NASTAVITEV ELEKTRIČNEGA VOZILA (EV)

NASTAVITEV ELEKTRIČNEGA VOZILA (EV)

PREDNOSTI POVEZANOSTI

Dobrodošli na razburljivi pustolovščini z vozilom Jaguar. Povezali vas bomo z možnostmi in storitvami v središču naelektrenega sveta, vključno s sistemom za informacije in zabavo, aplikacijami za pametne telefone in zemljevidi polnilnic.

PAMETNO DOMAČE POLNJENJE

Poleg udobja in prihrankov, ki jih zagotavlja profesionalno nameščena domača polnilnica, obstaja tudi kar nekaj pametnih načinov za vsakodnevno izboljšanje vaše električne izkušnje.

PREKLOPITE NA OBNOVLJIVO ENERGIJO

PREKLOPITE NA OBNOVLJIVO ENERGIJO

Tarife za polnjenje električnih vozil, ki so posebej zasnovane za lastnike električnih vozil, običajno zagotavljajo nižjo ceno za elektriko, ki jo porabite ponoči izven konic. To pomeni, da lahko vozilo doma polnite na najbolj ugoden in priročen način.

Z obnovljivo električno energijo, ki jo že nudijo številni ponudniki, je polnjenje tudi bolj trajnostno kot kdaj koli prej.
NAČRTUJTE ČASE POLNJENJA

NAČRTUJTE ČASE POLNJENJA

S polnjenjem čez noč bo vaša rutina preprosta in izkoristili boste bistveno nižje tarife za električna vozila, ki jih ponujajo številni domači ponudniki. Če uporabljate možnost »prednostnega obdobja polnjenja«, boste električno energijo izven konic plačali po znatno nižji ceni.

Če želite nastaviti želeno obdobje polnjenja, prenesite aplikacijo iGuide1 in poiščite »polnjenje vozila«.
S PREDHODNIMI NASTAVITVAMI LAHKO PODALJŠATE DOSEG VOZILA

S PREDHODNIMI NASTAVITVAMI LAHKO PODALJŠATE DOSEG VOZILA

Predhodne nastavitve vam omogočajo, da ogrejete ali ohladite kabino in baterijo, medtem ko je vaše vozilo Jaguar priključeno na električno omrežje. Za to boste uporabili energijo iz električnega omrežja in ohranili energijo v bateriji ter s tem povečali doseg vožnje.

Za nastavitev predhodnih nastavitev prenesite aplikacijo iGuide1 in poiščite »predkondicioniranje«.

PRIPOROČENE APLIKACIJE ZA PAMETNE TELEFONE

Z našima aplikacijama Jaguar iGuide in Jaguar Remote imate takojšen dostop do ključnih nadzornih možnosti vozila, kadar koli jih potrebujete.1.

APLIKACIJA JAGUAR IGUIDE: VODENJE VOZILA NA POTI

APLIKACIJA JAGUAR IGUIDE: VODENJE VOZILA NA POTI

Aplikacija Jaguar iGuide1 omogoča preprosto iskanje in razumevanje ključnih možnosti nadzora vozila Jaguar. Deluje tudi kot priročnik za uporabo na mobilnem telefonu, saj zagotavlja, da je odgovor na vsako vprašanje vedno pri roki.
APLIKACIJA JAGUAR REMOTE: STALEN NADZOR VAŠEGA VOZILA

APLIKACIJA JAGUAR REMOTE: STALEN NADZOR VAŠEGA VOZILA

Aplikacija Jaguar Remote1 vam omogoča popoln nadzor nad možnostmi vašega vozila neposredno iz vašega telefona. Daljinsko zaklepanje, stanje goriva, čas polnjenja in klimo lahko nastavite že s pritiskom na tipko.

DODATNA PODPORA

KAKO NAPOLNITI BATERIJO?

KAKO NAPOLNITI BATERIJO?

Spoznajte preproste korake za polnjenje svojega vozila doma ali na javni polnilnici.
NAČINI VOŽNJE PRIKLJUČNEGA ELEKTRIČNEGA HIBRIDA (PHEV)

NAČINI VOŽNJE PRIKLJUČNEGA ELEKTRIČNEGA HIBRIDA (PHEV)

Seznanite se z načini, ki jih imate na voljo za vožnjo svojega vozila PHEV. Izbirate lahko med električnim in bencinskim pogonom.

1Deluje samo z združljivimi pametnimi telefoni. Odvisna je od mobilnega omrežja, signala in računa stranke. Za uporabo je potrebna mobilna podatkovna povezava ali povezava Wi-Fi.