VARNOSTNI SLEDILNIK

VARNOSTNI SLEDILNIK

Aplikacija varnostni sledilnik opozori vas in klicni center za sledenje vozilom, če v primeru kraje vozilo sproži opozorilo o kraji. Za odziv na ta opozorila preberite informacije.

OPOZORILO O KRAJI

OPOZORILO O KRAJI

Če ste vozilo sprožili samodejno opozorilo o kraji, ga boste videli tudi na zaslonu pametnega telefona. Opozorilo lahko vidite na aplikaciji InControl Remote in na spletni strani InControl. Upoštevajte navodila na zaslonu in stopite v stik s centrom za slednje vozilom. Zaradi varnosti bodo vse funkcije spletne strani in aplikacije onemogočene.
TRANSPORTNI NAČIN*

TRANSPORTNI NAČIN*

Transportni način vam omogoča, da vozilo priključite na priklopno vozilo, vlak ali vlečete ne da bi se sprožilo opozorilo o ukradenem vozilu. Transportni način lahko omogočite prek aplikacije za pametni telefon ali spletne strani moj Jaguar InControl. Ko vklopite ta način, vozilo 10 ur ne bo pošiljalo samodejnih sporočil o kraji, če se bo premikalo, medtem ko je motor nedejaven. Vsa druga opozorila o kraji npr. odklopljen akumulator, razbito okno ipd. ostajajo dejavna.
SERVISNI NAČIN*

SERVISNI NAČIN*

Servisni način je povezan z varnostnim sledilnikom in mora biti omogočen, ko vozilo odpeljete na servis, ne da bi se sprožilo opozorilo o ukradenem vozilu. Servisni način lahko omogočite prek aplikacije za pametni telefon ali spletne strani moj Jaguar InControl. Ko vklopite ta način, vozilo 10 ur ne bo pošiljalo samodejnih sporočil o kraji.

PODPORA ZA SISTEM JAGUAR INCONTROL

PRIJAVITE SE V RAČUN INCONTROL

PRIJAVITE SE V RAČUN INCONTROL

Registrirajte se in se prijavite na spletni strani sistema InControl vozila Jaguar ter prilagodite svoje nastavitve in upravljajte možnosti sistema InControl.
POMOČ S STORITVIJO INCONTROL

POMOČ S STORITVIJO INCONTROL

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah InControl.
POGOJI UPORABE

POGOJI UPORABE

Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Jaguar InControl na spletni strani, ki smo jo ustvarili za vašo državo.

*If the car needs to be put in Transport Mode or Service Mode for more than 10 hours, please contact the Tracking Call Centre to request assistance.
 
Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.