fpace
NOVO VOZILO F‑PACE 300 SPORT

Razburljiva zmogljivost. Edinstvene podrobnosti.

RAZIŠČITE TA MODEL

IZPUSTI CO2 g/km
Že od 170‡

PORABA GORIVA kombinirano l/100km
Od 6.4‡

F‑PACE

Jaguarjev osupljivi zmogljivi SUV športno vodenje in čudovito oblikovanje združuje z vsakdanjo praktičnostjo in učinkovitostjo.

360° ZUNANJOST

IZPUSTI CO2 g/km
Že od 140‡ pri modelu z ročnim menjalnikom
Že od 146‡ pri modelu s samodejnim menjalnikom

PORABA GORIVA kombinirano l/100km
Od 5.3‡ pri modelu z ročnim menjalnikom
Od 5.5‡ pri modelu s samodejnim menjalnikom

SESTAVITE SI SVOJEGA


S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar

F‑PACE je športni SUV, ki vrhunsko osupljivost pri vožnji dopolnjuje z varčno porabo goriva. F‑PACE je vsestransko tehnološko napreden in poskrbi za vašo varnost, povezave in razvedrilo. Navdušuje z zmogljivostjo za vsako cesto in prostornostjo za vsak dan. F‑PACE je Jaguar za vas in Jaguar za vašo družino.

SESTAVITE SI SVOJEGA
RAZIŠČITE JAGUAR F‑PACE ZUNANJOST
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_14.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**.jpg
Kliknite za interakcijo
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_07_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/fp/fp_**_m.jpg
Kliknite za interakcijo
RAZIŠČITE JAGUAR F‑PACE NOTRANJOST
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/fpace_my19
Kliknite za interakcijo
Kliknite za interakcijo
Ponastavi na prvotno
Izhod
VSE ZA ŠE BOLJŠO ZMOGLJIVOST

V oddelku za posebna vozila smo predelali zunanje oblikovanje vozila F‑PACE, da bi dosegli še boljšo zmogljivost. Model F‑PACE SVR je najizrazitejši razvojni korak nagrajenega vozila F‑PACE.

RAZIŠČITE VOZILO
RAZLIČICE
F‑PACE 300 SPORT
NOVO VOZILO F‑PACE 300 SPORT

Edinstvene oznake in ekskluzivna zunanjost v barvi Dark Satin Grey nakazujejo izjemno razburljivost vozila F‑PACE 300 SPORT. V notranjosti vozila, ki odraža njegovo pravo naravo, pa boste uživali v čisto vsakem potovanju.

OGLEJTE SI GALERIJO
F‑PACE CHEQUERED FLAG
NOVO VOZILO F‑PACE CHEQUERED FLAG (CILJNA ZASTAVA)

Vozilo F‑PACE Chequered Flag, za katerega smo navdih našli v dediščini svojih dirkalnih avtomobilov, se ponaša z izjemno zunanjostjo, prepoznavnimi oznakami in serijo naših najbolje prodajanih pogonskih sklopov.

OGLEJTE SI GALERIJO
KLJUČNE ZNAČILNOSTI
GENI ŠPORTNEGA AVTOMOBILA
Za navdih je poskrbel F‑TYPE, zato Jaguar F‑PACE zmogljiv terenski 'crossover' z geni športnega avta. Od izbokline na pokrovu motornega prostora do poudarjenih zadnjih bokov je prepoznaven po športnem videzu, zato na cesti pritegne številne poglede. F‑PACE poustvarja energijo, moč in čisto obliko Jaguarja F‑TYPE.
RAZIŠČITE ZUNANJOST
PRAKTIČNOST IN PROSTORNOST
Prostornina prtljažnika vozila F‑PACE znaša 650 litrov1, zaradi česar je glede tega vodilen v svojem razredu, ponaša pa se tudi z možnostjo delitve zadnje sedežne klopi v razmerju 40:20:40.
RAZIŠČITE NOTRANJOST
MOČ IN UČINKOVITOST
F‑PACE's range of engines, including the new 5.0 litre 550PS V8 Supercharged Petrol2, and Lightweight Aluminum Architecture deliver refinement, efficiency and thrilling performance.

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.
RAZIŠČITE VOZNO ZMOGLJIVOST
OGLEJTE SI FILM
yt:LLwA9uqoYnc
VGRAJENE TEHNOLOGIJE
F‑PACE navdušuje z najsodobnejšo tehnologijo, kot sta projekcijski zaslon (HUD) in zapestnica za različne aktivnosti, ki nadomešča ključ, številne napredne funkcije za pomoč vozniku pa poskrbijo za preprostejšo in bolj sproščeno vožnjo. Med drugim ga odlikuje napredni multimedijski sistem InControl, ki poskrbi za vaše razvedrilo in zagotavlja, da boste vedno povezani z zunanjim svetom.
RAZIŠČITE VGRAJENE TEHNOLOGIJE
PET ZVEZDIC PRI OCENJEVANJU EURO NCAP

Vozilo Jaguar E‑PACE se ponaša s petimi zvezdicami ocenjevanja Euro NCAP, kar potrjuje, da je med najvarnejšimi na tržišču. Z izjemno zaščito za odrasle, otroke in pešce je vozilo v vseh kategorijah doseglo zelo visoke ocene.

Kombinacija aktivne in pasivne varnosti vsebuje serijske sisteme, kot so sistem za preprečevanje naleta pri nizkih hitrostih z zaznavanjem pešcev in pa sisteme, ki so na voljo kot dodatna oprema, na primer pomoč pri ohraanjanju voznega pasu in nadzor nad stanjem voznika.

OBIŠČITE SPLETNO STRAN ORGANIZACIJE EURO NCAP
NOVI DIZELSKI, BENCINSKI ALI ELEKTRIČNI MOTOR?

Naši bencinski in novi dizelski motorji so najčistejši in najučinkovitejši, kar smo jih kdaj izdelali. Naš najsodobnejši električni pogon pa predstavlja prihodnost. Kateri je pravi za vas?

KATERI VAM NAJBOLJ ODGOVARJA?
RAZLIČICE MODELA F‑PACE

Oglejte si paleto različic modela F‑PACE in odkrijte popolno kombinacijo zmogljivosti, sloga in praktičnosti, ki vam najbolj ustreza.

IZBERITE SVOJ MODEL F‑PACE

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.
1Pod polico in če jje nameščen sistem za popravilo gum. 508 litrov z manjšim pomožnim kolesom. 463 litrov z pomožnim kolesom v polni velikosti.
2Na voljo le pri modelu F‑PACE SVR.
3Odvisno od države uvoznice.
Oglejte si podatke WLTP za vozilo F‑PACE.
WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO2 pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji.

Predloženi podatki so izračunani na podlagi uradnih testov proizvajalca skladno z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo.