InControl, morate prej aktivirati storitve InControl, ki ste jih kupili.

REGISTRACIJA ZA SISTEM INCONTROL PRI PRODAJALCU

REGISTRACIJA ZA SISTEM INCONTROL PRI PRODAJALCU

Kliknite povezavo v e-sporočilu sistema InControl, ki ga je poslal prodajalec vozil Jaguar in ki vas preusmeri na spletno stran InControl, ter sledite preprostim korakom, navedenim na zaslonu.

Če e-sporočila prodajalca niste prejeli, preverite mapo z neželeno pošto ali stopite v stik s prodajalcem.
SAMOREGISTRACIJA ZA SISTEM INCONTROL

SAMOREGISTRACIJA ZA SISTEM INCONTROL

Če vam računa ni registriral prodajalec, sledite preprostim navodilom spodaj ter registrirajte, povežite in aktivirajte vse možnosti sistema InControl.

Preden začnete, se prepričajte, da imate dostop do vozila, da je vozilo parkirano zunaj in na območju z dobro omrežno pokritostjo ter da imate pri roki registracijsko številko.

Potrebovali boste tudi identifikacijsko številko vozila VIN, ki jo najdete na levi strani vetrobranskega stekla ali v priročniku vozila.
1. KORAK

1. KORAK

Obiščite spletno stran ostane My Jaguar InControl in ustvarite račun, tako da vpišete svoj e-naslov, kamor vam bomo poslali registracijsko e-sporočilo. V e-sporočilu kliknite na varno povezavo in na zaslonu sledite navodilom za namestitev.
2. KORAK

2. KORAK

Nato boste morali vozilo Jaguar povezati s svojim računom in s tem potrditi, da ste lastnik ali pooblaščeni uporabnik vozila. V roku 60 minut morate vstopiti v vozilo in dokončati nastavitev. Če tega ne storite v navedenem roku, morate postopek začeti od začetka.
3. KORAK

3. KORAK

Vnesti boste morali podatke o vozilu in sprejeti pravne pogoje. Zdaj boste lahko tudi vključili funkcijo potovanja (Journeys).

SPLETNA STRAN MY JAGUAR INCONTROL

Do spletne strani My Jaguar InControl dostopate z istimi podatki, na strani pa lahko prilagajate nastavitve vozila, dodajate in odstranjujete vozila, upravljate naročnine in storitve Journeys ter še veliko več.

DODAJTE VOZILO SVOJEMU RAČUNU

DODAJTE VOZILO SVOJEMU RAČUNU

Preden začnete, se prepričajte, da imate dostop do vozila, da je vozilo parkirano zunaj in na območju z dobro omrežno pokritostjo ter da imate pri roki registracijsko številko. Potrebovali boste tudi identifikacijsko številko vozila VIN, ki jo najdete na levi strani vetrobranskega stekla ali v priročniku vozila.

Če želite svojemu računu dodati vozilo, se prijavite v sistem in odprite zavihek Dodaj vozilo. Sledite navodilom na zaslonu in vozilo povežite s svojim računom.
ODSTRANITE VOZILO IZ SVOJEGA RAČUNA

ODSTRANITE VOZILO IZ SVOJEGA RAČUNA

V primeru zasebne prodaje, menjave ali prenosa lastništva vozila Jaguar morate vozilo odstraniti iz računa InControl. To storite tako, da se vpišete v storitev My Jaguar InControl, poiščete zavihek Nastavitve vozila in pritisnete gumb Odstrani vozilo.

Če je vaša naročnina InControl še veljavna, se bo preostanek naročniškega razmerja prenesel na novega lastnika vozila, pri čemer mora novi lastnik odpreti svoj račun InControl.

PODPORA ZA SISTEM JAGUAR INCONTROL

PRIJAVITE SE V RAČUN INCONTROL

PRIJAVITE SE V RAČUN INCONTROL

Registrirajte se in se prijavite na spletni strani sistema InControl vozila Jaguar ter prilagodite svoje nastavitve in upravljajte možnosti sistema InControl.
POMOČ S STORITVIJO INCONTROL

POMOČ S STORITVIJO INCONTROL

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah InControl.
POGOJI UPORABE

POGOJI UPORABE

Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Jaguar InControl, na spletni strani, ki smo jo ustvarili za vašo državo.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.