APLIKACIJE INCONTROL

APLIKACIJE INCONTROL

NAMESTITE APLIKACIJE INCONTROL

1. KORAK

1. KORAK

Aplikacije InControl so na voljo za vse telefone z operacijskim sistemom Android ali iOS. Preverite, ali so vaše naprave kompatibilne.
2. KORAK

2. KORAK

Prenesite in namestite zaganjalnik aplikacij InControl na pametni telefon. Ko opravite navedeno, odprite aplikacijo.
3. KORAK

3. KORAK

Za dokončanje nastavitev sledite navodilom v priročniku za hiter začetek. Potem ste pripravljeni in telefon lahko prek aplikacij InControl povežete z vozilom.

POVEŽITE PAMETNI TELEFON Z APLIKACIJAMI INCONTROL

1. KORAK

1. KORAK

Za naprave z operacijskim sistemom Android: pametni telefon najprej seznanite in povežite z vozilom prek tehnologije Bluetooth za vozila Jaguar (kar potrebujete za telefonske klice in pretakanje glasbe). Ta korak za naprave z operacijskim sistemom iOS ni potreben.
2. KORAK

2. KORAK

Poskrbite, da je naprava odklenjena in da ovitek telefona ne prekriva zaslona (nekateri ovitki samodejno zaklenejo telefon, kadar prekrijejo zaslon).
3. KORAK

3. KORAK

S kablom USB, ki se ga dobili z telefonom, telefon povežite z avtomobilom prek vtičnice USB.
4. KORAK

4. KORAK

Pri telefonih iPhone, vas bo telefon opozoril, da dovolite aplikaciji InControl, da se odpre, če se še ne izvaja. Če uporabljate telefon s sistemom Android, lahko po opozorilu izberete možnost vedno dovoli in se tako izognete, da bi morali aplikaciji vedno znova dovoljevati povezovanje.
5. KORAK

5. KORAK

Na zaslonu na dotik izberite aplikacije InControl. Na voljo so samo aplikacije, ki so bile prek postopka odobritve znamke Jaguar potrjene za uporabo z aplikacijami InControl. Za nekatere izmed teh aplikacij potrebujete naročnino.
6. KORAK

6. KORAK

Na zaslonu na dotik boste morali izbrati glej (pri aplikacijah brez zvoka) ali glej in poslušaj (pri aplikacijah z zvokom, npr. predvajalnik glasbe ali klici).

VARNOSTNE POSODOBITVE ZA OPERACIJSKI SISTEM APPLE IOS

Aplikacije InControl, zaradi najnovejših varnostnih posodobitev sistema iOS 9 in novejših, zahtevajo kratko odobritev, da bi omogočili delovanje kompatibilnih aplikacij v vašem vozilu. Več informacij najdete v poglavju pogosto postavljenih vprašanji za aplikacije InControl o varnostnih posodobitvah.

NOVE VARNOSTNE FUNKCIJE

NOVE VARNOSTNE FUNKCIJE

Kot boste opazili, bodo aplikacije, ki zahtevajo dovoljenje, obarvane sivo in ne bodo na voljo, dokler ta postopek ne bo končan.
PODELITEV DOVOLJENJ

PODELITEV DOVOLJENJ

Na zaslonu na dotik v vozilu Jaguar izberite aplikacijo, ki jo želite odpreti, in sledite navodilom na levi. Med postopkom boste dvakrat pozvani, da pametnemu telefonu odobrite dovoljenje. Ta proces boste morali opraviti po enkrat za vsako aplikacijo.
DODATNE INFORMACIJE

DODATNE INFORMACIJE

Vaš pametni telefon morda nima najnovejše programske opreme. Če želite preveriti, ali je na voljo posodobitev, pojdite v pametnem telefonu v meni Nastavitve.

PODPORA ZA SISTEM JAGUAR INCONTROL

APLIKACIJE INCONTROL

APLIKACIJE INCONTROL

Aplikacije InControl predstavljajo optimiziran, interaktivni nabor aplikacij, ki omogočajo pretakanje medijev, storitve v oblaku in še več, vse to prek vtičnic USB.
POMOČ S STORITVIJO INCONTROL

POMOČ S STORITVIJO INCONTROL

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah InControl.
POGOJI UPORABE

POGOJI UPORABE

Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Jaguar InControl, na spletni strani, ki smo jo ustvarili za vašo državo.

Če želite na zaslonu na dotik v vozilu uporabljati odobrene aplikacije znamke Jaguar, ob naročilu novega vozila Jaguar izberite aplikacije InControl. Vse navedeno je, v primeru naročila, obračunano v ceno, strojno opremo pa je mogoče namestiti le tovarniško. Aplikacije InControl so brezplačno na voljo v spletnih trgovinah Google Play in App Store podjetja Apple. Nekatere aplikacije tretjih strani so plačljive ali zahtevajo naročnino. Ko priključite pametni telefon lahko aplikacije InControl v vozilu Jaguar nadzirate prek zaslona na dotik.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.