POMOČ NA CESTI
POMOČ NA CESTI

Na pomoč na cesti se lahko vedno zanesete. Prednosti Jaguarjeve asistence so na voljo v celotnem garancijskem obdobju novega vozila. V primeru okvare ali nezgode je zagotovljena pomoč na cesti. V kolikor je potrebno, pa organiziramo tudi nadaljevanje potovanja. V nekaterih primerih bomo organizirali namestitev v hotelu.

Vzpostavite stik

V naših klicnih centrih dela izkušeno osebje, ki govori več jezikov. Na voljo so 24 ur na dan in vse dni v letu. Pokličite jih na številko 080 1 356 (kadar se nahajate v Sloveniji) in na številko + 386 1 5305 356 (kadar se nahajate izven Slovenije).

Ko boste poklicali, nam zaupajte:

• Ime in priimek
• Kraj, kjer ste
• Registrsko številko ali identifikacijsko številko vozila (VIN)
• Kratek opis težave
• Telefonsko številko za stik

Če je bilo vaše vozilo udeleženo v nezgodi, vas bomo poprosili tudi za opis poškodb in podatkov o drugih udeležencih.


*Splošni pogoji
Jaguarjeva pomoč na cesti je na voljo v naslednjih državah celinske Evrope: Andora, Avstrija, Belgija, Češka Republika, Danska (brez Ferskega otočja), Estonija, Finska (brez Alandskega otočja), Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Italija, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Monako, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Republika Irska, San Marino, Slovaška, Slovenija, Španija (vključno z Balearskimi in Kanarskimi otoki), Švedska, Švica in Turčija.

V nekaterih primerih lahko veljajo finančne omejitve – za podrobnosti glejte priročnik z Jaguarjevimi garancijskimi ugodnostmi.

Upoštevajte, da se vsi klici v center Jaguarjeve pomoči na cesti snemajo zaradi morebitnega preverjanja nejasnosti ali pomanjkljivosti. Posnetke lahko uporabimo za šolanje.

PRIMERJAJTE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modele za primerjavo.
Url
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
Url
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
Url
DODATNA OPREMA
Svojega Jaguarja lahko prilagodite s širokim naborom dodatkov, zasnovanih posebej za vaš model
Url