KAJ JE STORITEV JAGUAR INCONTROL?

INCONTROL JE PAKET STORITEV IN APLIKACIJ, KI VAS POVEZUJEJO Z VOZILOM JAGUAR TER VAS NEOPAZNO IN VARNO POVEŽEJO TUDI Z ZUNANJIM SVETOM.

Sistem InControl vsebuje večjedrni procesor znamke Intel in s hitro povezavo Ethernet prek zaslona na dotik, ki je podoben tablici, omogoča, da ste vedno povezani in se zabavate, zmožen pa je tudi poklicati na pomoč in še veliko več. Prek funkcij Remote se lahko s pametnim telefonom z vozilom Jaguar povežete od koder koli na svetu. Pomoči vozniku pa vam omogočajo, da uživate v zmogljivostih vozila Jaguar ne glede na to, ali parkirate v mestu ali ob cesti.

SISTEM ZA INFORMACIJE IN ZABAVO INCONTROL

SISTEM ZA INFORMACIJE IN ZABAVO INCONTROL

Naš najnaprednejši sistem za zabavo v avtomobilu bo poskrbel, da vam nikoli ne bo dolgčas, navigacijski sistem pa vas bo vedno pripeljal, kamor želite - od vrat do vrat. Sistema Touch in Touch Pro zagotavljata najsodobnejšo zabavo in informacije za vozila, vožnja pa je še bolj varna in polna užitkov. Povežite pametni telefon in dostopajte do aplikacij.
ZVOČNI SISTEMI MERIDIAN™

ZVOČNI SISTEMI MERIDIAN™

Z vrhunsko avtomobilsko tehnologijo zvoka podjetja Meridian, ki vam nudi še bolj jasen in izbran zvok kot kdaj koli doslej, izkusite izbiro glasbe po svojem okusu. Izbirate lahko med tremi zvočnimi sistemi Meridian: zvočni sistem Meridian, ki je na voljo s sistemoma Touch in Touch Pro; sistem prostorskega zvoka Meridian, ki je na voljo s sistemom Touch Pro; in paradni zvočni sistem podjetja Meridian, ki nudi izboljšano zvočno izkušnjo.
POVEZLJIVOST INCONTROL

POVEZLJIVOST INCONTROL

V vozilu Jaguar se bodo vsi potniki brezhibno povezali z internetom, če se odločite za sistem Connect ali Connect Pro. Vi pa boste lahko tudi od daleč nadzorovali vse funkcije s storitvami Remote Essentials ali Remote Premium. Za dodatno zaščito sta vam na voljo še možnosti Protect in varnostni sledilnik, ki poskrbita, da bo vozilo Jaguar res varno.
POMOČ VOZNIKU INCONTROL

POMOČ VOZNIKU INCONTROL

Pomoč vozniku InControl vam pomaga, da ste bolj varni med vožnjo in pri parkiranju. Tveganje za udarce in praske pri parkiranju v mestih boste zmanjšali z izbiro možnosti parkirne asistence. Funkcije za pomoč vozniku bodo poskrbele, da boste vedno osredotočeni na cestišče, in vas opozorile ob kakršni koli nevarnosti ali če bi vam slučajno padla koncentracija.
POSODOBITEV ZEMLJEVIDOV

POSODOBITEV ZEMLJEVIDOV

Prepričajte se, da je vaš navigacijski sistem posodobljen, in prenesite najnovejše zemljevide. Posodabljanje zemljevidov zagotavlja, da navigacijski sistem vsebuje najnovejše postavitve cest in zanimive kraje, ter vam predstavi najboljše poti za udobno pot do končnega cilja.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.