POMOČ ZA VOZILA JAGUAR

Pomoč na cesti za vozila Jaguar

S pomočjo na cesti boste kadar koli in kjer koli v Evropi popolnoma zaščiteni. Uporabljate jo lahko prva tri leta jamstvene dobe vozila, brez omejitve prevoženih kilometrov.

Ob morebitni okvari ali nesreči smo na voljo 24 ur na dan, 365 dni.

Pokličete lahko številke:
00 386 1 5305 356
080 1 356

Ali pa več kot 3 sekunde držite pritisnjen gumb za klic v sili na levi strani nadzorne plošče.

Ko pokličete, vas bomo vprašali:

– kako vam je ime,
– kje se nahajate,
– kako se glasi vaša registrska številka ali identifikacijska številka vozila (VIN),
– prosili vas bomo, da nam na kratko opišete težavo
– in nam zaupate svojo telefonsko številko.

Splošni pogoji poslovanja

Pomoč na cesti Jaguar je na voljo v naslednjih državah: Albanija, Avstrija, Bosna in Hercegovina, Belgija, Bolgarija, Hrvaška, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Gibraltar, Grčija, Madžarska, Islandija, Irska, Italija, Kosovo, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Makedonija, Moldavija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Srbija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Turčija in Ukrajina.

V nekaterih primerih lahko veljajo finančne omejitve – za podrobnosti si oglejte priročnik o jamstvenih ugodnostih.

KORISTI


POMOČ IN VLEKA

POMOČ PRI OKVARI

Če vam okvara ali tehnična težava (ko zasveti kontrolna lučka) preprečuje začetek ali nadaljevanje potovanja v eni od naštetih držav, bo podpora za vozila Jaguar organizirala popravilo na kraju samem, kjer je to mogoče (in zakonsko dovoljeno). Če telefonska podpora ne bo zadostovala in popravilo na kraju samem ne bo mogoče, pa vam bomo omogočili storitev vleke vozila do najbližjega pooblaščenega prodajalca vozil JLR, kjer bodo opravili diagnostiko oziroma vam vozilo popravili.

Pomoč na cesti Jaguar vam nudi podporo tudi v primerih, za katere ste odgovorni sami, kot so prazen rezervoar ali polnjenje napačnega goriva, izguba ključev ali okvara akumulatorja.

POMOČ OB NESREČI

Če se nahajate v eni od navedenih držav in zaradi nesreče ne morete nadaljevati potovanja, bodo, če popravilo na cesti ne bo mogoče, v oddelku za pomoč na cesti Jaguar organizirali vleko do najbližjega pooblaščenega serviserja JLR.

DODATNE KORISTI


POMOČ PRI OKVARI

Nadomestno vozilo

Oddelek za pomoč na cesti Jaguar vam bo zagotovil nadomestno vozilo, dokler vašega vozila ne popravijo in vrnejo v vašo domovino. Upoštevajte, da je razpoložljivost vozil odvisna od lokalnih razmer. Veljajo lahko pogoji najema ustreznih rent-a-car podjetij. Ob prevzemu nadomestnega vozila bo morda potrebna tudi kreditna kartica, kar je odvisno od lokalne zakonodaje.

DRUGE MOŽNOSTI

Taksi
Pomoč na cesti Jaguar krije stroške taksija do najbližje železniške postaje ali letališča v znesku do

Vlak

Letalo
Leti v ekonomskem ali premijskem ekonomskem razredu.

DRUGE MOŽNOSTI

Nastanitev
Če potrebujete tudi nočitev, vam pomoč na cesti Jaguar krije stroške ene nočitve v hotelu s 4 ali 5 zvezdicami za vse potnike v vozilu, vključno z zajtrkom, ali do 7 nočitev pod enakimi pogoji, če niste v matični državi.

POMOČ OB NESREČI

Ob prometni nesreči lahko izkoristite vse navedene ugodnosti, vendar je nadomestno vozilo omejeno na največ 2 delovna dneva od trenutka, ko vaše vozilo odpeljejo k pooblaščenemu serviserju.

DODATNE STORITVE

Prevzem ali vračilo popravljenega vozila (matična država/tujina)

Lahko se odločite, da popravljeno vozilo prevzamete sami, ali pa bo podpora Jaguar organizirala prevoz popravljenega vozila na vaš stalni naslov oziroma lokacijo po vaši izbiri.

Prevoz nepopravljenega vozila (matična država/tujina)

Podpora Jaguar bo poskrbela za prevoz nepopravljenega vozila na vaš stalni naslov oziroma lokacijo po vaši izbiri.

Zgoraj opisane storitve veljajo ob okvari ali trčenju.

Omejitve odgovornosti:
*Ponudba velja za modela Jaguar XF in XJ od modelnega leta 2016 (ne velja za modelno leto 2015) in za model Jaguar F-TYPE od modelnega leta 2017.
*
*Od datuma, ko je program aktiviran.