ipace
ELEKTRIČNI JAGUAR I‑PACE

Predstavljamo prvo izjemno zmogljivo športno terensko vozilo iz družine Jaguar s samo električnim pogonom.

360° ZUNANJOST

POSPEŠKI
0-100km/h v 4.8 sekundah

DOSEG
470km WLTP †

*WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nov proces, ki je bil uveden leta 2017 in pri katerem se v Evropi merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti osebnih vozil. Zasnovan je tako, da meritve bolj odgovarjajo dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.

SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
KLJUČNE ZNAČILNOSTI
NAELEKTRENA VOŽNJA
Vozilo I‑PACE je zlasti pravi predstavnik družine Jaguar - avtomobil, ki je zares posvečen vozniku. Električna motorja in skoraj popolna razporeditev teže zagotavljajo 696 Nm takojšnjega navora in okretnost športnih vozil.
RAZIŠČITE ZMOGLJIVOST
OBLIKA, KI VAS GANE
Z elegantno in izjemno aerodinamično zasnovo ter zelo nizkim količnikom zračnega upora, ki znaša le 0,29d, smo vozilo I‑PACE, ki zrak reže kot najostrejše rezilo, ustvarili, da bi zagotovili kar največji doseg in kar najboljšo stabilnost. Vozilo I‑PACE vas bo s tekočimi bočnimi linijami, premišljeno odprtino za zajem zraka na pokrovu motorja in značilnimi izboklinami zadka presunilo iz vseh strani.
RAZIŠČITE ZUNANJOST
NOTRANJI MIR
Jaguar I‑PACE brezhibno združuje vse prednosti sodobne tehnologije in izjemno prostornost. Zasnova notranjosti je popolnoma čista, brez odvečnih dodatkov, ponaša pa se z otipljivimi značilnostmi in elegantnimi linijami. Zaradi značilnosti električnega pogona je na voljo dodaten prostor, ki zagotavlja več svobode in kar največje udobje, ki ga zagotavlja notranjost vozila I‑PACE.
RAZIŠČITE NOTRANJOST
POPOLN NADZOR
Novi sistem za informacije in zabavo Pivi Pro omogoča ključne informacije v le nekaj trenutkih. Navdih smo poiskali pri pametnih telefonih, saj je sistem enako intuitiven.
RAZIŠČITE TEHNOLOGIJO V VOZILU
ZUNANJOST
POGONSKI SKLOP
NOTRANJOST
POGONSKI SKLOP
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_**.jpg
Kliknite za interakcijo
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/ipace/power_m_**.jpg
Kliknite za interakcijo
I‑PACE: PODROBNOSTI
DOSEG VOZILA I-PACE 
Ob pomoči izračuna dosega ugotovite, kako se vozilo Jaguar I-PACE brezhibno sklada z vašim življenjskim slogom. 
ZMOGLJIVOST
Trenutni navor in oprijem vseh štirih koles vozilu I‑PACE omogočata pospeševanje pravega športnega avtomobila. Do 100 km/h pospeši v le 4.8 sekunde.
BATERIJA
Baterija vozila I‑PACE z 90 kWh je izdelana iz litij-ionskih celic visoke energijske gostote. Njihova zasnova in najsodobnejši sistem za toplotno upravljanje jim omogočata dolgo življenjsko dobo in dolga obdobja trajne maksimalne moči.
MOČ
Vozilo I‑PACE poganjata dva sinhrona elektromotorja s trajnim magnetom. Podobno kot tehnologija, ki se nahaja v dirkalnem avtomobilu I‑TYPE Formula E, motorja ustvarjata 400 KM in 696 Nm navora.
MERE
Vozilo I‑PACE je od zunaj videti zelo kompaktno, znotraj pa je izjemno prostorno. Ponaša se s petimi sedeži, inovativnim razporedom prostora za shranjevanje, velikim prtljažnim prostorom, ki obsega več kot 1,453 litrov, in kar 27 litri prostora za shranjevanje v kabini.
POLNJENJE VOZILA I-PACE 
S polnilnima kabloma, ki ju prejmete ob nakupu, lahko vozilo I-PACE polnite doma ali na javnih polnilnih mestih, katerih število neprestano raste. 
RAZIŠČITE Lastništvo električnega avtomobila
NAVDUŠEVANJE Z ELEKTRIKO
DOSEG IN POLNJENJE
Odkrijte, kako se vozilo Jaguar I‑PACE z lahkoto prilagaja vašemu življenjskemu slogu, najsi gre za vaše prvo ali novo električno vozilo. K temu pripomoreta tudi premišljeni kalkulator dosega in vprašalnik za odrejanje polnjenja.
RAZIŠČITE DOSEG IN POLNJENJE
SPODBUDE
Lastniki vozil I‑PACE so lahko deležni finančnih ugodnosti, ki jih omogoča električno vozilo. Spodbude, zaradi katerih je vsakodnevna vožnja še bolj ugodna in stroškovno učinkovita, lahko vključujejo državne subvencije, nižje cestnine, nižje stroške za vožnjo po mestnih središčih in bolj preprosto uporabo voznih pasov za vozila z več potniki.
RAZIŠČITE SPODBUDE ZA ELEKTRIČNA VOZILA
TEKMOVANJE V INOVATIVNOSTI 
Posvetili smo se ustvarjanju električnih avtomobilov, ki so naelektreni pri vožnji in tudi takrat, ko jih gledate, ter se leta 2016 pridružili tekmovanjem formule E. Prvenstvo nam omogoča nenehno preizkušanje in razvoj novih tehnologij, ki jih nato uporabljamo za izboljšanje svojih cestnih avtomobilov, s čimer vam zagotavljamo pristno izkušnjo vožnje vozil Jaguar.
RAZIŠČITE NAELEKTRENOST
IZBERITE VOZILO I‑PACE

Med modeli vozil Jaguar izberite naelektreno kombinacijo zmogljivosti, tehnologije in sloga.

IZBERITE MODEL

† WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nov proces, ki je bil uveden leta 2017 in pri katerem se v Evropi merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti osebnih vozil. Zasnovan je tako, da meritve bolj odgovarjajo dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.

Uradni podatki preskusov EU iz preskusov proizvajalcev po zakonodaji EU. Samo za namene primerjanja. Realni podatki in zmogljivosti električnega vozila se lahko razlikujejo glede na vozne in okoljske spremenljivke.

Določene opisane lastnosti so lahko del dodatne opreme in so odvisne od tržišča. Podatke preverite na lokalizirani spletni strani znamke Jaguar ali pri lokalnem prodajalcu vozil Jaguar, kjer boste izvedeli vse o razpoložljivosti in prodajnih pogojih v svoji državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane na tej spletni strani v povezavi s tehnologijo, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti. Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo v vsakem trenutku zagotavljati popoln nadzor nad vozilom.