BREZŽIČNA NADGRADNJA PROGRAMSKE OPREME

BREZŽIČNA NADGRADNJA PROGRAMSKE OPREME

VEDNO POVEZANI, VEDNO POSODOBLJENI

Tehnološko dovršeno vozilo Jaguar lahko posodabljate na daljavo – tako kot svoj pametni telefon. Zahvaljujoč brezžičnemu posodabljanju programske opreme bo imelo vozilo vedno najsodobnejšo programsko opremo in bo vedno pripravljeno za vožnjo. Z vgrajeno brezžično podatkovno povezavo vozila Jaguar lahko najnovejšo programsko opremo prenesete brezplačno. Posodobitev ni treba izvesti takoj – lahko jih načrtujete do dva tedna vnaprej v času, ki vam odgovarja.

KAKO NAMESTITI NADGRADNJO PROGRAMSKE OPREME

1. KORAK – ZAČETEK POSODOBITVE

1. KORAK – ZAČETEK POSODOBITVE

Ko bo posodobitev na voljo, boste na zaslonu na dotik videli sporočilo z dvema možnostma: »Posodobi zdaj« ali »Določi čas posodobitve«. Če želite, za nadaljevanje sprejmite pogoje za nadaljevanje posodobitve.
2. KORAK – NAMESTITEV

2. KORAK – NAMESTITEV

Ko boste pripravljeni, pritisnite »Posodobi zdaj«. Nekatere posodobitve zahtevajo, da je vozilo pred začetkom posodobitve izklopljeno, zaklenjeno in ima vključen alarm. V tem primeru vozila med namestitvijo ne boste mogli uporabljati. Vozilo Jaguar vas bo obvestilo, ko bo takšna posodobitev potrebna.
3. KORAK – URNIK

3. KORAK – URNIK

Če posodobitev zahteva zaustavitev vozila, jo lahko načrtujete za čas, ki vam ustreza. Posodobitve je mogoče načrtovati do dva tedna vnaprej.
4. KORAK – ZAKLJUČEK

4. KORAK – ZAKLJUČEK

Ko bo posodobitev končana, boste na zaslon na dotik prejeli obvestilo, da je bila namestitev uspešna. Zdaj lahko uživate v najnovejši programski opremi vozila Jaguar.

OPOMBE O POSODOBITVI PROGRAMSKE OPREME

Prek spodnjih povezav si oglejte vsebino vsake izdaje programske opreme:

OPEN ALL
OS 2.0.1
OS 2.0.2
OS 2.0.3
OS 2.0.4
OS 2.0.5
OS 2.0.6

SAMODEJNE POSODOBITVE

Večino posodobitev programske opreme boste morali pred namestitvijo ročno potrditi, občasno pa se bodo namestitve vozila Jaguar samodejno posodobile zaradi varnosti, zaščite ali vzdrževanja sistemov. Za samodejne posodobitve vam ni treba storiti ničesar, na zaslonu na dotik ne boste videli obvestila in tudi tedaj lahko vozite kot običajno.