RAZVOJ POSEBNIH VOZIL

Edinstvena vozila znamke Jaguar ustvarjamo z mislijo na razkošje, zmogljivost in tehnologijo na najvišjih ravneh.

​Osupljiva zmogljivost, neprekosljivo razkošje in vrhunska tehnologija. Oddelek za razvoj posebnih vozil predstavlja najboljša vozila znamke Jaguar z vrsto ekskluzivnih modelov, označenih z znakom oddelka za posebna vozila, omejenimi izdajami za zbiratelje in edinstvenimi projekti.

Oddelek za razvoj posebnih vozil je vodilni oddelek za osebne prilagoditve vozil in vam omogoča dodaten nabor prilagojenih vozil s palet Premium in Bespoke.

NAŠI OBRATI

Naš oddelek za razvoj posebnih vozil, ki je vreden 20 milijonov funtov, se nahaja v Warwickshireu v Angliji. Specializirano proizvodno središče šteje za center odličnosti podjetja Jaguar Land Rover, kjer je zaposlenih 200 specialistov za avtomobilizem. Oddelek za razvoj posebnih vozil se razteza na 20.000 m2 in ima več kot 40 prostorov za pregled avtomobilov in eno najboljših lakirnic na svetu.

F-PACE SVR
IZJEMNO ZMOGLJIVO ŠPORTNO TERENSKO VOZILO

Različica SVR zagotavlja vse razkošje in praktičnost vozila F-PACE ter izdaja njegov pravi potencial. 5,0-litrski motor V8 s tlačnim polnilnikom in napredno aerodinamično arhitekturo zagotavlja, da gre gotovo za najhitrejši model vozila F-PACE.

RAZIŠČITE TO VOZILO
XE SV PROJECT 8
NAJBOLJ EKSTREMNO VOZILO JAGUAR DO ZDAJ

V središču modela Project 8 je legendarni tlačno polnjeni motor V8, model pa je izdelan kot najsodobnejše športno salonsko vozilo na svetu – a izjemnih hitrosti ne dosega le zaradi izjemne moči. Avtomobilska aerodinamika v kombinaciji z obsežno uporabo ogljikovih vlaken in lahko aluminijsko arhitekturo dokazuje, da se v nobenem vozilu Jaguar ne boste počutili bolj žive.

RAZIŠČITE TO VOZILO
STORITVE ODDELKA POSEBNIH VOZIL
PALETA POSEBNIH BARV PREMIUM
Najnovejše tehnologije lakiranja, vrhunske končne obdelave in strokovna izdelava za izdelavo najbolj prepoznavnih vozil.
RAZIŠČITE TEHNOLOGIJE BARV
POSEBNA VOZILA BESPOKE
Ekipa oddelka posebnih vozil Bespoke nudi številne možnosti prilagoditve barve vašega vozila, vključno s popolno storitvijo »prilagoditve glede na vzorec«.
IZVEDITE VEČ PRI PRODAJALCU VOZIL
NAŠA SPECIALISTIČNA SREDIŠČA

Naša specialistična središča so ključnega pomena za vsakogar, ki si želi dodatnih prilagoditev vozila ali bi se rad pogovoril z našo ekipo strokovnjakov.

PREDSTAVITVENA VOZILA
Si želite preskusiti posebno vozilo znamke Jaguar? Naša specialistična središča za razvoj posebnih vozil Jaguar nudijo vpogled v naše posebej prilagojene mojstrovine na kraju samem.
STROKOVNO ZNANJE
Zaradi izjemnega znanja o naših izdelkih so prodajni strokovnjaki oddelka za razvoj posebnih vozil pravi sogovorniki, če želite popolnoma prilagojeno vozilo Jaguar.
POSEBEJ IZURJENI TEHNIKI
Vozilom, ki jih prilagodimo v oddelku za razvoj posebnih vozil, posvečamo posebno pozornost. Zato naša središča za razvoj posebnih vozil zaposlujejo samo najbolj usposobljene tehnike. Tehniki, zaposleni na tem oddelku, opravijo dodatna usposabljanja, s katerimi zagotovimo, da bo vaše vozilo zares unikatno.
NAJDITE SPECIALISTA ZA RAZVOJ POSEBNIH VOZIL

Ko vnesete svojo poštno številko, v meniju za filtriranje po storitvah izberite »specialistično središče«.

NAJDITE SPECIALISTA ZA RAZVOJ POSEBNIH VOZIL V SVOJI BLIŽINI
ODDELEK ZA RAZVOJ POSEBNIH VOZIL NA INSTAGRAMU

Sledite @JaguarSV in #JaguarSV za najnovejše fotografije, videoposnetke in zgodbe o najbolj edinstvenih vozilih Jaguar na svetu.

RAZIŠČITE INSTAGRAM ODDELKA ZA RAZVOJ POSEBNIH VOZIL
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
Sestavite si svojega
S konfiguratorjem si oblikujte popolno vozilo Jaguar.
PRIJAVITE SE NA TESTNO VOŽNJO
Pri najbližjem prodajalcu vozil si pravočasno zagotovite testno vožnjo
Najdite prodajalca
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar.