NOVI JAGUAR XF

Osupljiva kombinacija prefinjenosti in zmogljivosti. Modeli vozila Jaguar XF se ponašajo z novo paleto dizelskih motorjev, ki so nadgrajeni z blago hibridno tehnologijo.​

POGLED NA VOZILO Z VSEH STRANI

IZPUSTI CO2 g/km
Le 115

Kombinirana PORABA GORIVA l/100 km
Od 4,4

IZBERITE MODEL
Primerjajte funkcije in specifikacije.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar XF.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
POIŠČITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
OBLIKOVANJE
RAZIŠČITE NOTRANJOST
RAZIŠČITE NOTRANJOST LIMUZINE

Vozilo Jaguar XF bo z veliko prostora za noge, prilagodljivimi sedežnimi položaji in novimi masažnimi možnostmi, ki so na voljo kot dodatna oprema, vaše pravo zatočišče.​

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
RAZIŠČITE LIMUZINO
RAZIŠČITE LIMUZINO

Vozilo XF vedno pritegne pozornost. Sodoben videz, ki vključuje tudi izboljšano masko, je ena od novih značilnosti.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
RAZIŠČITE MODEL SPORTBRAKE
RAZIŠČITE ZUNANJOST VOZILA SPORTBRAKE

Novi model XF Sportbrake. Zasnovan za vse, ki si želijo več prostora. Primeren je za poslovne sestanke, nakupovanje in sprostitev ob koncu tedna.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
ZMOGLJIVOST
VOZNA ZMOGLJIVOST
VOZNA ZMOGLJIVOST

Doživite vožnjo v vozilih Jaguar. Naša paleta vozil zdaj vključuje nove dizelske motorje z blago hibridno tehnologijo za še učinkovitejša potovanja.

ŠTIRIKOLESNI POGON
ŠTIRIKOLESNI POGON

Edinstven sistem štirikolesnega pogona Jaguar (AWD) vključuje inteligentno dinamiko pogonskega sklopa, ki predvideva mejne vrednosti oprijema in prenaša navor, da bi vozilo ohranilo nadzor in umirjenost.

OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
VEKTORIRANJE NAVORA
Tehnologija vektoriranja navora pri zaviranju zagotavlja nadzorovano neodvisno zaviranje, s čimer se poveča zmogljivost tudi v najbolj ostrih ovinkih, in sicer z zmanjšanjem podkrmiljenja in omogočanjem gibljivosti, podobne tisti, ki jo najdemo pri športnih avtomobilih.
POGONSKI SKLOPI
Še boljša učinkovitost ob zmogljivosti vozil Jaguar. Poleg vrste učinkovitih bencinskih motorjev se model XF ponaša tudi z novo dizelsko paleto, ki jo izboljšuje blaga hibridna tehnologija; pameten regenerativni sistem, ki se polni med zmanjševanjem hitrosti in zaviranjem.
PAKET DYNAMIC HANDLING
Paket, ki je na voljo kot dodatna oprema, vsebuje sistema prilagodljive in nastavljive dinamike, rdeče zavorne čeljusti, spojler na zadku vozila, 355-milimetrske sprednje zavore in 325-milimetrske zadnje zavore, zaradi česar ima vozilo še bolj estetski videz, izboljša pa se tudi vozna izkušnja.​
TEHNOLOGIJA V VOZILU
PREPROSTOST SERIJSKO
PREPROSTOST SERIJSKO

Serijske možnosti sistema Pivi vsebujejo naslednje možnosti:


• 11,4-palčni zaslon na dotik
• Digitalni radio DAB
• Novo oblikovan vmesnik
• Apple CarPlay® 1
• Android AutoTM 2
• Aplikacija Remote3

Z nadgrajenim sistemom Pivi Pro4 boste lahko uporabljali najnovejšo avtomobilsko umetno inteligenco z navigacijskim sistemom, ki se samostojno uči ter vam omogoča popolnoma povezana potovanja.

INFORMACIJE NA DLANI
INFORMACIJE NA DLANI

Na novem 12,3-palčnem interaktivnem voznikovem zaslonu visoke ločljivosti lahko izbirate med različnimi postavitvami, vključno s celozaslonsko navigacijo 3D in podatki o vožnji, ali pa na hitro pogledate, katero glasbo predvajate.

