ODDELEK JAGUAR CLASSIC

V oddelku Jaguar Land Rover Classic smo posvečeni ohranjanju in obnavljanju avtomobilske dediščine, da bodo v njej lahko uživale in jo negovale tudi prihodnje generacije. Prav tako smo popolnoma zavezani podpiranju pobud za obnovitev, vzdrževanje in ohranitev klasičnih vozil Jaguar, da bi svoji slavni preteklosti z restavriranjem in celo elektrifikacijo zagotovili kar najboljšo prihodnost.

E-TYPE ZERO

Postanite lastnik najlepšega električnega avtomobila na svetu. Model E-Type Zero vso privlačnost legendarnega vozila iz 60. let prenaša v sodobnost zahvaljujoč naši novi generaciji električnih pretvornikov pogonskega sklopa.

Raziščite E-TYPE ZERO
NADALJEVANJE MODELA D-TYPE

Legendarni model D-Type je sprožil zlato dobo dirk v Le Mansu ter s prvim mestom v letih 1955, 1956 in 1957 na znani 24-urni dirki vozila Jaguar postavil na sezname zmagovalcev. 62 let pozneje se D-Type, ljubeče prenovljen, vrača kot del nadaljevanja serije vozil Jaguar Classic.

Izvedite več
DELAVNICE ODDELKA JAGUAR LAND ROVER CLASSIC

S ponosom vam predstavljamo novo delavnico za klasična vozila Classic Works, kjer so zaposleni vrhunski inženirji in strokovnjaki za zgodovino avtomobilizma, s čimer vam želimo zagotoviti kar najboljše storitve prenove, sestavljanja, servisiranja in vzdrževanja vozil.

IZVEDITE VEČ
IZVIRNA VOZILA
Zgodovino oživljamo z natančno reprodukcijo omejene serije klasičnih vozil znamke Jaguar – serija Jaguar Classic, med drugim izredno lahki model E-Type, legendarni model XKSS, predstavljamo pa vam tudi revolucionarno električno vozilo E-Type Concept Zero.
Izvedite več
STORITVE ZA LASTNIKE
Poslanstvo tega oddelka, ki se ponaša s specialističnimi inženirji in strokovnjaki s področja zgodovine avtomobilizma, je zagotoviti servisiranje z originalno garancijo, restavriranje in pomoč pri prodaji vseh klasičnih modelov vozil Jaguar, ne glede na njihovo starost.
izvedite več
ORIGINALNI DELI
Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil Jaguar. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila.
Izvedite več
DOŽIVETJA VOŽNJE S KLASIČNIMI VOZILI
Če želite izkusiti vznemirjenje pri vožnji klasičnega vozila Jaguar, ni treba, da ste njegov lastnik. Naše izkušnje vožnje s klasičnimi vozili Jaguar so vaša priložnost, da doživite duha, romantiko in vznemirjenje preteklosti znamke Jaguar.
Izvedite več
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
Stopite v stik z nami.
Če ste stranka podjetja Jaguar Land Rover ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas.
Rezervirajte testno vožnjo
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
Najdite prodajalca
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.