REVOLUCIONARNO OBLIKOVANJE

Poslanstvo znamke Jaguar je svetu ponuditi izjeme zasnove, ki so vizualno vznemirljive, nas očarajo in prebudijo neznane občutke, ne le pri oblikovanju prekrasnih vozil, ampak na vseh življenjskih področjih.

NAVDIH, KI NE POJENJA

V preteklih letih so oblikovalci znamke Jaguar zasnovali številna legendarna vozila: med drugim model D-Type z aerodinamično grbo; E-Type, ki je zagotovo najbolj zaželeno vozilo znamke Jaguar; in nagrajevani model XE, ki je bil razglašen za najlepši avto na 201. Mednarodnem avtomobilističnem festivalu v Parizu. Videti je, da navdih ne pojenja. Vprašanje je le, kaj bo v prihodnosti. To boste prvi izvedeli na oddelku za oblikovanje.

MODEL F-TYPE S KANČKOM BRITANSKOSTI

MODEL F-TYPE S KANČKOM BRITANSKOSTI

Privlačnost modela F-TYPE, ki je po svetu že zaslovel zaradi svojega oblikovanja, je še okrepljena z ekskluzivno različico British Design. Oblika temelji na modelu F-TYPE S, a smo ga vizualno še izboljšali, izpilili notranjo opremo, zunanjost pa okrasili s paleto barv britanske zastave, zaradi česar je slog tega britanskega športnega vozila podarjeno britanski.
NAJBOLJ ZMOGLJIVO VOZILO JAGUAR DO ZDAJ

NAJBOLJ ZMOGLJIVO VOZILO JAGUAR DO ZDAJ

Z združitvijo klasičnega sloga in najsodobnejše tehnologije ter zmogljivosti motorja je model F-TYPE Project 7 popolna kombinacija klasičnega oblikovanja in dinamike 21. stoletja. Izvedite, kako je ta posebna športna izdaja za zbiratelje postala najhitrejše in najbolj zmogljivo vozilo Jaguar, kar smo jih kdaj koli izdelali.
V ZAČETKU JE BILA BESEDA

V ZAČETKU JE BILA BESEDA

Na londonskem festivalu oblikovanja so predstavili nenavadno skulpturo, ki so jo ustvarili oblikovalci znamke Jaguar. Model vozila Jaguar XE v naravni velikosti, oblikovan le iz besed v najrazličnejših jezikih, ki ga najbolje opisujejo. To so: videz, vožnja in udobje.