SISTEM TOUCH

Spodaj si izberite kategorijo ali vprašanje.

SPLOŠNO
V: KAJ JE ORODJE ZA POSODABLJANJE ZEMLJEVIDOV?

O: Orodje za posodabljanje zemljevidov je programska oprema za osebne računalnike in računalnike Apple. Uporablja se za prevzemanje novih podatkov in povezanih vsebin o zemljevidih za navigacijski sistem.

V: KJE SE NAHAJA KARTICA SD?

O: Kartica SD z zemljevidi bi morala biti v reži za kartico SD v vozilu. Za točno lokacijo reže si oglejte priročnik vozila.

V: ZAKAJ ORODJE ZA POSODABLJANJE ZEMLJEVIDOV NE PREPOZNA MOJE KARTICE SD?

O: Orodje za posodabljanje zemljevidov prepoznava le veljavne kartice SD, ki so namenjene uporabi z navigacijskim sistemom. Vseh drugih kartic SD sistem ne bo zaznal. Če je kartica SD poškodovana ali so bili podatki na njej spremenjeni brez uporabe orodja za posodabljanje zemljevidov, je sistem zato mogoče ne prepozna. Preverite tudi, ali reža za kartico SD na vašem osebnem računalniku pravilno deluje.

V: KAKO LAHKO PREVERIM, ALI SO NA VOLJO POSODOBITVE ZEMLJEVIDOV?

O: Za preverjanje razpoložljivih posodobitev uporabite kartico SD z zemljevidi v povezavi z orodjem za posodabljanje zemljevidov. Orodje za posodabljanje zemljevidov samodejno prepozna razpoložljive posodobitve za odkrito kartico SD ter jih ponudi za prenos in namestitev.

V: JE MOJE ORODJE ZA POSODABLJANJE ZEMLJEVIDOV POSODOBLJENO?

O: Orodje za posodabljanje zemljevidov samodejno preverja posodobitve aplikacije vsakič, ko je aktivno.

V: ZAKAJ JE V ORODJU ZA POSODABLJANJE ZEMLJEVIDOV PRIKAZANA MOJA ŠTEVILKA VIN?

O: Identifikacijska številka vozila (VIN) je edinstvena številka, dodeljena vsakemu izdelanemu vozilu. Številka VIN je navedena na ploščici, ki je vidna v levem spodnjem kotu vetrobranskega stekla vozila. Orodje za posodobitev zemljevidov to številko uporabi za avtorizacijo neprenosljive licence za uporabo zemljevidov med procesom aktivacije.

V: KATERE OPERACIJSKE SISTEME PODPIRA ORODJE ZA POSODOBITEV ZEMLJEVIDOV?

O: Orodje za posodobitev zemljevidov trenutno podpira operacijske sisteme Windows, različice 7, 8 in 10, ter operacijske sisteme Mac OS X 10.8 in novejše.

V: LAHKO NA KARTICO SD SHRANIM OSEBNE PODATKE?

O: Kartica SD z zemljevidi je namenjena le uporabi v navigacijskem sistemu. Na kartici ne shranjujte drugih podatkov. Spremembe vsebine kartice SD lahko opravite le z orodjem za posodabljanje zemljevidov. Shranjevanje drugih podatkov na kartici SD ali nedovoljene spremembe podatkov lahko povzročijo težave navigacijskemu sistemu in lahko razveljavijo garancijo vozila.

V: ZAKAJ VOZILO NE PREPOZNA KARTICE SD?

O: Če vozilo ne prepozna kartice SD z zemljevidi, preverite, ali je kartica odklenjena (majhno stikalo na kartici SD) in pravilno vstavljena v režo za kartico SD v vozilu. Če je pravilno vstavljena, ugasnite motor, zaprite vsa vrata in vozilo zaklenite za 2 minuti, preden ga spet zaženete. Če vozilo še vedno ne prepozna kartice SD, poglejte, ali se je izpisalo kakšno sporočilo o napaki, ter stopite v stik s prodajalcem vozil.

V: ZAKAJ SO NEKATERE MOŽNOSTI ONEMOGOČENE?

O: Orodje za posodabljanje zemljevidov samodejno prepozna vsebino kartice SD. Razpoložljivost določenih tipk in/ali funkcij je lahko povezana z vsebino kartice SD.

V: ZAKAJ S KARTICO SD NI POVEZANA ŠTEVILKA VIN?

O: To sporočilo pomeni, da orodje za posodobitev zemljevidov na kartici ni našlo identifikacijske številke vozila. Obrnite se na prodajalca vozil.

V: SE PRI NOVI NAMESTITVI IZBRIŠEJO STARI ZEMLJEVIDI?

O: Da, novejši zemljevidi izbrišejo in nadomestijo starejšo različico zemljevidov.

V: ALI LAHKO PREKLIČEM PRENOS IN NAMESTITEV, KI SE ODVIJA?

O: Ne, postopek prenosa in namestitve se mora v celoti dokončati, da se ohranita doslednost in veljavnost vsebine zemljevidov na kartici SD. Ne zapirajte posodobitve zemljevidov in ne odstranite kartice SD, medtem ko sta v teku prenos in namestitev.

V: KAJ NAJ STORIM, ČE IZGUBIM, ZLOMIM ALI POŠKODUJEM KARTICO SD?

O: Naročiti boste morali novo kartico SD. Za nadaljnjo pomoč se obrnite na prodajalca.

V: ALI OBSTAJA KONTAKTNI CENTER ZA PODPORO?

O: Za nadaljnjo pomoč se obrnite na prodajalca.

Ne najdete, kar ste iskali?

IZVEDITE VEČ O INCONTROL TOUCH
KONTAKTIRAJTE NAS
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah Jaguar InControl.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Jaguar InControl.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.