EVROPSKI INŠTITUT ZA OBLIKOVANJE (ISTITUTO EUROPEO DI DESIGN – IED)

Znamka Jaguar in IED Torino pripravljata nov podiplomski študij z drugačnim pogledom na oblikovanje vozil.

PARTNERSTVO ZA NOV PRISTOP K OBLIKOVANJU VOZIL

Študij, ki ga IED Torino nudi od leta 2017, bo prvi, ki se bo osredotočal na oblikovanje notranjosti avtomobila in uporabniško izkušnjo. V središču procesa oblikovanja bo uporabnik, raziskovali pa bodo, kako lahko notranja zasnova vpliva na zunanjost in ne obratno. Znamka Jaguar se je tako spet znašla med vodilnimi na področju oblikovalskega razmišljanja in izobraževanja.

VSEBINA ŠTUDIJA
Ta enoletni podiplomski študij bo potekal v angleščini, med drugim pa bo obravnaval: sodobne tehnologije; identifikacijo notranje opreme in modelov uporabe; tradicionalne in vrhunske materiale; nove obloge in tehnologije ter vmesniške platforme (zlasti oblikovanje vmesnikov).
GURUJI OBLIKOVANJA V PREDAVALNICI
Znamka Jaguar sodeluje pri določanju strukture in vsebin študija ter pri komentarjih zaključnih disertacij. Študentje se bodo lahko učili tudi od cenjenih strokovnjakov, saj bodo med gostujočimi predavatelji tudi direktor oblikovanja znamke Jaguar Ian Callum ter ključni člani njegove ekipe, ki se ukvarjajo z oblikovanjem zunanjosti in notranjosti.
PO NOTRANJI STRANI
»Jaguar je vesel, da sodeluje s tako cenjeno ustanovo, kot je IED v Torinu, pri prvem podiplomskem študiju oblikovanja notranjosti vozil in uporabniške izkušnje. Program bo omogočil edinstven vpogled v postopek oblikovanja vozil in moja ekipa bo z veseljem sodelovala z nadarjenimi študenti te smeri.«

Ian Callum, direktor oblikovanja pri znamki Jaguar
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Če ste stranka podjetja Jaguar Land Rover ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.