STORITVI REMOTE ESSENTIALS IN REMOTE PREMIUM

STORITVI REMOTE ESSENTIALS IN REMOTE PREMIUM

STORITVI REMOTE ESSENTIALS IN REMOTE PREMIUM

Storitvi Remote Essentials in Remote Premium vam prek aplikacije InControl Remote omogočata interakcijo z vozilom Jaguar kjer koli na svetu, kjer ste povezani z internetom.

Če se odločite za storitev Remote Essentials ali Remote Premium, boste lahko na pametnem telefonu preverjali informacije o stanju vozila Jaguar in z njim na daljavo komunicirali.


Prek informacij o stanju vozila si lahko na daljavo ogledate razne podatke o avtomobilu, kot je raven goriva, ter preverite, ali so okna in vrata zaprta.
Prek zgodovine potovanj lahko sledite stroškom.
Z daljinskim upravljanjem klimatske naprave lahko nastavite popolno temperaturo v kabini.
Z daljinsko funkcijo zvočnih in vizualnih signalov boste vozilo Jaguar zelo preprosto našli tudi na polnem parkirišču.
Vozilo zavarujte z odklepanjem in zaklepanjem na daljavo.


Odvisno od možnosti, ki si jih izberete vam je na voljo odklepanje in zaklepanje na daljavo, ohlajanje oziroma ogrevanje kabine s funkcijo nadzora klimatske naprave, funkcija zvočnih in vizualnih signalov, s katero boste preprosto našli svoje vozilo in veliko več.
Storitev Remote Essentials je skoraj vedno del serijske opreme a preverite pri prodajalcu vozil. Storitev Remote Premium je del možnosti Connect ali Connect Pro. Izbrati boste morali, ali boste storitev Remote Premium kupili kot del paketa povezljivosti.

Storitvi Remote Essentials in Remote Premium vključujeta:

INFORMACIJE O STANJU VOZILA
Preverite lahko raven goriva in razdaljo, ki jo še lahko prevozite, položaje vrat in oken ter ključavnice. Ogledate si lahko zadnjo lokacijo, kjer ste parkirali vozilo, aplikacija pa vas lahko vodi prav do njega.

OPOZORILA O VZDRŽEVANJU VOZILA
Lahko si boste ogledovali opozorila o vzdrževanju vozila, kot so na primer nizke ravni tekočin, in prejeli nasvete, kaj storiti.

ZGODOVINA POTOVANJ
Ta dodatna funkcija samodejno shrani zgodovino poti, vključno s statistiko poti in kilometrinami. Podatke je mogoče izvoziti prek elektronske pošte v obliki zapisa Excel za poročanje o potnih stroških.

DALJINSKA KLIMATSKA NAPRAVA
V vozilu Jaguar vnaprej prilagodite temperaturo, tako da bo vam in potnikom prijetno, takoj ko vstopite v kabino. Funkcijo omogoča daljinski zagon motorja.*

DALJINSKA FUNKCIJA ZVOČNIH IN VIZUALNIH SIGNALOV
Ta funkcija vključi vse štiri smerne kazalce in kratke žaromete ter povzroči oddajanje zvočnih signalov, da tako vozilo Jaguar lažje najdete tudi na polnem parkirišču.

DALJINSKO ZAKLEPANJE IN ODKLEPANJE VOZILA
Vrata lahko zaklenete in odklenete le s pritiskom na gumb. Na zaslonu Varnost vozila v aplikaciji za pametni telefon InControl Remote preprosto pritisnete gumb Zakleni in s tem zaklenite vrata, aktivirajte alarm, zložite vzvratni ogledali in zaprite okna. Ko pritisnete Odkleni, se razpreta vzvratni ogledali, prižgeta kratka žarometa, smerni kazalci pa dvakrat utripnejo.

DALJINSKA PONASTAVITEV ALARMA
Če se sproži alarm v vozilu, boste o tem obveščeni prek aplikacije za pametni telefon, kjer ga boste lahko takoj tudi ponastavili.

FUNKCIJA PREBUJANJA
Če vozila ne vozite 4 dni, se nekatere možnosti Remote Premium samodejno izključijo, da se ne bi izpraznil akumulator vozila.

Če želite po navedenem obdobju spet uporabljati te funkcije, lahko vnaprej določite funkcijo prebujanja, ki bo reaktivirala možnosti, kot so upravljanje klimatske naprave na daljavo in možnosti odklepanja in zaklepanja.

Možnosti aplikacije za pametni telefon Remote bodo samodejno spet postale dejavne, naslednjič ko boste vozili vozilo Jaguar.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

* Če motorja, zaradi omejitev vozila ali tržnih omejitev, na daljavo ne morete zagnati, je daljinsko ogrevanje in odzračevanje še vedno mogoče, če je nameščena funkcija časovne klime ali oddaljenega ogrevanja. Če nič od navedenega ni mogoče, se funkcija za oddaljeni nadzor klimatske naprave v aplikaciji za pametne telefone InControl Remote ne prikaže.