VARNOSTNI SLEDILNIK

Varnostni sledilnik, ki je del aplikacij InControl, sledi ukradenim vozilom Jaguar in vozilo ščiti bolje kot kdaj koli prej, vi pa ste zato lahko popolnoma mirni.

• Aplikacija InControl Secure vam v primeru kraje pomaga najti vozilo Jaguar.

APLIKACIJA SECURE

Če vam vlomijo v vozilo Jaguar ali ga skušajo nezakonito premakniti, je varnostni sledilnik, korak pred njimi. Sistem vas takoj opozori in na vašo zahtevo spremlja premike. Nadzorno središče pa vam pomaga pri čim prejšnjem določanju lokacije vozila.

Tudi če je vozilo Jaguar ukradeno skupaj s ključi, lahko z aplikacijo InControl Remote aktivirate sistem za sledenje vozilom, tako da prek aplikacije za pametne telefone InControl Remote o tem obvestite klicni center za sledenje vozilom.

OPOZORILO O KRAJI

Varnostni sledilnik je tehnologija za obveščanje v primeru kraje, ki se sproži, če se aktivira alarm vozila. V tem primeru obvesti center za sledenje ukradenim vozilom in poklical vas bo operater. V aplikaciji za pametni telefon Remote in na spletni strani InControl se prikažejo obvestila, ki vas usmerijo na ekipo za sledenje vozilom.

RAZIŠČITE NAVODILA ZA UPORABO
PRENESITE BROŠURO
Izvedite več o vozilih Jaguar
KONTAKTIRAJTE NAS
Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja ali vam povedali več o storitvah Jaguar InControl.
NAJDITE PRODAJALCA
Poiščite najbližjega prodajalca vozil Jaguar
POGOJI UPORABE
Dostopite do dokumentov o pogojih uporabe in politike zasebnosti sistema Jaguar InControl.

Pri opremi InControl so določene opisane funkcije lahko del dodatne opreme ter odvisne od tržišča in pogonskega sklopa. Prosimo, da se posvetujete s prodajalcem vozil Jaguar in se pozanimate o pogojih, ki veljajo v vaši državi. Nekatere funkcije so pogojene s sklenitvijo pogodbe za prenos podatkov in primerno kartico SIM, katere obveznosti se bodo nadaljevale tudi po obdobju, ki vam ga bo svetoval prodajalec. Signala za mobilno omrežje ni mogoče zagotoviti povsod.