DOSTOPNA TOČKA WI-FI

DOSTOPNA TOČKA WI-FI

DOSTOPNA TOČKA WI-FI

Dostopna točka Wi-Fi v vozilu omogoča dostopno točko Wi-Fi 3G ali 4G. Potniki pa lahko z internetom povežejo do 8 naprav.*

Dostopna točka Wi-Fi poskrbi, da ste vedno povezani. Vsi v vozilu se lahko z internetom povežejo prek močne dostopne točke 4G. Naenkrat lahko uporabljate do osem naprav, kar omogoča, da nadzirate poslovne obveznosti, ste povezani z bližnjimi in se zabavate, tudi ko ste na poti.

Zanesljivost internetne povezave se poveča prek povezave z omrežjem 4G, k čemur pripomore močna zunanja antena vozila Jaguar, povezava pa je v primerjavi s povezavo prek pametnega telefona veliko boljša.

Podatkovno kartico SIM preprosto vstavite v režo v vozilu Jaguar in prek zaslona na dotik vključite dostopno točko Wi-Fi. Antena na strehi vam omogoča podatkovni signal mobilne mreže 4G. To zagotavlja močnejšo podatkovno povezavo, saj se zmanjša učinek blokiranja, ki je povezan s kovinsko strukturo avtomobila.

Ko je aktivna dostopna točka 4G, lahko svoj pametni telefon ali tablico povežete z uporabo povezovalnih funkcij naprave.

Za pomoč pri nastavitvi dostopne točke Wi-Fi prosite prodajalca vozil.

Odvisno od ponudnika mobilnih storitev in vrste naročnine, ki jo imate, morda lahko združite porabo podatkov z naročnino za svoj pametni telefon. Nekateri ponudniki nudijo povezane naročnine, kjer lahko dobite kartico SIM za dostopno točko Wi-Fi in jo povežete s svojo že obstoječo naročnino. To pomeni, da bosta dostopna točka Wi-Fi in mobilni telefon uporabljala podatke skupne naročnine, za kar boste prejeli en račun.

Dostopno točko Wi-Fi tako lahko uporabljate le pri vozilih Jaguar, kjer so na razpolago storitve Connect/Connect Pro.

Obstajata dve razpoložljivi velikosti kartic SIM, odvisno od izbire sistema za informacije in zabavo InControl.

Za sistem Touch potrebujete kartico SIM velikosti 2FF (mini SIM)
Za sistem Touch Pro pa potrebujete kartico SIM velikosti 3FF (mikro SIM)

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

* Mreža 4G je trenutno na voljo le za model F‑TYPE. V vseh drugih vozilih dostopna točka Wi-Fi omogoča povezavo z mrežo 3G.