ZVOČNI SISTEM MERIDIAN™ ZA VOZILA JAGUAR

Kakovost zvoka, ki se sklada z izjemno zmogljivostjo vašega vozila Jaguar.
ZVOČNI SISTEM MERIDIAN™ ZA VOZILA JAGUAR

ZVOČNA IZKUŠNJA, PODOBNA KONCERTNI, V VAŠEM JAGUARJU

Z vrhunsko avtomobilsko tehnologijo zvoka podjetja Meridian, ki vam nudi še bolj jasen in izbran zvok kot kdaj koli doslej, izkusite izbiro glasbe po svojem okusu. Inovativne tehnologije prek predvajalnika in strateško razporejenih zvočnikov omogočajo vso polnost in jasnost glasbenega nastopa v živo. Z edinstveno tehnologijo TrifieldTM in možnostjo zvočnih izboljšav v kabini, ki ublažijo vpliv različnih podlag in tekstur, vas britanski proizvajalec zvočne opreme Meridian†† prepusti ritmu glasbe z izjemno jasnostjo zvoka, čistimi visokimi toni in polnimi globokimi basi.

ZVOČNI SISTEM MERIDIAN

ZVOČNI SISTEM MERIDIAN

Ob vožnji vašega vozila Jaguar se po kabini razprostira prefinjen zvok, kar omogoča enega najbolj vzvišenih življenjskih užitkov. Z do 14* strateško razporejenimi zvočniki, 380 vati in nizkotoncem z dvema kanaloma, ki skupaj ustvarjajo popolno polnost zvoka, bodo vsi potniki doživljali enako prefinjeno in jasno glasbeno izkušnjo. Na voljo sta dve različici, odvisno od tega, ali je v vaše vozilo nameščen sistem za informacije in zabavo Touch ali Touch Pro.

*Število zvočnikov in moč v vatih sta odvisna od izbire modela vozila Jaguar. Za podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil.
SISTEM PROSTORSKEGA ZVOKA MERIDIAN

SISTEM PROSTORSKEGA ZVOKA MERIDIAN

Za čustveno glasbeno doživetje v vašem vozilu Jaguar, ki je podobno poslušanju nastopa v živo, poskrbi sistem prostorskega zvoka Meridian s tehnologijo Trifield in 20* zvočniki, ki proizvedejo 825 vatov in so razporejeni po vsej kabini, ter nizkotoncem z dvema kanaloma. Tehnologija Trifield, ki je lastna le sistemom Meridian, združuje zvok središčnih in prostorskih kanalov z levimi in desnimi kanali ter tako vam in sopotnikom omogoča poglobljeno glasbeno izkušnjo.

*Število zvočnikov in moč v vatih sta odvisna od izbire modela vozila Jaguar. Prikazano je vozilo XE Pure z zvočnim sistemom prostorskega zvoka Meridian. Za podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil.
PARADNI ZVOČNI SISTEM PODJETJA MERIDIAN

PARADNI ZVOČNI SISTEM PODJETJA MERIDIAN

Če zaprete oči, si lahko predstavljate, da poslušate nastop v živo, tako izvirna in večdimenzionalna je namreč izkušnja poslušanja glasbe s paradnim zvočnim sistemom podjetja Meridian. Z do 26 zvočniki in 1300 vati, nizkotoncem z dvema kanaloma ter tehnologijo Trifield, ki je prvič uporabljena tudi v avtomobilu, boste imeli občutek, da je kabina vašega vozila še večja, kot dejansko je.

*Število zvočnikov in moč v vatih sta odvisna od izbire modela vozila Jaguar. Za podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil.

MERIDIAN AUDIO TECH INNOVATION

DIGITALNA OBDELAVA SIGNALOV

DIGITALNA OBDELAVA SIGNALOV

Osnova vsakega zvočnika podjetja Meridian je tehnologija digitalne obdelave signalov (Digital Signal Processing – DSP). Tehnologija združi vse elemente zvočnega sistema in poustvari pristno glasbeno izkušnjo.
ZVOČNE IZBOLJŠAVE MERIDIAN V KABINI VOZILA

ZVOČNE IZBOLJŠAVE MERIDIAN V KABINI VOZILA

Tehnologija zvočnih izboljšav podjetja Meridian z analizo oblike kabine, akustike in resonančnih značilnosti odstrani vse neželene motnje, ki jih povzroča hrup. Napredni algoritem omogoča, da je glasba slišati prav tako, kot si jo je zamislil njen ustvarjalec.
DIGITALNA OBDELAVA TRESLJAJEV PODJETJA MERIDIAN

DIGITALNA OBDELAVA TRESLJAJEV PODJETJA MERIDIAN

Digitalna obdelava tresljajev podjetja Meridian poskrbi, da so pretvorbe digitalnih signalov praktično neopazne, in s tem dosega izjemno zvočno izkušnjo, ki odgovarja razkošju in prefinjenosti vozil Jaguar.
TRIFIELD<sup>†</sup>

TRIFIELD

Tehnologija Trifield, ki je lastna le sistemom Meridian, neopazno spaja zvok središčnih in prostorskih kanalov z levimi in desnimi kanali ter tako notranjost vozila Jaguar zapolni s pristnim zvokom, ki vsem potnikom omogoča glasbeno izkušnjo, podobno koncertni.

PARTNERSTVA

MERIDIAN IN JAGUAR

MERIDIAN IN JAGUAR

Sodelovanje podjetja Meridian s podjetjem Jaguar se odraža v najvišji stopnji britanskega razkošja in prefinjenosti. Za pristno glasbeno izkušnjo v vozilu Jaguar so v podjetju Meridian razvili edinstvene tehnologije, ki vam med vožnjo zagotavljajo izjemno 3D-predvajanje glasbe. Vsak element, od tehnoloških inovacij do natančno določenega položaja zvočnikov v kabini, prispeva k izjemnemu zvoku, ki ga nudijo naši sistemi.
ZGODOVINA PODJETJA MERIDIAN

ZGODOVINA PODJETJA MERIDIAN

V podjetju Meridian Audio, ki je bilo ustanovljeno leta 1977 v Cambridgeshiru v Angliji, v sodelovanju s podjetjem Jaguar ustvarjajo izredno zmogljive in izjemno kakovostne zvočne sisteme. Podjetje Meridian je v industrijo vpeljalo številne novosti, vključno z aktivnimi zvočniki in prvim procesorjem digitalnega prostorskega zvoka na svetu. V podjetju Meridian svojo tehnologijo zvoka natančno prilagajajo notranjosti vsakega modela vozil Jaguar in s tem dosežejo, da vozniki med potjo uživajo v kar najvišji kakovosti glasbenega doživetja.