NASTAVITE STORITVE PRO

NASTAVITE STORITVE PRO

NASTAVITE STORITVE PRO

Izboljšane zmogljivosti sistema Touch Pro
Del paketa InControl Connect Pro so storitve InControl Pro, ki ponujajo številne izboljšane možnosti navigacije, sistema za informacije in zabavo ter povezljivosti za zaslonu na dotik InControl Touch Pro.

OMOGOČITE POVEZLJIVOST

Povezljivost boste morali omogočiti le pri vozilih, ki so opremljena s storitvami Pro, da bi jih lahko v popolnosti izkoriščali. Da se motor ne bi ugasnil, ga zaženite in pustite teči.

1. KORAK

1. KORAK

Najprej morate namestiti kartico mikro SIM, kot je navedeno na strani za namestitev kartice SIM.
2. KORAK

2. KORAK

V glavnem meniju nastavitev vozila najdite nastavitve povezljivosti in omogočite mobilne podatke. Na katerem koli zaslonu pritisnite ikono Nastavitve > Vse nastavitve > Možnosti > Povezljivost > Vključi mobilne podatke.
3. KORAK

3. KORAK

Ko se boste uspešno povezali, se bo v zgornjem kotu zaslona na dotik pojavila ikona 3G ali ikona Wi-Fi. Povezovanje z internetom lahko traja tudi do 2 minuti, odvisno od moči signala omrežja.

VAŠ RAČUN ZA NAVIGACIJO

USTVARITE RAČUN

USTVARITE RAČUN

Ko ste ustvarili profil, lahko z izbiro možnosti Vpiši se na glavnem navigacijskem zaslonu ustvarite račun za navigacijo InControl Touch Pro.

Lahko vas bo sistem k temu pozval tudi pri dostopanju do določenih možnosti, ki zahtevajo, da ste prijavljeni, kot so na primer deljenje predvidenega časa prihoda, sinhronizacija z oblakom in navigacija od vrat do vrat.

SPREJMITE POGOJE UPORABE Za registracijo novega računa sledite navodilom na zaslonu. Pozvani boste, da sprejmete pogoje uporabe, h katerim dostopite z vpisom naslova URL v brskalnik.
PRENESITE APLIKACIJO ZA NAČRTOVANJE POTI ZNAMKE JAGUAR

PRENESITE APLIKACIJO ZA NAČRTOVANJE POTI ZNAMKE JAGUAR

Aplikacija za načrtovanje poti InControl za pametne telefone še izboljša potencial navigacijskega sistema InControl Touch Pro znamke Jaguar. Aplikacija za načrtovanje poti InControl vam omogoča navigacijo od vrat do vrat. Cilj lahko nastavite na pametnem telefonu, ki vas bo sprva vodil do vozila, potem pa bo vodenje prevzelo vozilo samo. Ko boste blizu cilja parkirali, se vodenje poti prenese nazaj na telefon, ki vas bo, če je to potrebno, usmeril na javni prevoz ali vam prikazal pešpot do cilja. Za vpis v aplikacijo za telefon uporabite ista e-naslov in geslo, kot ste ju uporabili za vpis v račun za navigacijo InControl Touch Pro v navigacijskem sistemu svojega vozila.
DOSTOP DO NAČRTOVANJA POTI INCONTROL

DOSTOP DO NAČRTOVANJA POTI INCONTROL

Načrtovanje poti InControl vam omogoča načrtovanje poti ter shranjevanje ciljev in krajev. Če se odločite za storitve Pro, lahko do teh poti dostopate tudi pozneje iz svojega vozila. Na tej spletni strani lahko tudi upravljate svoj račun navigacije InControl Touch Pro, nanjo pa se prijavite z e-naslovom in geslom, ki ste ju uporabili za prijavo v navigacijski sistem Jaguar.

Več informacij o tem, kako dostopati do posodobljenih zemljevidov, najdete v oddelku Zemljevidi in storitve načrtovanja poti InControl.

NASTAVITE APLIKACIJE V ŽIVO

V sistem za informacije in zabavo znamke Jaguar lahko naložite številne aplikacije v živo ter dostopate do informacij, kot so vreme, poleti in zadnje novice.

1. KORAK

1. KORAK

Za izbiro in dostop do aplikacij LIVE (v živo) na zaslonu na dotik vozila Jaguar izberite meni Dodatne možnosti.
2. KORAK

2. KORAK

Vpišete se z e-naslovom in geslom svojega računa Protect. Če ne želite vedno znova vpisovati podatkov, si lahko izberete tudi vzdevek in številko PIN. Če se ne vpišete, sistem ne bo shranil vaših nastavitev.
3. KORAK

3. KORAK

Če se na ikoni Posodobitve pojavi zelena puščica, ki kaže navzdol, to pomeni, da so na voljo posodobitve. V tem primeru preprosto izberite možnost Posodobi.*

PODPORA ZA SISTEM JAGUAR INCONTROL

PRIJAVITE SE V RAČUN INCONTROL

PRIJAVITE SE V RAČUN INCONTROL

Registrirajte se in se prijavite na spletni strani sistema InControl vozila Jaguar ter prilagodite svoje nastavitve in upravljajte možnosti sistema InControl.
POMOČ S STORITVIJO INCONTROL

POMOČ S STORITVIJO INCONTROL

Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah InControl.
POGOJI UPORABE

POGOJI UPORABE

Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Jaguar InControl na spletni strani, ki smo jo ustvarili za vašo državo.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.

* Da bi videli posodobitve, boste morda morali izklopiti motor, počakati nekaj minut in ga znova zagnati.