VOZILO JAGUAR E-TYPE ZERO

Postanite lastnik najlepšega električnega avtomobila na svetu.

Na podlagi uspeha njegove osupljive konceptne oblike z veseljem objavljamo proizvodne načrte za različico Jaguar E-Type Zero – s katero bomo svojo slavno preteklost prenesli v električno prihodnost.

Leta 1961 je model Jaguar E-Type s svojimi zmogljivostmi oral ledino pri športnih rezultatih in izpopolnjenem slogu. Danes je model E-Type Zero – popolnoma tovarniško obnovljen in spremenjen originalni E-Type – združil duh naše legende iz 60. let s pogonskim sklopom brez izpustov.

Si želite najlepše električno vozilo na svetu? Pokličite še danes.

LEGENDO OHRANJAMO NEDOTAKNJENO

Oddelek Jaguar Classic ima v mislih nekaj zelo posebnega. V današnjem, vse bolj okolju prijaznem svetu, bomo kmalu nudili pogonske sklope z električnim pogonom, vozila pa bodo zadržala videz, vodljivost in zmogljivosti originalnih modelov E-Type – a brez neželenih izpustov iz izpušne cevi. Te pretvorbe bodo popolnoma reverzibilne in jih je mogoče opraviti pri katerem koli vozilu E-Type s 6 valji.
ELEKTRIČNI POGONSKI SKLOP PO MERI

ELEKTRIČNI POGONSKI SKLOP PO MERI

Popolnoma električni litij-ionski pogonski sklop je primerljive velikosti kot originalni 6-valjni motor vozil Jaguar ter je nameščen na istem mestu za optimalno razporeditev teže in upravljanje vozila. Izpopolnjeni enostopenjski reduktor pomaga ustvariti največjo moč v kar najkrajšem času.
ZMOGLJIVOST, KI JO JE NAVDIHNIL MODEL I-PACE

ZMOGLJIVOST, KI JO JE NAVDIHNIL MODEL I-PACE

Zaradi kombinacije strokovnega znanja s področja restavriranja in vrhunske tehnologije modela Jaguar I-PACE model E-Type Zero nudi zmogljivosti brez kompromisov. Naše konceptno vozilo od 0 do 100 km/h pospeši v bistveno manj kot 7 sekundah in zaradi nespremenjene razporeditve teže spredaj in zadaj vozi in zavira kot original.
BREZČASEN SLOG IN PAMETNA TEHNOLOGIJA

BREZČASEN SLOG IN PAMETNA TEHNOLOGIJA

Poleg najsodobnejšega pogonskega sklopa, prilagojenih instrumentov in učinkovitih žarometov LED različica E-Type Concept Zero voznikom nudi edinstveno priložnost, da uživajo v originalni notranjosti modela iz šestdesetih let s sistemom za informacije in zabavo na zaslonu na dotik. To je popolna mešanica tradicionalne izdelave in sodobnosti.