Prikaz na vetrobranskem steklu5, ki je na voljo kot dodatna oprema, vam na vetrobransko steklo projicira ključne informacije. Na barvnem zaslonu si tako lahko ogledate hitrost vozila, trenutno prestavo in navigacijski prikaz.

ZVOK MERIDIAN™​
ZVOK MERIDIAN™​

Britanski zvočni sistem Meridian nudi popolno glasbeno izkušnjo. Ne gre le za povečanje glasnosti. Gre bolj za izboljšanje ravni globine, jasnosti in resničnega doživetja glasbe s kombinacijo napredne zvočne tehnologije in strateško nameščenih zvočnikov, ki omogočajo zvočno platformo, imenovano »zvočna faza«, najbolj primerno ravno za notranjost vozila XF. Izbirate lahko med zvočnimi sistemi MeridianTM ali zvočnimi sistemi prostorskega zvoka MeridianTM.

MIR IN TIŠINA
MIR IN TIŠINA

Vozilo XF z aktivnim odpravljanjem cestnega hrupa, ki so ga zasnovali strokovnjaki za zvok Meridian, zmanjšuje ravni vibracij ter vam in vašim potnikom zagotavlja izboljšano udobje vožnje.

POSKRBI, DA STE VEDNO POVEZANI
Paket Online6 nudi dodatne povezane storitve z vgrajeno kartico SIM, ki omogoča dostop do naslednjih možnosti:

• Neomejeno pretakanje vsebin
• Spletno prepoznavanje govora
• Vremenske napovedi
• Sinhronizacija koledarja prek spleta
OKOLJE, PRIMERNO ZA VSE
Kot dodatno opremo lahko izberete dostopno točko Wi-Fi z naročnino za prenos podatkov7 in uporabljate naslednje možnosti:

• Pretočne storitve po lastni izbiri
• Do 20 GB prenosa podatkov na mesec
• Izboljšana povezanost prek antene vozila
• Več povezanih naprav
BREZŽIČNO NAPAJANJE
Brezžično napajanje naprav z ojačevalcem telefonskega signala, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča polnjenje združljivih pametnih telefonov brez kablov ali polnilnih priključkov. Medtem ko ste v avtomobilu, bo telefon uporabljal anteno vozila za boljši signal in jasnejši zvok.
IONIZACIJA ZRAKA V KABINI S FILTROM PM2,5
Ionizacija zraka v kabini NanoeTM, ki je na voljo kot dodatna oprema, izboljša počutje vseh prisotnih v kabini. Če aktivirate to možnost, posebej zasnovan filter zajame drobne delce iz zunanjega zraka, na primer PM2,5 ter prah in cvetni prah.
PRAKTIČNOST IN VARNOST
PRTLJAŽNIK
Dovolj prostora za vse, kar potrebujete na svojih potovanjih. Ne glede na to, ali greste na sobotni izlet z družino ali daljše potovanje, model Sportbrake ustreza vsem vašim potrebam.
AKTIVNI KLJUČ
Novi aktivni ključ8, ki je na voljo kot dodatna oprema, je odporen na vodo in udarce. Z njim lahko odklepate, zaklepate in zaganjate vozilo. Ne glede na to, kakšne dejavnosti na prostem ste načrtovali s prijatelji, običajnega ključa sploh ne potrebujete več.​
NOTRANJE VZVRATNO OGLEDALO CLEARSIGHT
Najsodobnejša tehnologija, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča neoviran pogled skozi zadnji del limuzine Jaguar XF Saloon9. Kamera, ki se nahaja v podstavku antene, v živo prikazuje dogajanje za vozilom v vzvratnem ogledalu, kar zagotavlja stalno vidljivost ne glede na to, kaj je za vami.​
POMOČ VOZNIKU
Vozilo Jaguar XF je zasnovano s funkcijami za pomoč voznikom, ki olajšajo vožnjo po mestu in parkiranje, vožnja po avtocestah pa je še bolj prijetna. Ker s svojo pomočjo zmanjšujejo stres, je vožnja še bolj kakovostna.
RAZISKUJTE DALJE
IZBERITE JAGUAR XF
Tu najdete celotno paleto modelov s širokim naborom izjemnega oblikovanja, pomoči vozniku in najnaprednejših tehnologij.
IZBERITE MODEL
GALERIJA
Ključni element naših vozil je bila vedno prefinjena pozornost do podrobnosti. Novi model vozila Jaguar XF je prava izbira. Prefinjeno vozilo, s katerim se lahko kosa le malokdo.
OGLEJTE SI GALERIJO
SPECIFIKACIJE
Raziščite vse podrobnosti. Izvedite več o zmogljivosti motorja, dimenzijah in porabi goriva.
OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
POPOLNA VOŽNJA SE ZAČNE PRAV TU

