NOVI JAGUAR E-PACE

Model E-PACE je prvo kompaktno športno terensko vozilo znamke Jaguar. Predstavlja edinstveno kombinacijo elegantnega videza, agilnosti in dinamične vožnje. Zdaj na voljo tudi kot priključno hibridno vozilo.

OGLEJTE SI GA Z VSEH STRANI

RAZIŠČITE TA MODEL

KOMBINIRANI IZPUSTI CO2 v g/km
od 43

KOMBINIRANA PORABA GORIVA l/100 km
od 2,0

IZBERITE MODEL
Primerjajte funkcije in specifikacije.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar E-PACE.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.
OBLIKOVANJE
RAZIŠČITE NOTRANJOST
RAZIŠČITE NOTRANJOST

V notranjosti vozila E-PACE ima prav vse svoj namen in je izdelano v prefinjenem slogu.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
ZNAČILNOSTI OBLIKOVANJA
ZNAČILNOSTI OBLIKOVANJA

V vozilu E-PACE se prepletata udobje in oblikovna dovršenost. Prepustite se razkošju sedežev v usnju Windsor s skladnimi šivi, ali pa estetiko vozila poudarite s kontrastnimi šivi in živahnimi barvami. Materiale v vozilu E-PACE lahko popolnoma prilagodite svojim željam.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
RAZIŠČITE ZUNANJOST
RAZIŠČITE ZUNANJOST

Popolna mešanica športnega oblikovanja in praktičnosti športnega terenskega vozila. Drzne oblikovalske podrobnosti se raztezajo od stranskih odprtin za zajem zraka do maske vozila.

SESTAVITE SI SVOJEGA
OGLEJTE SI GALERIJO
ZMOGLJIVOST
VOZNA ZMOGLJIVOST
VOZNA ZMOGLJIVOST

Edinstveno ravnovesje med agilnostjo in udobjem vožnje – odkrijte, kaj pomeni izjemna vožnja, s tem športnim terenskim vozilom Jaguar. Široka paleta novih izboljšanih motorjev, vključno z novimi hibridnimi tehnologijami, je zagotovilo, da boste našli pravo vozilo zase.

PLUG-IN<br> HYBRID
NOVO PRIKLJUČNO HIBRIDNO ŠPORTNO TERENSKO VOZILO JAGUAR E-PACE

Vse, kar vam je všeč pri vozilu Jaguar E-PACE, s še manjšo porabo goriva in nižjimi stroški vožnje.

RAZIŠČITE TA MODEL
300 SPORT
JAGUAR E‑PACE 300 SPORT

Izjemne oblikovne podrobnosti modela Jaguar E-PACE 300 SPORT mu dodajo edinstven značaj, toda tisto, kar ga resnično ločuje od drugih, se skriva pod pokrovom motorja. 4-valjni motor z močjo 300 KM z aktivnim pogonskim sklopom, ki optimizira upravljanje in zagotavlja vznemirljive vozne lastnosti.

RAZIŠČITE TA MODEL
VIEW SPECIFICATIONS
POPOLNOMA NOV IZBOR MOTORJEV
Vozilo E-PACE ponuja uravnotežen in odziven pogon z večjo učinkovitostjo porabe goriva, ki ga omogoča vrsta hibridnih tehnologij, vključno z blagimi hibridnimi bencinskimi in dizelskimi motorji ter različico priključnega hibridnega vozila.
ŠTIRIKOLESNI POGON
Štirikolesni pogon (AWD) za učinkovito vožnjo v različnih pogojih inteligentno nadzoruje porazdelitev navora med sprednjo in zadnjo osjo. Z optimizacijo oprijema štirikolesni pogon izboljša dinamično vodljivost in nudi večjo stabilnost v neugodnih razmerah, tako da lahko še naprej uživate na svoji poti.
PRILAGODLJIVA DINAMIKA
Sistem prilagodljive dinamike, ki je na voljo kot dodatna oprema, zagotavlja natančno dinamiko in nadzorovano vožnjo, in sicer s stalnim nadzorovanjem položaja koles in premikov karoserije. Blažilniki prilagodijo vzmetenje ter s tem zagotovijo optimalno ravnovesje med udobjem, prefinjenostjo in okretnostjo. ​
OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
TEHNOLOGIJA V VOZILU
PREPROSTOST SERIJSKO

Serijske možnosti sistema Pivi vsebujejo naslednje možnosti:

• 11,4-palčni zaslon na dotik
• Digitalni radio DAB
• Novo oblikovan vmesnik
• Apple CarPlay® 1
• Android Auto™ 2
• Aplikacija Remote3

Če si privoščite nadgrajeni sistem Pivi Pro4, boste lahko uporabljali najnovejšo avtomobilsko umetno inteligenco z navigacijskim sistemom, ki se samostojno uči ter vam omogoča popolnoma povezana potovanja.

INFORMACIJE NA DLANI

Na novem 12,3-palčnem interaktivnem voznikovem zaslonu visoke ločljivosti, ki je na voljo kot dodatna oprema, lahko izbirate med različnimi postavitvami, vključno s celozaslonsko navigacijo 3D in podatki o vožnji, ali pa na hitro pogledate, katero glasbo predvajate.

