epace
E‑PACE

E‑PACE je prvi kompaktni športni terenec znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje.

360° ZUNANJOST

IZPUSTI CO2 kombinirano v g/km
Že od 143‡ pri modelu z ročnim menjalnikom
Že od 158‡ pri modelu s samodejnim menjalnikom

PORABA GORIVA kombinirano l/100 km
Od 5.4‡ pri modelu z ročnim menjalnikom
Od 6.0‡ pri modelu s samodejnim menjalnikom

SESTAVITE SI SVOJEGA

S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar

Vozilo E‑PACE, v katerem voznikov sedež obdaja vozniku posvečena armaturna plošča v osrčju družini posvečene notranjosti vozila, poleg razburljive vozne izkušnje, ki jo nudijo vozila Jaguar, omogoča tudi izjemno praktičnost in ima največ prtljažnega prostora v svojem razredu. Takšnega kompaktnega športnega terenca še ni bilo.

SESTAVITE SI SVOJEGA
RAZIŠČITE JAGUAR E‑PACE ZUNANJOST
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**.jpg
Kliknite za interakcijo
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**_m.jpg
Kliknite za interakcijo
RAZIŠČITE JAGUAR E‑PACE NOTRANJOST
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/epace_my19
Kliknite za interakcijo
Kliknite za interakcijo
Ponastavi na prvotno
Izhod

Vozila, ki si jih lahko ogledate na posnetkih in ki jih najdete na naši spletni strani, morda niso zadnji modeli z vsemi nadgradnjami in izboljšavami. Nekatere od opisanih možnosti so lahko del dodatne opreme ter so odvisne od države uvoznice in izbire pogonskega sklopa. Za podatke o najnovejših specifikacijah povprašajte pri prodajalcu vozil Jaguar.

ZASNOVAN, DA VAM VZBUDI VSE ČUTE

Srž vsakega vozila Jaguar je razburljiva in nagonska vožnja. Spoznajte vozilo E‑PACE, kompaktnega športnega terenca, ki rjove kot jaguar.

IZBERITE MODEL
DESIGN
IZJEMEN VIDEZ, KI SE MU JE TEŽKO UPRETI
Vozilo E‑PACE je dinamičen in agilen športni terenec, ki zaradi svojega elegantnega videza deluje kot izjemno dovršen coupé. Da bi bil model E‑PACE med vožnjo takoj prepoznaven, smo ga opremili z elegantnima sprednjima žarometoma LED in za vozila Jaguar značilnimi zadnjimi lučmi LED. Za še večjo varnost in izbrani slog si lahko izberete sprednja žarometa Matrix LED z značilnimi dnevnimi lučmi in animiranimi smernimi kazalci.
RAZIŠČITE ZUNANJOST
ARMATURNA PLOŠČA, POSVEČENA VOZNIKU
Notranjost vozila E‑PACE, ki je v celoti posvečena vozniku, je izdelana iz najkakovostnejših materialov in se ponaša z vrhunskim oblikovanjem. Armaturna plošča objame voznika, tako da ima vse merilnike in kontrole na dosegu rok ter se lahko osredotoči le na vznemirljivost, ki jo nudi vožnja.
RAZIŠČITE NOTRANJOST
KLJUČNE ZNAČILNOSTI
DOŽIVETJE VOŽNJE
Odkrijte vznemirjenje pri vožnji modela E‑PACE. Popolnoma neodvisen sistem vzmetenja ima prefinjeno zasnovano zadnje vzmetenje Multi-link, ki vam nudi edinstveno ravnotežje med agilnostjo in udobjem vožnje. Napredne vozne tehnologije, kot sta aktivni pogonski sklop1 in prilagodljiva dinamika2, zagotavljajo, da je vožnja z vozilom E‑PACE agilna in nadzorovana.
TEHNOLOGIJA V VOZILU
Da bi bila vožnja novega modela E‑PACE še bolj varna in prijetna, je vanj nameščena najsodobnejša tehnologija, med drugim tudi sistem za informacije in zabavo Touch Pro z 10-palčnim zaslonom na dotik, ki je podoben tablici.
RAZIŠČITE TEHNOLOGIJO V VOZILU
DOVOLJ PROSTORA ZA VSE
Vozilo E‑PACE ima vodilno prostornino prtljažnega prostora v svojem razredu. Globoka sredinska konzola z odstranljivima držaloma za pijačo je nadvse prilagodljiva. Velik sovoznikov predal je pravo mesto za stvari, ki jih hočete imeti na dosegu roke, in tudi v globoka predala na obojih sprednjih vratih je mogoče spraviti marsikaj.
RAZIŠČITE PRAKTIČNOST IN VARNOST
PET ZVEZDIC PRI OCENJEVANJU EURO NCAP

Vozilo Jaguar E‑PACE se ponaša s petimi zvezdicami ocenjevanja Euro NCAP, kar potrjuje, da je med najvarnejšimi na tržišču. Z izjemno zaščito za odrasle, otroke in pešce je vozilo v vseh kategorijah doseglo zelo visoke ocene.

Celovit nabor serijskih varnostnih sistemov obsega tudi sistem za preprečevanje naleta pri nizkih hitrostih z zaznavanjem pešcev ter pomoč pri ohranjanju voznega pasu, ki v kombinaciji omogočata izjemno varnost za vse udeležence v prometu.

OBIŠČITE SPLETNO STRAN ORGANIZACIJE EURO NCAP
NOVI DIZELSKI, BENCINSKI ALI ELEKTRIČNI MOTOR?

Naši bencinski in novi dizelski motorji so najčistejši in najučinkovitejši, kar smo jih kdaj izdelali. Naš najsodobnejši električni pogon pa predstavlja prihodnost. Kateri je pravi za vas?

KATERI VAM NAJBOLJ ODGOVARJA?
NABOR MODELOV E‑PACE

Del serijske opreme so razburljiva vožnja, sodobna mojstrska izdelava in vsakodnevna praktičnost. Katerega člana družine E‑PACE si boste izbrali?

IZBERITE MODEL

1 Na voljo le pri motorjih D240 in P300.
2 Ni na voljo z motorjem D150, ročnim menjalnikom ali 17-palčnimi platišči iz lahke zlitine.
3 Paket Connect Pro vsebuje naročniške storitve, ki jih lahko podaljšate po prvotni naročnini, ki vam jo priporoči prodajalec vozil Jaguar/Land Rover. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Spletna funkcionalnost in povezljivost Wi-Fi sta odvisni od namestitve kartice mikro SIM s pogodbo za prenos podatkov.
Vse številke so cilji proizvajalca in so predmet končne potrditve pred proizvodnjo. Upoštevajte, da se izpusti CO2 in podatki o ekonomičnosti porabe goriva lahko razlikujejo glede na vrsto koles, s katerimi je opremljeno vozilo. Najnižje številke s serijskimi kolesi morda ne bodo dosegljive.