​Razkošna poslovna limuzina z značilnim oblikovanjem, dinamičnimi voznimi sposobnostmi in najnovejšimi tehnologijami. S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo XF.​

SESTAVITE SI SVOJEGA
DODATNA OPREMA JAGUAR
DODATNA OPREMA JAGUAR

Vozilo XF popolnoma prilagodite svojemu okusu, življenjskemu slogu in interesom.

POIŠČITE DODATNO OPREMO
ZBIRKA JAGUAR
ZBIRKA JAGUAR

Naša ekskluzivna ponudba luksuznih oblačil, dodatkov in daril, navdihnjena z našimi vozili in njihovim oblikovanjem.

IZBERITE MODEL
Primerjajte funkcije in specifikacije.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar XF.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
POIŠČITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar

Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.

Oglejte si številke WLTP..

WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO2 pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji. Podatki so prikazani kot razpon pri podatkih za testiranje WLTP. Najnižje številke se nanašajo na najbolj varčen / najlažji nabor možnosti.
Najvišji podatki se nanašajo na najmanj ekonomičen / najtežji nabor možnosti. Zakonodaja o WLTP narekuje, da se pri odstopanjih med najnižjimi in podatki, ki so manjši od 5 g CO2, navedejo samo najvišji podatki.


1 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.

3 Aplikacija Jaguar Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati. Aplikacijo Jaguar Remote si boste morali naložiti iz spletne trgovine Apple App Store/Google Play Store.

4 Povezana navigacija vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati.

5 Na nekaterih tržiščih je na voljo le v kombinaciji z vetrobranskim steklom, ki zmanjšuje vpliv sončnih žarkov. Navigacijske smernice na vetrobranskem steklu se prikazujejo samo, če je v vozilo nameščen sistem Pivi Pro.

6 Uporablja se lahko politika poštene uporabe. Vključuje enoletno naročnino, ki se lahko podaljša po prvotnem roku, ki vam ga svetuje prodajalec vozil Jaguar.

7 Slika prikazuje dodatek Click and Go, ki ga je treba kupiti dodatno. Tablica ni vključena. Uporablja se politika poštene uporabe. Po porabi 20 GB podatkov v enem mesecu se lahko hitrost podatkov in funkcionalnost vozila zmanjšata za preostali mesec. Za podrobnosti pravilnika o pošteni uporabi, povezanega s to funkcijo, si oglejte pogoje InControl Pivi Pro na naslovu www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Čas predvajanja je odvisen od ponudnika pretakanja in opredelitve video vsebine. HD video bo znatno povečal porabo podatkov.

8 Aktivni ključ lahko napolnite v približno dveh urah, kar zagotavlja do deset dni delovanja baterije.

9 Le pri modelu Saloon. Namestitev možnosti je odvisna od lokalnih predpisov. Če uporabniki bifokalnih ali varifokalnih leč ne morejo preprosto prilagoditi nastavitev digitalne slike v vzvratnem ogledalu ClearSight, lahko kadar koli uporabljajo možnost običajnega vzvratnega ogledala.


Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.


Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.


Možnosti sistemov Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Jaguar. Nekatere možnosti vključujejo naročnino, ki se bo nadaljevala po obdobju, ki vam ga je predlagal prodajalec vozil. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.


Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.


Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končne uporabnike podjetja Apple Inc.

Android Auto je blagovna znamka podjetja Google LLC.