Prikaz na vetrobranskem steklu2, ki je na voljo kot dodatna oprema, vam na vetrobransko steklo projicira ključne informacije. Na barvnem zaslonu si tako lahko ogledate hitrost vozila, trenutno prestavo in navigacijski prikaz.

ZVOK MERIDIAN™

Britanski zvočni sistem MeridianTM nudi popolno glasbeno izkušnjo. Ne gre le za povečanje glasnosti. Gre bolj za izboljšanje ravni globine, jasnosti in resničnega doživetja glasbe s kombinacijo napredne zvočne tehnologije in strateško nameščenih zvočnikov, ki omogočajo zvočno platformo, imenovano »zvočna faza«, najbolj primerno ravno za notranjost vozila E-PACE. Izbirate lahko med zvočnimi sistemi MeridianTM ali zvočnimi sistemi prostorskega zvoka MeridianTM.

POSKRBI, DA STE VEDNO POVEZANI
Paket Online nudi dodatne povezane storitve z vgrajeno kartico SIM, ki omogoča dostop do naslednjih možnosti:

• Neomejeno pretakanje vsebin6
• Spletno prepoznavanje govora
• Vremenske napovedi
• Sinhronizacija koledarja prek spleta
OKOLJE, PRIMERNO ZA VSE
Kot dodatno opremo lahko izberete dostopno točko Wi-Fi z naročnino za prenos podatkov7 in uporabljate naslednje možnosti:

• Pretočne storitve po lastni izbiri8
• Do 20 GB prenosa podatkov na mesec
• Izboljšana povezanost prek antene vozila
• Več povezanih naprav
BREZŽIČNO NAPAJANJE NAPRAV
Brezžično napajanje naprav z ojačevalcem telefonskega signala, ki je na voljo kot dodatna oprema, omogoča polnjenje združljivih pametnih telefonov brez kablov ali polnilnih priključkov. Medtem ko ste v avtomobilu, bo telefon uporabljal anteno vozila za boljši signal in jasnejši zvok.
SISTEM ZA ČIŠČENJE ZRAKA V KABINI S FILTROM PM2,5​
Ionizacija zraka v vozilu NanoeTM izjemno pripomore k izboljšanemu počutju voznika in potnikov. S pritiskom na gumb PURIFY posebej zasnovan filter zajame drobne delce iz zunanjega zraka, na primer PM2,5 in alergene v zraku, kot sta prah in cvetni prah.
PRAKTIČNOST IN VARNOST
SHRANJEVANJE
Kljub športni estetiki vozila E-PACE smo strankam zagotovili velik prtljažni prostor in izjemno veliko prostora za shranjevanje v kabini vozila. Prostoren sovoznikov predal in poglobljeni prostori za shranjevanje v vratih omogočajo, da vam bo vse vedno pri roki, velik prtljažnik pa zagotavlja dovolj prostora za vse, kar potrebujete na potovanjih.
AKTIVNI KLJUČ
Novi aktivni ključ9, ki je na voljo kot dodatna oprema, je odporen na vodo in udarce. Z njim lahko odklepate, zaklepate in zaganjate vozilo. Ne glede na to, kakšne dejavnosti na prostem ste načrtovali s prijatelji, običajnega ključa sploh ne potrebujete več.
ŽAROMETA PIXEL LED
Žarometa Pixel LED, ki sta del dodatne opreme, nudita možnost animiranih smernih kazalcev, prilagodljivi snop svetlobe pa omogoča še boljšo osvetljenost, saj samodejno razdeli svetlobo in tako ne slepi nasproti vozečih voznikov.
POMOČ VOZNIKU
Vozilo Jaguar E-PACE je zasnovano s funkcijami za pomoč voznikom, ki olajšajo vožnjo po mestu in parkiranje, vožnja po avtocestah pa je še bolj prijetna. Ker s svojo pomočjo zmanjšujejo stres, je vožnja še bolj kakovostna.
RAZISKUJTE DALJE
IZBERITE PRAVI MODEL JAGUAR E-PACE ZASE
Tu najdete celotno paleto modelov s širokim naborom izjemnega oblikovanja, pomoči vozniku in najnaprednejših tehnologij.


IZBERITE MODEL
CHOOSE YOUR MODEL
GALERIJA
Ključni element naših vozil je bila vedno prefinjena pozornost do podrobnosti. Vozilo E-PACE je sinonim za prefinjenost, praktičnost in samozavestno vožnjo.


OGLEJTE SI GALERIJO
SPECIFIKACIJE
Raziščite vse podrobnosti. Izvedite več o zmogljivosti motorja, dimenzijah in porabi goriva.


OGLEJTE SI SPECIFIKACIJE
POPOLNA VOŽNJA SE ZAČNE PRAV TU

Zmogljivo luksuzno športno terensko vozilo nudi praktičnost in učinkovitost. S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar E-PACE.

