REVOLUCIONARNO OBLIKOVANJE

Poslanstvo znamke Jaguar je svetu ponuditi izjeme zasnove, ki so vizualno vznemirljive, nas očarajo in prebudijo neznane občutke, ne le pri oblikovanju prekrasnih vozil, ampak na vseh življenjskih področjih.

NAVDIH, KI NE POJENJA

V preteklih letih so oblikovalci znamke Jaguar zasnovali številna legendarna vozila: med drugim model D-Type z aerodinamično grbo; E-Type, ki je zagotovo najbolj zaželeno vozilo znamke Jaguar; in nagrajevani model XE, ki je bil razglašen za najlepši avto na 201. Mednarodnem avtomobilističnem festivalu v Parizu. Videti je, da navdih ne pojenja. Vprašanje je le, kaj bo v prihodnosti. To boste prvi izvedeli na oddelku za oblikovanje.

MODEL F-TYPE S KANČKOM BRITANSKOSTI
Privlačnost modela F-TYPE, ki je po svetu že zaslovel zaradi svojega oblikovanja, je še okrepljena z ekskluzivno različico British Design. Oblika temelji na modelu F-TYPE S, a smo ga vizualno še izboljšali, izpilili notranjo opremo, zunanjost pa okrasili s paleto barv britanske zastave, zaradi česar je slog tega britanskega športnega vozila podarjeno britanski.
IZVEDITE VEČ
NAJBOLJ ZMOGLJIVO VOZILO JAGUAR DO ZDAJ
Z združitvijo klasičnega sloga in najsodobnejše tehnologije ter zmogljivosti motorja je model F-TYPE Project 7 popolna kombinacija klasičnega oblikovanja in dinamike 21. stoletja. Izvedite, kako je ta posebna športna izdaja za zbiratelje postala najhitrejše in najbolj zmogljivo vozilo Jaguar, kar smo jih kdaj koli izdelali.
IZVEDITE VEČ
V ZAČETKU JE BILA BESEDA
Na londonskem festivalu oblikovanja so predstavili nenavadno skulpturo, ki so jo ustvarili oblikovalci znamke Jaguar. Model vozila Jaguar XE v naravni velikosti, oblikovan le iz besed v najrazličnejših jezikih, ki ga najbolje opisujejo. To so: videz, vožnja in udobje.
IZVEDITE VEČ
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Če ste stranka podjetja Jaguar Land Rover ali imate splošna vprašanja, se obrnite na nas.
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.