NAVODILA ZA UPORABO STORITEV INCONTROL ZNAMKE JAGUAR

VSE, KAR POTREBUJETE, DA BI UŽIVALI V FUNKCIJAH IN APLIKACIJAH JAGUAR INCONTROL.
NAVODILA ZA UPORABO STORITEV INCONTROL ZNAMKE JAGUAR

POVEZANE FUNKCIJE IN APLIKACIJE VOZILA

Storitve InControl so tehnološko jedro doživetja v kabini vozila Jaguar. Zagotavljajo natančen nadzor okolja, navigacijo, zabavo in varnost ter brezskrbno povezavo s svetom. Glede na funkcije sistema InControl, ki ste si jih izbrali, morate ustvariti račun in aktivirati izbrane storitve InControl.

KAKO NASTAVITI MOŽNOSTI STORITEV INCONTROL?

AKTIVIRAJTE MOŽNOST PROTECT*

AKTIVIRAJTE MOŽNOST PROTECT*

Če želite dodobra izkoristiti storitve Protect, morate slediti 3 preprostim korakom, da ustvarite račun na spletu, registrirate vozilo in aktivirate storitve InControl, ki ste jih kupili.

* Pri nekaterih modelih je storitev InControl Protect vključena v storitev InControl Remote.
NAMESTITEV KARTICE SIM

NAMESTITEV KARTICE SIM

Da bi lahko uporabljali funkcije za povezljivost InControl, kot so dostopna točka Wi-Fi in storitve Pro, morate kartico SIM namestiti z ustrezno naročnino za prenos podatkov.
NASTAVITE STORITVE PRO

NASTAVITE STORITVE PRO

Storitve Pro nudijo številne izboljšane zmogljivosti za sistem Touch Pro.
NAMESTITE APLIKACIJE INCONTROL

NAMESTITE APLIKACIJE INCONTROL

Aplikacije InControl lahko prenesete iz spletne trgovine App Store podjetja Apple ali spletne trgovine Google Play, delujejo pa na večini pametnih telefonov. Namestite aplikacije InControl in poiščite kompatibilne aplikacije za svojo napravo.

KAKO UPORABLJATI MOŽNOSTI STORITEV INCONTROL?

POSODOBITEV ZEMLJEVIDOV

POSODOBITEV ZEMLJEVIDOV

Prepričajte se, da je vaš navigacijski sistem posodobljen in prenesite najnovejše zemljevide. Posodabljanje zemljevidov zagotavlja, da navigacijski sistem vsebuje najnovejše postavitve cest in zanimive kraje ter vam predstavi najboljše poti za udobno pot do končnega cilja.
VARNOSTNI SLEDILNIK

VARNOSTNI SLEDILNIK

Varnostni sledilnik uporablja sledilno tehnologijo in vas opozori na poskus kraje vašega vozila, hkrati pa ustreznim organom sporoči njegovo lokacijo, da ti lahko pravočasno ukrepajo.
POVEZLJIVOST JAGUAR BLUETOOTH®

POVEZLJIVOST JAGUAR BLUETOOTH®

Izvedite, kako uporabljati povezljivost Bluetooth® z mobilnim telefonom, in raziščite funkcije, zaradi katerih boste med vožnjo še bolj povezani.

PODPORA ZA SISTEM JAGUAR INCONTROL

PRIJAVITE SE V RAČUN INCONTROL

PRIJAVITE SE V RAČUN INCONTROL

Registrirajte se in se prijavite na spletni strani sistema InControl vozila Jaguar ter prilagodite svoje nastavitve in upravljajte možnosti sistema InControl.
POMOČ S STORITVIJO INCONTROL

POMOČ S STORITVIJO INCONTROL

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah InControl.
POGOJI UPORABE

POGOJI UPORABE

Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Jaguar InControl na spletni strani, ki smo jo ustvarili za vašo državo.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.