SESTAVITE SI SVOJEGA
DODATNA OPREMA JAGUAR
DODATNA OPREMA JAGUAR

S praktičnimi dodatki v vozilo E-PACE dodajte pridih osebnega sloga ter si ga prilagodite po svojih željah. Naša široka ponudba vam omogoča, da lahko vozilo natančno prilagodite glede na svoje potrebe.

POIŠČITE DODATNO OPREMO
ZBIRKA JAGUAR
ZBIRKA JAGUAR

Naša ekskluzivna ponudba luksuznih oblačil, dodatkov in daril, navdihnjena z našimi vozili in njihovim oblikovanjem.

IZBERITE MODEL
Primerjajte funkcije in specifikacije.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar E-PACE.
PRENESITE BROŠURO
Prenesite in si oglejte najnovejše brošure vozil Jaguar.
POIŠČITE TRGOVCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar

Predloženi podatki so izračunani glede na NEDC2 in na podlagi uradnih testov WLTP proizvajalca v skladu z zakonodajo EU. Služijo samo za primerjavo. Realni podatki se lahko razlikujejo. Številke CO2 in vrednosti porabe goriva se lahko razlikujejo glede na nameščena kolesa in dodatno opremo. NEDC2 so podatki, izračunani ob uporabi uradne formule iz podatkov WLTP, in so enakovredni tistim, ki bi bili pridobljeni s starim testom NEDC. Glede na te podatke se zaračunava davčna stopnja.

Oglejte si številke WLTP.
WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) je nova preskusna metoda EU za izračun porabe goriva in izpustov CO₂ pri vozilih s potniki. Po tej metodi se merijo poraba goriva in energije, doseg in izpusti. Cikel WLTP je zasnovan tako, da zagotavlja rezultate, ki so bližji dejanskim voznim lastnostim. Preskuša se vozila z dodatno opremo in po zahtevnejšem poskusnem postopku ter pri zahtevnejši vožnji. .


1 Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Apple CarPlay. Storitve, ki jih ponuja Apple CarPlay, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2Vozilo je pripravljeno na uporabo aplikacije Android Auto. Storitve, ki jih ponuja Android Auto, so odvisne od razpoložljivosti možnosti v vaši državi. Več informacij si oglejte na: https://www.android.com/auto/.

3Aplikacija Remote vsebuje naročniške storitve, ki jih je po izteku prvotnega obdobja, ki vam ga priporoči prodajalec vozil Jaguar, mogoče podaljšati. Aplikacijo Jaguar Remote si boste morali naložiti iz spletne trgovine Apple App Store/Google Play Store.

4Možnost povezane navigacije je pogojena s sklenitvijo pogodbe, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval vaš prodajalec.

5Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6Fair use policy applies. Includes 1 year subscription which can be renewed after the initial term.

7Slika prikazuje dodatek Click and Go, ki ga je treba kupiti dodatno. Tablica ni vključena. Uporablja se politika poštene uporabe. Po porabi 20 GB podatkov v enem mesecu se lahko hitrost podatkov in funkcionalnost vozila zmanjšata za preostali mesec. Za podrobnosti pravilnika o pošteni uporabi, povezanega s to funkcijo, si oglejte pogoje InControl Pivi Pro na naslovu www.jaguar.com/pivi-pro-terms. Čas predvajanja je odvisen od ponudnika pretakanja in opredelitve video vsebine. HD video bo znatno povečal porabo podatkov.

8Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content. HD video will significantly increase data usage. Includes 1 year subscription which can be renewed after the initial term.

9Aktivni ključ lahko napolnite v približno dveh urah, kar zagotavlja do deset dni trajanja baterije.

Dodatna oprema in njena razpoložljivost se lahko razlikujeta glede na specifikacijo vozila (model in pogonski sklop) ali pa zahtevata namestitev drugih funkcij, da bi jih lahko vgradili. Za več podrobnosti se obrnite na prodajalca vozil ali konfigurirajte vozilo na spletu.

Vozniki lahko uporabljajo funkcije v vozilu samo, če je to popolnoma varno. Vozniki morajo imeti v vsakem trenutku popoln nadzor nad vozilom.


Možnosti sistema Pivi in InControl, storitve tretjih oseb in njihova razpoložljivost so odvisne od tržišča – razlike in razpoložljivost na svojem tržišču preverite pri bližnjem prodajalcu vozil Jaguar. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod. Informacije in slike, prikazane v povezavi s tehnologijo InControl, vključno s prikazi slik zaslonov ali sekvenc, so podvržene posodobitvam programske opreme, nadzoru različic in drugim sistemskim oziroma vizualnim spremembam, odvisno od izbranih možnosti.


Meridian je registrirana blagovna znamka podjetja Meridian Audio Ltd. Trifield in naprava »tri polja« je blagovna znamka podjetja Trifield Productions Ltd.
Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc. Uporabljajo se lahko pogoji za končne uporabnike podjetja Apple Inc.
Android Auto je blagovna znamka podjetja Google Inc.
NanoeTM je blagovna znamka korporacije Panasonic.