STORITVE PRO

STORITVE PRO

STORITVE PRO

Sistem Touch Pro vam v povezavi s storitvami Pro nudi številne izboljšane zmožnosti, ki vam pomagajo doseči cilj:

• Izogibajte se zastojem s prometnimi informacijami v realnem času.

• Naj vam usmerjanje od vrat do vrat pomaga pri orientiranju od trenutka, ko stopite ven.

• Kraje, ki vas zanimajo, lahko hitro in preprosto najdete s spletnim iskanjem po strani Lonely Planet in preostalih priljubljenih potovalnih vodnikih.

• Cilj si oglejte s satelitskimi posnetki in posnetki ulic, že preden ga dosežete.

• Stike samodejno obveščajte o predvidenem času prihoda.

Storitve Pro omogočajo vse od prejemanja informacij o prometu v realnem času do navigacije od vrat do vrat, vse pa lahko nadzirate prek pametnega telefona.


INFORMACIJE O PROMETU V REALNEM ČASU
Sistem informacij o prometu v realnem času uporablja milijone podatkov o prometu in vam omogoča najbolj natančne prometne informacije na načrtovani poti. Z boljšimi prometnimi informacijami so načrtovanje, preusmerjanje in dokončanje potovanja učinkovitejša kot kdaj koli prej.


NAČRTOVANJE POTI OD VRAT DO VRAT
Aplikacija za načrtovanje poti InControl vam omogoča navigacijo od vrat do vrat. Svoj cilj lahko nastavite na pametnem telefonu, ki vas bo sprva vodil do vozila, potem pa bo vodenje prevzelo vozilo samo. Ko boste blizu cilja parkirali, se vodenje poti prenese nazaj na telefon, ki vas bo, če je to potrebno, usmeril na javni prevoz ali vam prikazal pešpot do cilja.


SINHRONIZACIJA S TEHNOLOGIJO OBLAKA
Vse vaše poti se samodejno sinhronizirajo z navigacijskim sistemom Touch Pro v vozilu, aplikacijo za načrtovanje poti InControl na pametnem telefonu in spletno stran za načrtovanje poti.


SPLETNO ISKANJE
Kjer koli se nahajate, lahko v okolici poiščete kraje, ki vas zanimajo. Sistem dostopa do virov, ki zagotavljajo informacije, slike in komentarje. Odpeljite se naravnost do cilja ali pa podatke delite z drugimi neposredno prek konzole.


SATELITSKI POSNETKI
Včasih si pri potovanju želimo nekoliko več konteksta o okolici od zgoraj. Če si izberete storitve Connect Pro, lahko na satelitski pogled preklopite z enim dotikom.


POSNETKI ULIC
Če želite prepoznati svoj cilj, ko se mu približate, lahko zaslon prikaže 360-stopinjski panoramski pogled na ulico.


DOLOČEVANJE POTI NA SPLETU
Medtem ko ste na poti do cilja, sistem spremlja razmere v prometu in upošteva tipične vzorce prometa za določen čas dneva ter vedno izbere optimalno pot.


DELITE PREDVIDENI ČAS PRIHODA
Svojo pot in predvideni čas prihoda lahko delite z družino in prijatelji. Če zamujate bolj, kot je bilo pričakovati, jih sistem Touch Pro samodejno obvešča s pošiljanjem sporočil SMS ali e-sporočil.


PARKIRNE STORITVE
Ko se približujete cilju, vam storitve Connect Pro prikažejo, kje je na voljo najbližje parkirno mesto. Preprosto tapnite na izbrano parkirišče in navigacijski sistem vas bo pripeljal naravnost tja.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.