NADOMESTNI DELI ZA KLASIČNA VOZILA JAGUAR
NADOMESTNI DELI ZA KLASIČNA VOZILA JAGUAR

Tisočim kupcem z vsega sveta nudimo originalne nadomestne dele za klasične modele vozil Jaguar. Naš cilj je zagotoviti najvišjo raven kakovosti popravil in nadomestnih delov za kupce, ki skrbijo za starejša vozila.

Kadar je mogoče, vse dele izdelamo po natančnih specifikacijah za vozila Jaguar. Poleg tega uporabljamo izvirne risbe in orodje, kar zagotavlja, da so deli res originalni.

PRENOVLJENA ZGODOVINA

Izvirni elementi Jaguar Classic Genuine niso le kopije – so poustvarjeni. Sledijo izvirniku in predstavljajo zapuščino znamke Jaguar.

IZVEDITE VEČ
DOVOLJ ZA VSE

Na voljo so zaloge rezervnih delov, dodatkov in potrošnega materiala Jaguar Classic Parts za naslednje modele vozil Jaguar in Daimler: X300 (6 in 12 valjev), XJS, serija 3 XJ12, XJ6, XJ8 (X308) in XJ12, XJ40 (XJ81) ter limuzine Daimler do leta 1992. Leta 2015 smo v serijo Classic Parts dodali še dele za model XK8/R (X100).

IZVIRNI ČLANEK

Ker podpiramo širjenje vozil Jaguar po svetu, oddelek za dele klasičnih vozil Jaguar nudi večjezični katalog Jaguar in stran za spletno naročanje z več kot 22.000 referenčnimi številkami delov, skupaj z diagrami, količinami in podatki o uporabi na vozilu.

Cilj oddelka za nadomestne dele za klasična vozila je zagotoviti enako visoko raven storitev in kakovostnih originalnih izdelkov, kot jih uživa lastnik novega vozila Jaguar. Z originalnimi deli Jaguar, neposredno iz podjetja Jaguar, lahko lastniki starejših vozil vozijo svoje avtomobile veliko dlje, saj so lahko prepričani, da vsi deli delujejo kar se da učinkovito.

OBIŠČITE SPLETNO STRAN NADOMESTNIH DELOV ZA KLASIČNA VOZILA JAGUAR
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Če ste stranka podjetja Jaguar Land Rover ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.