RAZVOJ POSEBNIH VOZIL (SVO)

Edinstvena vozila znamke Jaguar ustvarjamo z mislijo na razkošje, zmogljivost in tehnologijo na najvišjih ravneh.

Oddelek za razvoj posebnih vozil nudi modele halo, zbirke z omejenim številom za zbiralce in vozila z izjemnimi specifikacijami. Vsako vozilo predstavlja najboljši model vozila Jaguar z izjemno zmogljivostjo, neprekosljivim razkošjem in vrhunsko tehnologijo.

ODDELEK ZA RAZVOJ POSEBNIH VOZIL

Naš oddelek za razvoj posebnih vozil, ki je vredno 20 milijonov funtov, se nahaja v Warwickshireu v Angliji. Specializirano proizvodno središče šteje za center odličnosti podjetja Jaguar Land Rover, kjer je zaposlenih 200 specialistov za avtomobilizem. Oddelek za razvoj posebnih vozil se razteza na 20.000 m2 in ima več kot 40 prostorov za pregled avtomobilov in eno najboljših lakirnic na svetu.

f-pace svr
IZJEMNO ZMOGLJIVO ŠPORTNO TERENSKO VOZILO

Različica SVR zagotavlja vse razkošje in praktičnost vozila F‑PACE ter izdaja njegov pravi potencial. 5,0-litrski motor V8 s tlačnim polnilnikom in napredno aerodinamično arhitekturo zagotavlja, da gre gotovo za najhitrejši model vozila F‑PACE.

RAZIŠČITE VOZILO
yt:OjFeDLceBZA
F‑TYPE SVR
VRHUNEC ZMOGLJIVOSTI VOZIL F‑TYPE

Vozilo F‑TYPE SVR od 0 do 100 km/h pospeši v pičlih 3,5 sekunde in razvije najvišjo hitrost 320 km/h. Spremenjena aerodinamika in zadnji spojler iz ogljikovih vlaken ter inteligentni štirikolesni pogon omogočajo popolno obvladovanje v vseh vremenskih pogojih.

RAZIŠČITE VOZILO
yt:JcYPsu8EKhM
XE SV PROJECT 8
XE SV PROJECT 8

V središču modela Project 8 je legendarni tlačno polnjeni motor V8, model pa je izdelan kot najsodobnejše športno salonsko vozilo na svetu – a izjemnih hitrosti ne dosega le zaradi izjemne moči. Avtomobilska aerodinamika v kombinaciji z obsežno uporabo ogljikovih vlaken in lahko aluminijsko arhitekturo dokazuje, da se v nobenem vozilu Jaguar ne boste počutili bolj žive.

RAZIŠČITE VOZILO
REZERVIRAJTE TESTNO VOŽNJO
S prodajalcem vozil Jaguar se dogovorite za testno vožnjo.
SESTAVITE SI SVOJEGA
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar.
PRENESITE DIGITALNI KATALOG
Izvedite več o vozilih Jaguar
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.