Aplikacije InControl

Aplikacije InControl

APLIKACIJE INCONTROL

Aplikacije InControl predstavljajo interaktivni nabor aplikacij, ki omogočajo pretakanje medijev, storitve v oblaku in na trenutni lokaciji ter veliko več - vse pa poteka prek vtičnice USB.


  • Za dodatno zabavo lahko izbirate med več kot 45.000 brezplačnimi zvočnimi knjigami.

ZABAVA

APLIKACIJA MYTUNER PRO

APLIKACIJA MYTUNER PRO

Več kot 30.000 radijskih postaj in 1 milijon poddaj iz 120 držav na dosegu roke, od športa do novic, glasbe in številnih drugih tem. Iščite postaje in poddaje po državah oziroma mestih in zvrsteh, ustvarite seznam priljubljenih in jih poslušajte doma ali v tujini, v avtomobilu, na pametnem telefonu, tablici ali na televiziji Apple.
APLIKACIJA STITCHER

APLIKACIJA STITCHER

Aplikacija Stitcher vam omogoča, da na zahtevo poslušate najljubše novice, komedije ter športne in pogovorne radijske oddaje. Odkrijte najboljše, kar nudijo postaje NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ in posamezniki Adam Carolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab ter več kot 20.000 drugih šovov, poddaj in postaj v živo.
ZVOČNE KNJIGE

ZVOČNE KNJIGE

Prenesite ali predvajajte zvočne knjige iz naše knjižnice z več kot 45.000 brezplačnimi zvočnimi knjigami, vključno z najbolje prodajanimi, novimi izdajami in klasiki iz vsakega žanra.

POTOVANJE IN PRIROČNOST

APLIKACIJA ACCUWEATHER

APLIKACIJA ACCUWEATHER

Aplikacija Weather for Life vam zagotavlja kar najboljše vremenske informacije s tehnologijo Superior Accuracy™, in sicer za vsako lokacijo. Omogoča prostoročni prikaz trenutnih vremenskih razmer, urne napovedi, vremenska opozorila o nevihtah in povzetek MinuteCast® - in to kar med vožnjo, popolnoma varno in brez motenj.
APLIKACIJA SYGIC

APLIKACIJA SYGIC

Aplikacija Sygic je navigacijski sistem GPS, ki deluje brez spletne povezave in vsak dan pomaga 33 milijonom ljudem samozavestno in varno potovati po 115 državah.
APLIKACIJA PARKOPEDIA

APLIKACIJA PARKOPEDIA

Aplikacija Parkopedia je največji svetovni ponudnik parkirnih informacij, ki ga uporabljajo milijoni voznikov vsak mesec na spletu in prek aplikacije za pametne telefone. Aplikacija Parkopedia nudi podrobne informacije o 28 milijonih parkirnih mestih v več kot 90.000 objektih v 6.000 mestih 40 držav.
APLIKACIJA GLYMPSE

APLIKACIJA GLYMPSE

Aplikacija Glympse je hiter, brezplačen in preprost način za deljenje lokacije ob pomoči sledenja GPS v realnem času s prijatelji in družino.

Če želite na zaslonu na dotik v vozilu uporabljati odobrene aplikacije znamke Jaguar, ob naročilu novega vozila Jaguar izberite aplikacije InControl. Vse navedeno je, v primeru naročila, obračunano v ceno, strojno opremo pa je mogoče namestiti le tovarniško. Aplikacije InControl so brezplačno na voljo v spletnih trgovinah Google Play in App Store podjetja Apple. Nekatere aplikacije tretjih strani so plačljive ali zahtevajo naročnino. Ko priključite pametni telefon, lahko aplikacije InControl v vozilu Jaguar nadzirate prek zaslona na dotik.

Od 30. septembra 2019 Spotify ne bo več podpiral dostopa do InControl aplikacije. Po izboru uporabnikov bo dostop mogoč preko paketa Smartphone, če je nameščen.


Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

* Znamka GOPRO, HERO in logotip GOPRO ter logotip GoPro Be a Hero so znamke ali registrirane znamke podjetja GoPro, Inc. Storitev ReRun je kompatibilna z vozili Jaguar od letnika 2017 dalje, v katere je nameščen sistem za informiranje in zabavo Touch Pro ter aplikacije InControl. Za razpoložljivost povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

** Upoštevajte, da nimamo partnerske povezave s podjetji, ki nudita storitev Dropbox ali Google Drive, uporabljamo le odprto rešitev API (odprta rešitev), ki ju podjetji nudital. Slediti moramo le smernicam blagovne znamke, zato lahko njihove storitve opišemo v opisu aplikacije.
Več podatkov na: https://developers.google.com/drive/v3/web/branding and https://www.dropbox.com/branding